Usunięte.

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
Artur
Jestem tu nowa :)

Usunięte.

Post autor: Artur »

//Post usunięty przez Administratora.
Ostatnio zmieniony pt sie 16, 2013 4:24 pm przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Chłopak potrzebuje opinii kobiet.

Post autor: elzbieta45 »

Chłopak chłopak , niewiem czemu masz kompleksy z ciebie fajny chlopak jest .
Pomysl o tym , ze jetes taki jaki jestes i polub siebie takim . bo w czlowieku liczy sie piekne wnetrze a nie zewnatrzne opakowanie .
znasz opowiesc o narcyzie , chyba takim niechcesz byc
Przystojniak z ciebie
kropeczka20

Post autor: kropeczka20 »

hm fajnie ciacho ;)
paula

Post autor: paula »

czemu masz kompleksy? ja też je mam ale są one (moim zdaniem) uzasadnione.
A ja ci powiem że fajny facet jesteś. Ale może hm.. trochę za dziecinnie na 17 lat wyglądasz? powiem szczerze że dałabym ci gdzieś z 16. Może to ta fryzura cię tak "odmładza"? :P wiem że ludzie w tym wieku nie znoszą jak im się mówi że wyglądają jeszcze młodziej (sama tak miałam do niedawna). Ale jak widzę styl ubioru masz młodzieżowy (i bardzo dobrze!). Także czegoż chcieć więcej? ;)
fajny chłopak jesteś! i póki co nie brnij w tą dorosłość i własne kompleksy bo one cię zgubią!
Artur

To znaczy powiem wam tak dziewczyny, że ja nigdy się nie uważałem za fajnego. Po prostu nie lubię patrzeć na siebie w lustrze, moja była zawsze mówiła że jestem przystojny ale ja tego nie akceptowałem, zawsze mówiłem jej że nie jestem. I to był główny powód naszych kłótni że nie liczę się z jej zdaniem, dlatego się rozstaliśmy. Wiem możecie pomyśleć że to dziecięca miłość, bo do dorosłości mi daleko ale bardzo za nią tęsknie. Wracając do tematu, może moje dzieciństwo ma coś do moich obecnych kompleksów? Do 12/13 roku życia byłem małą pyzą, w sumie to dalej jestem ale już większą, wtedy też miałem straszne kompleksy na temat mojego wyglądu. Mogę się jakoś ich pozbyć?
kropeczka20

A powiedz ile masz lat ?
Artur

napisałem :P
Martusia20
Miła Kobietka

Post autor: Martusia20 »

co ty chcesz od siebie nie wiem czemu masz kompleksy jesteś przystojnym nastolatkiem i wybij sobie te głupoty z głowy jednym słowem ciacho ;)
Artur

Ja nie wiem co ze mną jest nie tak, bo nie dopuszczam do siebie tej myśli. Nie akceptuje siebie takim jakim jestem, bo według mnie jestem strasznie brzydki xd Moze powinienem sie do specjalisty wybrac? xd
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Artur pisze:Ja nie wiem co ze mną jest nie tak, bo nie dopuszczam do siebie tej myśli. Nie akceptuje siebie takim jakim jestem, bo według mnie jestem strasznie brzydki xd Moze powinienem sie do specjalisty wybrac? xd
Jaja sobie za przeproszeniem z nas robisz? Przypominasz Justina Biebera więc myślę, że nastolatki za Tobą biegają.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Artur

@UP
A czemu miałbym robić sobie jaja? :P Przypominam JB, i nastał ten moment że nie wiem czy się cieszyć czy płakać. No ale mówię naprawdę poważnie i szczerze.
kropeczka20

Dokładnie.. Jak jaja sobie z nas robisz to proszę Cię odpuśc sobie i nie pisz.
elzbieta45
Kobietka Expert

chłopaku chłopaku musisz popracowac nad soba aby nie miec kompleksow
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Sądzę, że chcesz się tylko dowartościować. Niestety chłopcze to nie samosia ani nic z tych rzeczy. :roll:

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Artur

Cóż, nie robie sobie jaj. W każdym razie dzięki za wypowiedzi wszystkie dziewczyny, teraz nie wiem co mam zrobić na koniec końców ale będę starał się z tym walczyć. Jeszcze raz dzięki i do miłego.
elzbieta45
Kobietka Expert

wkoncu wyrosniesz na narcyza a to zła cecha
Awatar użytkownika
Mirrunia

Post autor: Mirrunia »

Nie wiem, z czego wynikają Twoje kompleksy, bo zapowiadasz się na niezłego przystojniaka :P Tak że chyba chciałeś to usłyszeć, zebyśmy mile połechtały twoje ego :P
paula

Post autor: paula »

jesteś za wysoki czy za niski?
jesteś za gruby czy za chudy?
jesteś jasnej czy ciemnej karnacji?

pomyśl ile osób z twojego otoczenia chciałoby wyglądać jak ty!
Martusia20
Miła Kobietka

Post autor: Martusia20 »

Blackfox mam racje :) :)
Artur

Cóż, możecie uważać jak chcecie. Ja chciałem tylko usłyszeć opinie osób które nie są ze mną związane czy spokrewnione w żaden sposób, ja osobiście się sobie nie podobam. Wiem że mam problemy jak nie jedna nastolatka ale nie daje mi to po prostu spokoju, ogółem mój wygląd. :/ Nie pisze tu żeby się dowartościować, albo żeby pokazać moje ego. Nie chcę też być narcyzem, ale po prostu źle się czuję z tym jak wyglądam. Nie wiem czemu tak już po prostu mam.
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Brakuje Ci tylko pewności siebie i dziewczyny. Po pierwszym związku na pewno jej nabierzesz:)
Amantium irae amoris integratio.
Artur

@UP
Czemu tak wnioskujesz, po wlosach? Proszę Cię, w sumie zapomniałem że to kobiece forum. Na codzień ubieram się w punkowe/rockowe ciuchy, słucham punk rocka oraz metalu, chodzę w glanach. Do Justina mi daleko, ale skoro tak uważasz to nie mam zamiaru się kłócić. W sumie to już nic tu po mnie, dzięki wszystkim dziewczynom które napisały coś wnoszące do tematu wypowiedzi, pozdrawiam Artur.

// https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1199_n.jpg
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Moim zdaniem nie powinieneś martwić się wyglądem, bo naprawdę posiadasz fajną urodę :)

Jeżeli chodzi o Twoją samoocenę, to widocznie nie potrafisz się dowartościować. Szukasz w sobie czegoś czym mogłyby się zainteresować kobiety. Wiesz jaka jest rada? Bądź sobą i uwierz w siebie.
Skoro dziewczyna mówi, że jesteś przystojny, to uwierz w to :)
Ona się lepiej poczuje i Ty :)
Powodzenia
elzbieta45
Kobietka Expert

Wiesz moim zdaniem liczy sie to co czlowiek posiada w srodku to jest wartosciowe po tym ceni sie ludzi . Wyglad zewnetrzny to tylko dodatek . uroda przemija z czasem ale wartosci serca zostaja to sie niezmienia
Awatar użytkownika
drzemag
Fajna Kobietka

Post autor: drzemag »

Cóż, możecie uważać jak chcecie. Ja chciałem tylko usłyszeć opinie osób które nie są ze mną związane czy spokrewnione w żaden sposób, ja osobiście się sobie nie podobam. Wiem że mam problemy jak nie jedna nastolatka ale nie daje mi to po prostu spokoju, ogółem mój wygląd. :/ Nie pisze tu żeby się dowartościować, albo żeby pokazać moje ego. Nie chcę też być narcyzem, ale po prostu źle się czuję z tym jak wyglądam. Nie wiem czemu tak już po prostu mam.
Ja osobiście też się sobie nie podobam i pewnie większość na tym forum tak ma. Ostatecznie jednak w związku nie chodzi o wygląd tylko o przedłużenie gatunku ;) Ale o tym to pogadamy za parę lat. Na razie masz czas, więc poumawiaj się z laskami, niech cię dowartościują teraz dziewczyny w Twoim wieku bo te na forum już to zrobiły, zresztą też uważam, że niezły z Ciebie koleś.
ODPOWIEDZ