W jaki sposób zabezpieczyć się przed rozwodem

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
Kmiecik
Jestem tu nowa :)

W jaki sposób zabezpieczyć się przed rozwodem

Post autor: Kmiecik »

W jaki sposób zabezpieczyć się przed rozwodem, w którym jedna strona rzuca fałszywe oskarżenia?
Arletta Bolesta
Miła Kobietka

Re: W jaki sposób zabezpieczyć się przed rozwodem

Post autor: Arletta Bolesta »

W czasie rozwodu warto już wziąć pod uwagę ew. kościelny proces o nieważność małżeństwa celem zachowania spójności
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny
mail: [email protected]
Kwiatek
Miła Kobietka

Post autor: Kwiatek »

Rozwód to podobno jedna z najbardziej stresujących sytuacji w życiu człowieka, zaraz za śmiercią bliskiej osoby. Wniosek o rozwód to najczęściej zaskoczenie dla mężczyzny, więc warto jednak poznać własne prawa. W Gdańsku możesz to zrobić przez gautier. com.pl/.
Awatar użytkownika
adato
Miła Kobietka

Post autor: adato »

Chyba nie da się zabezpieczyć przed rozwodem. Można zabezpieczyć nasze dobra - intercyza małżeńska, czyli umowa notarialna regulująca relacje majątkowe między żoną a mężem.
:angrywife atujest.blogspot.com
Awatar użytkownika
Kobieta Detektyw

Post autor: Kobieta Detektyw »

Zabezpieczenie przed rozwodem ? Nie da się :) Jeśli mąż będzie chciał się rozwieść to nic na to się nie poradzi.
W razie gdy będziecie potrzebować dowodów zdrady zapraszam do mnie - https://kobieta-detektyw.waw.pl/ oraz
https://prywatnydetektyw.waw.pl/czy-det ... ozwodowej/
Colorful
Miła Kobietka

Post autor: Colorful »

W kancelarii www-centrumrozwodow-pl/ masz na życzenie nawet pomoc detektywa. Sprawdza się przy kompletowaniu materiału dowodowego, jeżeli chcesz powalczyć o rozwód z orzeczeniem o winie. Czasami to się opłaca, bo masz gwarancję, że małżonka nie zgłosi się po alimenty na siebie.
edetaedyta

Post autor: edetaedyta »

Najlepiej to przed ślubem podpisać intercyzę
stmarta

Post autor: stmarta »

Kmiecik pisze:W jaki sposób zabezpieczyć się przed rozwodem, w którym jedna strona rzuca fałszywe oskarżenia?
A w jakim sensie chcesz się zabezpieczyć? W sensie majątkowym czy przed tym by nie było rozwodu?
Abram
Extra Kobietka

Post autor: Abram »

Detektyw Tomek z DBŚ zajmuje się wywiadem gospodarczym, skontaktuj się z nim 572  866  005 i na pewno w bezpośrednim kontakcie będzie też łatwiej omówić sprawę i ustalić zakres współpracy więc można to mieć na uwadze.
Janks

Post autor: Janks »

Joanna Chmielewska–Szczepaniak prowadzi sprawy rozwodowe i inne sprawy rodzinne, możesz na spotkanie umówić się z nią telefonicznie 607 805 018, dowiesz się w trakcie rozmowy także nieco więcej o prowadzonej działalności.
ODPOWIEDZ