Wakacje

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
paatka23
Fajna Kobietka

Wakacje

Post autor: paatka23 »

Hej, gdzie planujecie swoje wakacje lub weekend majowy? My zastanawiamy się pomiędzy Maderą, a Teneryfą z biurem Itaka. Jaki kierunek bardziej polecacie?
ona_my
Fajna Kobietka

Re: Wakacje

Post autor: ona_my »

Polecam Hiszpanię
Halirala
Miła Kobietka

Post autor: Halirala »

Ja wybieram się w podobnych terminach na pielgrzymkę na Maltę. Znalazłam takową ofertę na stronie biura Konsorcjum.pl i myślę, że skorzystam. Potrzebuję spokoju i duchowego oczyszczenia, rozmowy z duchowymi i ogólnego wycieszenia, dlatego moja decyzja padła właśnie na ten kierunek.
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

A może ktoś z was chciałby wybrać się na mazury? Jak nie wiecie co można by tam robić, to tu macie artykuł na ten temat https://weekendowyturysta.eu/mazury-poz ... -odpoczac/ . Stolica Mazur, czyli Giżycko to liczne atrakcje do zwiedzenia. Pomysłów na aktywności w plenerze w okolicy też nie zabraknie. A po wysiłku przychodzi czas na hotel SPA na Mazurach. Pogody podczas urlopu nie da się sobie zarezerwować, ale dobry hotel SPA na Mazurach już tak, a to może być dobry punkt wyjścia do urlopu poza sezonem.
Abram
Extra Kobietka

Post autor: Abram »

W ośrodku Aktywna Agroturystyka Mazury przy Olsztyńskiej znajduje się sporo atrakcji dla najmłodszych. Komfortowe warunki wypoczynku, sporo pokoi na wynajem oraz miejsc campingowych. Więcej także u nich na stronie starejablonki.pl, gdzie można się zapoznać z tym co mają do zaoferowania. Zobacz także kajakiempotrawie.pl.
Awatar użytkownika
adato
Miła Kobietka

Post autor: adato »

:woman: Przy tej inflacji to raczej wyjazd na krajowe RODOS. Tanio, blisko i swojsko.
:angrywife atujest.blogspot.com
Paczul
Jestem tu nowa :)

Post autor: Paczul »

Pewnie znajdziesz sporo ofert we Władysławowie i innych dużych miejscowościach turystycznych. W sensownych cenach są holenderskie domki jak w ofercie www-wladyslawowodomki-pl. Warto na pewno sprawdzać różne możliwości, by coś tam sensownego wybrać dla siebie.
ODPOWIEDZ