Wakacje
Re: Wakacje
Polecam Hiszpanię
Ja wybieram się w podobnych terminach na pielgrzymkę na Maltę. Znalazłam takową ofertę na stronie biura Konsorcjum.pl i myślę, że skorzystam. Potrzebuję spokoju i duchowego oczyszczenia, rozmowy z duchowymi i ogólnego wycieszenia, dlatego moja decyzja padła właśnie na ten kierunek.
A może ktoś z was chciałby wybrać się na mazury? Jak nie wiecie co można by tam robić, to tu macie artykuł na ten temat https://weekendowyturysta.eu/mazury-poz ... -odpoczac/ . Stolica Mazur, czyli Giżycko to liczne atrakcje do zwiedzenia. Pomysłów na aktywności w plenerze w okolicy też nie zabraknie. A po wysiłku przychodzi czas na hotel SPA na Mazurach. Pogody podczas urlopu nie da się sobie zarezerwować, ale dobry hotel SPA na Mazurach już tak, a to może być dobry punkt wyjścia do urlopu poza sezonem.
W ośrodku Aktywna Agroturystyka Mazury przy Olsztyńskiej znajduje się sporo atrakcji dla najmłodszych. Komfortowe warunki wypoczynku, sporo pokoi na wynajem oraz miejsc campingowych. Więcej także u nich na stronie starejablonki.pl, gdzie można się zapoznać z tym co mają do zaoferowania. Zobacz także kajakiempotrawie.pl.
Pewnie znajdziesz sporo ofert we Władysławowie i innych dużych miejscowościach turystycznych. W sensownych cenach są holenderskie domki jak w ofercie www-wladyslawowodomki-pl. Warto na pewno sprawdzać różne możliwości, by coś tam sensownego wybrać dla siebie.