Voucher jako prezent

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
pinkaaa
Jestem tu nowa :)

Voucher jako prezent

Post autor: pinkaaa »

Co myślicie o voucherach jako prezent? Ucieszylibyście się z takiego prezentu?
donanka

Re: Voucher jako prezent

Post autor: donanka »

Według mnie bardzo spoko :) Wtedy każdy może sobie kupić to co chce, sam wybrać.
syletka

Post autor: syletka »

Według mnie też i faktycznie wtedy ludzie musza sobie wtedy sprawić prezent :) A nie że jak dostaną pieniądze to np. wydadzą je na codzienne zakupy.
majuszka

Post autor: majuszka »

Ja lubię dostawać vouchery :D wolę sobie sama coś wybrać, serio. Zresztą zawsze jak ktoś się mnie pyta co chce dostać to mówię że np. voucher do Hibou. To też jest ułatwienie dla osoby która kupuje prezent.
oleskowa
Miła Kobietka

Post autor: oleskowa »

A ja się tak trochę waham, czy to nie jest przypadkiem taki nijaki prezent ten voucher?
asdafa

Post autor: asdafa »

oleskowa pisze:A ja się tak trochę waham, czy to nie jest przypadkiem taki nijaki prezent ten voucher?
szczerze? według mnie nie. Sama wolałabym dostać voucher czy jakiś bon na określoną kwotę do ulubionego sklepu. O wiele lepsza opcja niż jakiś nietrafiony prezent czy zbieracz kurzu :)
diankowa

Post autor: diankowa »

majuszka pisze:Ja lubię dostawać vouchery :D wolę sobie sama coś wybrać, serio. Zresztą zawsze jak ktoś się mnie pyta co chce dostać to mówię że np. voucher do Hibou. To też jest ułatwienie dla osoby która kupuje prezent.
majuszka - mam dokładnie tak samo i widzę, że nie tylko my tak mamy :) PS. Hibou ma ekstra ubrania, wiesz co dobre ;)
westa

Post autor: westa »

A co myślicie o takich kartach podarunkowych na doświadczeniach jak skok na bungee czy coś takiego? :)
glinanka

Post autor: glinanka »

Według mnie to też spoko opcja :) generalnie vouchery czy to do sklepu czy "gdzieś" - jestem za jeśli chodzi o prezenty :)
meso

Post autor: meso »

wydaje mi się, że voucher na zakupy czy na jakieś zabiegi to zawsze dobra opcja jeśli tylko wiemy w jakich sklepach lubi się nasza osoba obdarowywana i do jakich kosmetyczek chodzi. jeśli to wiemy to już w zasadzie doradztwo fachowca na miejscu i mamy problem z głowy a prezent rzeczywiście z pewnością udany i wykorzystany
https://wave.info.pl/
Anadiya
Miła Kobietka

Post autor: Anadiya »

A nie uważacie że w takich voucherach brakuje takiego indywidualnego podejścia do prezentu dla danej osoby? Ja sama nie wiem. Z jednej strony to fajny pomysł, a z drugiej takie pójście na łatwizę. Choć nie ukrywam, że z vouchera do Hibou to bym się ucieszyła :)
jagina
Miła Kobietka

Post autor: jagina »

Myślę, że doskonałym pomysłem na prezent jest dołączenie książki, która umili czas obdarowanej osobie. Sama podarowałam mojej mamie książkę "Mów mi Majkel" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikac ... mi-majkel/ autorstwa Helen Cat na dzień mamy. Ta wciągająca i pełna emocji historia sprawiła jej ogromną radość i serdecznie polecam ją na prezent.
moderni

Post autor: moderni »

Gdyby to był prezent od kogoś bliskiego, to może bym pomyślała, że ta osoba nie zna mnie dobrze i nie umie kupić mi czegoś bardziej osobistego. Jednak taki prezent dla koleżanki lub kolegi to moim zdaniem świetny pomysł.
ODPOWIEDZ