walka z rdzą
walka z rdzą
Drogie Dziewczyny, powiedzcie mi- jak się walczy z rdzą? Proszę Was o pomoc bo mój nowy, półroczny rower zaatakowało to dziadostwo
Jak się tego pozbyć? Oddać do serwisu ? Szorować czymś? Da się w ogole? 
Re: walka z rdzą
Kurcze, dlaczego sobie nie kupiłaś czegoś nanoprotech? ja pierwsze co zrobiłam po kupnie roweru to wysmarowałam tym od góry do dołu. to jest taki smar, który Ci chroni ten rower i ani rdza ani brud czy błoto się nawet nie przyczepia. super się sprawdza, powaga. Może spróbuj tym posmarować to zejdzie? Chłopak mi zawsze mówił że jak gdziekolwiek rdza, to żeby tym smarować, więc może akurat pomoże
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
To jakiś sposób... Mi rdza zaatakowała rowerek synka, wypróbuję!maliczka pisze:Kurcze, dlaczego sobie nie kupiłaś czegoś nanoprotech? ja pierwsze co zrobiłam po kupnie roweru to wysmarowałam tym od góry do dołu. to jest taki smar, który Ci chroni ten rower i ani rdza ani brud czy błoto się nawet nie przyczepia. super się sprawdza, powaga. Może spróbuj tym posmarować to zejdzie? Chłopak mi zawsze mówił że jak gdziekolwiek rdza, to żeby tym smarować, więc może akurat pomoże
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
- Atlantic Polska
- Miła Kobietka
Z domowych sposobów najpopularniejszy jest kwas cytrynowy, ocet czy coca cola. Jednak chyba lepiej zainwestować w preparaty do usuwania rdzy, czyli mleczka, proszki czy odrdzewiacze.