Wąsik nad górną wargą...
Wąsik nad górną wargą...
Witam wszystkich. Mam pewien problem. Chciałabym się spytać czy można jakoś ukryć pod makijażem wąsik? Mam 16 lat, w styczniu idę na studniówkę mojego chłopaka i nie chcę by jego znajomi zobaczyli, że mam wąsik nad górną wargą... Jeżeli nie da się ukryć to poproszę o inne rady... Z góry dziękuję.
Re: Wąsik nad górną wargą...
Możesz niepotrzebne owłosienie wydepilować.
Hej
rowniez mam wasik nad gorna warga ale tak bardziej na boku. powiem ci ze ja go maskuje pod makijarzem nie jest ciemny tylko lekko jasny tak ze ne mam z tym problemu. co do depilacji hmmm musisz sie zastanowic bo pozniej wasik bedzie rosl grubszy i ciemniejszy
ja nakladam baze pod makijarz potem fluid delikatnie muskam twarz puderkiem i wasik jest mniej widoczny 
Moja znajoma regularnie usuwa wąsa plasterkami do depilacji twarzy chyba z joanny i jest zadowolona z efektów....
-
Kimma
Moim zdaniem z domowych sposobów pozostaje depilacja,albo wizyta u kosmetyczki.Ona na pewno coś zaradzi.
-
wizazpaznokcie.pl
- Jestem tu nowa :)
Witam,
zapraszam do salonu na Kasprowicza 62. Tam szybko i bezboleśnie usunę wąsik.
adres mojej strony wizazpaznokcie.pl
zapraszam do salonu na Kasprowicza 62. Tam szybko i bezboleśnie usunę wąsik.
adres mojej strony wizazpaznokcie.pl
-
Barbara Karol
- Miła Kobietka
Zgłoś się do kosmetyczki, ona ze wszystkim sobie poradzi. Poza tym warto by było, abyś przed studniówka zadbała o włosy. Piękne włosy odciągną uwagę od ewentualnych mankamentów na twarzy. Ja stosuje świetne kosmetyki ze sklepu fryzjerskiego.lola221 pisze:Witam wszystkich. Mam pewien problem. Chciałabym się spytać czy można jakoś ukryć pod makijażem wąsik? Mam 16 lat, w styczniu idę na studniówkę mojego chłopaka i nie chcę by jego znajomi zobaczyli, że mam wąsik nad górną wargą... Jeżeli nie da się ukryć to poproszę o inne rady... Z góry dziękuję.
jest ciekawa staro-hinduska metoda usuwania owlosienia metodą nitkowania, z powodzeniem w moment usuwa wąsik ale i inne miejsca, gdzie pojawiają się niechciane włoski (twarz, ręce). Polecam Wam usunięcie wąsika właśnie ta metodą:) Robiłam kurs nitkowania, i jestem zwolenniczką tej techniki.
najlepiej moim zdaniem wydepilować woskiem...w każdym salonie kosmetycznym taka usługę wykonają za max 20 zł...włoski co prawda będą odrastać, ale będą słabsze i mniej widoczne, a po kilku takich zabiegach praktycznie przestaną się rzucać w oczy 
To może dla pewności i dłuższego efektu wykonać depilację, która jest trwalsza, np za pomocą laserów ??
Zabieg jest troszkę droższy niż wosk, ale efekt widoczny dłużej, więc samopoczucie i komfort psychiczny jest lepszy
Studio Laser profesjonalnie się tym zajmuje, posiada bowiem najlepsze technologicznie lasery