Warsaw City - portal informacyjny Warszawa

ODPOWIEDZ
Agnieszka75
Jestem tu nowa :)

Warsaw City - portal informacyjny Warszawa

Post autor: Agnieszka75 »

Znacie już nowy portal Warsaw City? Polecam - świetne artykuły, ciekawe miejsca w Warszawie, które warto odwiedzić, kina, muzea, teatry, wydarzenia sportowe. Piękne zdjęcia więc warto śledzić instagram i facebook. Polecam!
Żabnik
Fajna Kobietka

Re: Warsaw City - portal informacyjny Warszawa

Post autor: Żabnik »

Witam,co sądzicie o tym,by promowac swoja firme przy pomocy wydarzen? Jaka scenografia powinna byc na wydarzeniach dla dzieci? Coraz wiecej takich wydarzen w okresie swiatecznym i noworocznym,jednak my chcielibysmy byc najlepsi. https://emtg.pl/event-design-rola-sceno ... -wydarzen/ Co o tym sądzicie? Pozdrawiam.
agallela22

Post autor: agallela22 »

tak ja na bieżąco śledzę wydarzenia na portalu Warsaw City INFO, super portal! dużo ciekawych wiadomości
Awatar użytkownika
acasper

Post autor: acasper »

Moim zdaniem warto śledzić na bieżąco wszelkie lokalne portale, ponieważ dzięki nim można dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy. Przykładowo ja jakiś czas temu natrafiłam na informację, że w moim mieście wiele osób zaczepia pewien naciągacz.

Post autor: kaylie44 »

Ja codziennie staram się przed snem sprawdzić chociaż kilka portali informacyjnych, by zapoznać się z aktualnymi wiadomościami na temat tego, co się dzieje w Warszawie ogólnie na świecie. Dzięki temu czuję, że jestem na bieżąco - to jest dla mnie bardzo ważne. :)
Wiadomości Warszawa
Agnieszka75

Post autor: Agnieszka75 »

Ja polecam portal informacyjny Warsaw city na którym znajdziecie nie tylko aktualne wiadomości Warszawa ale także ciekawe atrakcje i wydarzenia w Warszawie. Uwielbiam ten portal.
ODPOWIEDZ