Wasza waga po porodzie??

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Pear
Miła Kobietka

Wasza waga po porodzie??

Post autor: Pear »

Dziewczyny jaka była Wasza waga po porodzie? Czy ktoras miała tak że schudla zbyt wiele? Moja sytuacja jest taka że przed ciążą ważyłam 52 kg przy wzroście 159, w ostatnim trymestrze ciąży 78 kg, po porodzie w zaledwie 3 miesiace spadłam do 42 kg. Przez następne 3 lata nie przytylam ani grama. Po tym okresie udało mi się jakimś cudem przytyc 2 kg, od tego czasu minęło 5 lat, przeszłam chyba wszystkie możliwe badania zaczynając od krwi, kończąc na kale i nic zdrowa jak ryba. Nie mogę powiedzieć też bym była ospala itp, nie mam mnóstwo energii i bardzo aktywne życie. Ale fakt że wyglądam jak dziecko już mnie dobija, nie mówcie proszę że to fajne bo to nie jest fajne ! I od razu dodam że ja nie jem a tylko pożeram, jestem miesozerca, nie znoszę warzyw i wszelkiej maści sałatek!!Może ktoras miała bądź ma podobnie bo ja już nie wiem, każde deko wpatruje jak zmilowanie a tu nic. Dodam jeszcze że wszystkie znajome przebiegały na wadze po tabletkach anyty ja nic, jak wszystkie dziewczyny tyły w zastraszającym tempie po zastrzyku anty ja poleciała po zastrzyk nic a raczej odwrotnosc po roku straciłam dwa kilo, po tem przeszłam na implant mówię może to zadziała i też null! Cholera jakieś ufo że mnie czy co :| !
Ernesta
Jestem tu nowa :)

Re: Wasza waga po porodzie??

Post autor: Ernesta »

ja w ciąży przytyłam ponad 25 kg,niestety nie udało mi się wszystkiego zgubić,nad czym ubolewam.
szybka-gotowka.net.pl
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Ja ci moge tylko pozazdrościć ja przytyłam przez ciąże jak czołg ale co tam powooooooli gubie aż wkońcu wrucę do formy z przed ciąży :rower
Pear
Miła Kobietka

Post autor: Pear »

Oj Armigor Ty mi a ja Tobie! To nie jest miłe jak wciąż musisz szukać ubrań dla kobiety w dziale dla dzieci:(, jak z pod ramiaczek letniej sukienki starcza Ci kości:(, jak koledzy syna mówią że ma fajna koleżankę bo syn już mając 12 lat jest wiekszy, jak szukasz pierscionka w dziale komunijnym tak samo butów i sukni slubnej! I te ciągłe dogryzki ludzi ales ty chuda i to w sumie jest najgorsze, bo staram się akceptować siebie taką jaka jestem bo uważam że w życiu mamy zbyt wiele zmartwien i trosk by sen z powiek mialo spędzać parę kilo mniej lub więcej! Ale czasem ludzie potrafią być nie mili! Choć najwazniejsze są dla mnie słowa męża że taka mnie kocha i taka pragnie ni kilo więcej! Ale jednak trochę bym chciała przytyc tak dla siebie by nie obracac się na plaży z której strony się psy zleca bo wyczuja kości :D !
ODPOWIEDZ