W jakim banku macie konto?
Re: W jakim banku macie konto?
Mbank, WZBK i Millenium 
- Sceptyczna Jadźka
- Miła Kobietka
Mbank jest spoko 
http://sceptycznajadzka.blogspot.com - mój blog lifestyle'owy 
-
supersucha
- Miła Kobietka
BZWBK ja jestem zadowolona, chociaż opinie słyszę różne, od oh-ah do 'najgorsze gó..." 
bzwbk ja jestem zadowolona mam konto <30 nie płacę za nic warunkiem jest jedna transakcja miesięcznie wykonana kartą ale z tym nie mam problemów 
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Ja mam bzwbk, ale zastanawiam się nad zmianą. Jakie polecacie??
Również mam 2 konta w tym banku i jestem zadowolona.gama01 pisze:Ja mam bzwbk, ale zastanawiam się nad zmianą. Jakie polecacie??
A dlaczego chcesz zmienić?
Zakupy przez internet zawsze były moją pasją. A co za tym idzie, musiały stać się nią również systemy płatności online dzięki którym w szybki sposób reguluję należności.
Ja mam w ING, jestem bardzo zadowolona 
Mam PKO BP, ale to chyba z przyzwyczajenia. Nie ma tragedii, ale jakoś super też nie jest :/ Zastanawiam się nad zmianą/
Odette or Odile?
Również PKO BP i też szukam czegoś lepszegopollyanna pisze:Mam PKO BP, ale to chyba z przyzwyczajenia. Nie ma tragedii, ale jakoś super też nie jest :/ Zastanawiam się nad zmianą/
"Czasami kobieta musi być bezduszną jedzą, żeby dać sobie radę w życiu, ale wierzcie mi, bycie jędzą to też ciężka praca".
------------------------------------------------------------------
W związkU: 8.06.2008
Narzeczona: 6.08.2011
Mamusia Aniołka : 3.02.2014
Ślubowanie: Brakuo!
------------------------------------------------------------------
W związkU: 8.06.2008
Narzeczona: 6.08.2011
Mamusia Aniołka : 3.02.2014
Ślubowanie: Brakuo!
BZ WBZK i mam konto studenckie, ale ukończyłam 26 lat i zaczęły się opłaty
chciałabym zmienić je na inne z jak najmniejszą ilością opłat...
Ja korzystam z konta getin up. Jestem z niego bardzo zadowolona. Między innymi dlatego, że mogę robić przelewy przez facebooka 
- redorange666
- Samiec
Alior sync.. bardzo tani. 
Ja też mam konto w Alior Sync i mogę polecić. Za darmo prowadzenie konta, przelewy (w tym 10 natychmiastowych) i karta bankomatowa. Założenie konta jest proste, szybkie i bez zbędnej papierologii, a interfejs wyjątkowo czytelny i intuicyjny. Dobry jest też MeritumBank. Nie polecam za to DbNet, mam złe doświadczenia z tym bankiem.
Forex online
- ZamyślonAna.
- Jestem tu nowa :)
Polecam ING Bank Śląski, gdzie mam razem rachunek z kontem oszczędnościowym
W sumie fajna, prosta obsługa przez internet i dużo placówek. Wcześniej miałam w mbanku - odradzam, ponieważ ciążko tam cokolwiek załatwić, nawet z rezygnacją był problem, ponieważ nie ma placówki.
"Każda chwila to SzAnsa
żeby wszystko zmienić" - dbaj o swoje szczeście:)
żeby wszystko zmienić" - dbaj o swoje szczeście:)
BZ WBK ale myślę o zmianie, miałam też konto w MBanku ale brak stacjonarnych placówek jednak mi doskwierał.
-
Olka
Ja mam w mbanku i jestem w miarę zadowolona. Niedawno zmieniali wygląd serwisu i nadal mam kłopoty ze znalezieniem niektórych rzeczy, trochę to wkurzające
ale muszę się przyzwyczaić.
- kobietka77
- Fajna Kobietka
No to jest trochę wkurzające, zwłaszcza że inne banki też zaczęły odświeżać, a jak się człowiek do czegoś przyzwyczai, to później ciężko się przestawić. Z tego co pamiętam, to getin tak mocno komunikował swoje nowe konto z nowoczesnym designem i wtedy się zaczął ogólny ruch w tym kierunku.
W Pekao SA ale zastanawiam się nad zmianą, żeby miec bezpłatne bankomaty i przelewy
-
Gumkadowlosow
- Miła Kobietka
a w którym pko? bo ja mam w b p , ale zastanawiam się czy nie przenieść
- kobietka77
- Fajna Kobietka
Ten z żubrem z tego co słyszałam jest lepszy. Getin obecnie jakąś loterią organizuje dla swoich klientów. Jakąś dodatkowa kasę można wygrać za transakcje bezgotówkowe.
Zastanawiam się jak działa ta aplikacja w getin co można płacić telefonem za zakupy w biedronce.
Getin ostatnio kilka ciekawych ofert zaproponował dla młodych i dla tych, co chcą oszczędzać.
-
Babeczkowa_ewa
- Fajna Kobietka
W mbanku wkurzyło mnie, że zmienili interfejs, ale w sumie teraz już się przyzwyczaiłam i nie narzekam, mam konto w tym banku od...odkąd w ogóle mam konto, czyli dobrych kilka lat