Usunięte.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Chłopak potrzebuje opinii kobiet.
Chłopak chłopak , niewiem czemu masz kompleksy z ciebie fajny chlopak jest .
Pomysl o tym , ze jetes taki jaki jestes i polub siebie takim . bo w czlowieku liczy sie piekne wnetrze a nie zewnatrzne opakowanie .
znasz opowiesc o narcyzie , chyba takim niechcesz byc
Przystojniak z ciebie
Pomysl o tym , ze jetes taki jaki jestes i polub siebie takim . bo w czlowieku liczy sie piekne wnetrze a nie zewnatrzne opakowanie .
znasz opowiesc o narcyzie , chyba takim niechcesz byc
Przystojniak z ciebie
-
paula
czemu masz kompleksy? ja też je mam ale są one (moim zdaniem) uzasadnione.
A ja ci powiem że fajny facet jesteś. Ale może hm.. trochę za dziecinnie na 17 lat wyglądasz? powiem szczerze że dałabym ci gdzieś z 16. Może to ta fryzura cię tak "odmładza"?
wiem że ludzie w tym wieku nie znoszą jak im się mówi że wyglądają jeszcze młodziej (sama tak miałam do niedawna). Ale jak widzę styl ubioru masz młodzieżowy (i bardzo dobrze!). Także czegoż chcieć więcej? 
fajny chłopak jesteś! i póki co nie brnij w tą dorosłość i własne kompleksy bo one cię zgubią!
A ja ci powiem że fajny facet jesteś. Ale może hm.. trochę za dziecinnie na 17 lat wyglądasz? powiem szczerze że dałabym ci gdzieś z 16. Może to ta fryzura cię tak "odmładza"?
fajny chłopak jesteś! i póki co nie brnij w tą dorosłość i własne kompleksy bo one cię zgubią!
To znaczy powiem wam tak dziewczyny, że ja nigdy się nie uważałem za fajnego. Po prostu nie lubię patrzeć na siebie w lustrze, moja była zawsze mówiła że jestem przystojny ale ja tego nie akceptowałem, zawsze mówiłem jej że nie jestem. I to był główny powód naszych kłótni że nie liczę się z jej zdaniem, dlatego się rozstaliśmy. Wiem możecie pomyśleć że to dziecięca miłość, bo do dorosłości mi daleko ale bardzo za nią tęsknie. Wracając do tematu, może moje dzieciństwo ma coś do moich obecnych kompleksów? Do 12/13 roku życia byłem małą pyzą, w sumie to dalej jestem ale już większą, wtedy też miałem straszne kompleksy na temat mojego wyglądu. Mogę się jakoś ich pozbyć?
napisałem 
-
Martusia20
- Miła Kobietka
co ty chcesz od siebie nie wiem czemu masz kompleksy jesteś przystojnym nastolatkiem i wybij sobie te głupoty z głowy jednym słowem ciacho 
Ja nie wiem co ze mną jest nie tak, bo nie dopuszczam do siebie tej myśli. Nie akceptuje siebie takim jakim jestem, bo według mnie jestem strasznie brzydki xd Moze powinienem sie do specjalisty wybrac? xd
Jaja sobie za przeproszeniem z nas robisz? Przypominasz Justina Biebera więc myślę, że nastolatki za Tobą biegają.Artur pisze:Ja nie wiem co ze mną jest nie tak, bo nie dopuszczam do siebie tej myśli. Nie akceptuje siebie takim jakim jestem, bo według mnie jestem strasznie brzydki xd Moze powinienem sie do specjalisty wybrac? xd
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
@UP
A czemu miałbym robić sobie jaja?
Przypominam JB, i nastał ten moment że nie wiem czy się cieszyć czy płakać. No ale mówię naprawdę poważnie i szczerze.
A czemu miałbym robić sobie jaja?
-
kropeczka20
Dokładnie.. Jak jaja sobie z nas robisz to proszę Cię odpuśc sobie i nie pisz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
chłopaku chłopaku musisz popracowac nad soba aby nie miec kompleksow
Sądzę, że chcesz się tylko dowartościować. Niestety chłopcze to nie samosia ani nic z tych rzeczy. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Cóż, nie robie sobie jaj. W każdym razie dzięki za wypowiedzi wszystkie dziewczyny, teraz nie wiem co mam zrobić na koniec końców ale będę starał się z tym walczyć. Jeszcze raz dzięki i do miłego.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wkoncu wyrosniesz na narcyza a to zła cecha
Nie wiem, z czego wynikają Twoje kompleksy, bo zapowiadasz się na niezłego przystojniaka
Tak że chyba chciałeś to usłyszeć, zebyśmy mile połechtały twoje ego 
-
paula
jesteś za wysoki czy za niski?
jesteś za gruby czy za chudy?
jesteś jasnej czy ciemnej karnacji?
pomyśl ile osób z twojego otoczenia chciałoby wyglądać jak ty!
jesteś za gruby czy za chudy?
jesteś jasnej czy ciemnej karnacji?
pomyśl ile osób z twojego otoczenia chciałoby wyglądać jak ty!
-
Martusia20
- Miła Kobietka
Blackfox mam racje

Cóż, możecie uważać jak chcecie. Ja chciałem tylko usłyszeć opinie osób które nie są ze mną związane czy spokrewnione w żaden sposób, ja osobiście się sobie nie podobam. Wiem że mam problemy jak nie jedna nastolatka ale nie daje mi to po prostu spokoju, ogółem mój wygląd. :/ Nie pisze tu żeby się dowartościować, albo żeby pokazać moje ego. Nie chcę też być narcyzem, ale po prostu źle się czuję z tym jak wyglądam. Nie wiem czemu tak już po prostu mam.
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Brakuje Ci tylko pewności siebie i dziewczyny. Po pierwszym związku na pewno jej nabierzesz:)
Amantium irae amoris integratio.
@UP
Czemu tak wnioskujesz, po wlosach? Proszę Cię, w sumie zapomniałem że to kobiece forum. Na codzień ubieram się w punkowe/rockowe ciuchy, słucham punk rocka oraz metalu, chodzę w glanach. Do Justina mi daleko, ale skoro tak uważasz to nie mam zamiaru się kłócić. W sumie to już nic tu po mnie, dzięki wszystkim dziewczynom które napisały coś wnoszące do tematu wypowiedzi, pozdrawiam Artur.
// https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1199_n.jpg
Czemu tak wnioskujesz, po wlosach? Proszę Cię, w sumie zapomniałem że to kobiece forum. Na codzień ubieram się w punkowe/rockowe ciuchy, słucham punk rocka oraz metalu, chodzę w glanach. Do Justina mi daleko, ale skoro tak uważasz to nie mam zamiaru się kłócić. W sumie to już nic tu po mnie, dzięki wszystkim dziewczynom które napisały coś wnoszące do tematu wypowiedzi, pozdrawiam Artur.
// https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1199_n.jpg
-
oOosylwiaoOo
Moim zdaniem nie powinieneś martwić się wyglądem, bo naprawdę posiadasz fajną urodę 
Jeżeli chodzi o Twoją samoocenę, to widocznie nie potrafisz się dowartościować. Szukasz w sobie czegoś czym mogłyby się zainteresować kobiety. Wiesz jaka jest rada? Bądź sobą i uwierz w siebie.
Skoro dziewczyna mówi, że jesteś przystojny, to uwierz w to
Ona się lepiej poczuje i Ty
Powodzenia
Jeżeli chodzi o Twoją samoocenę, to widocznie nie potrafisz się dowartościować. Szukasz w sobie czegoś czym mogłyby się zainteresować kobiety. Wiesz jaka jest rada? Bądź sobą i uwierz w siebie.
Skoro dziewczyna mówi, że jesteś przystojny, to uwierz w to
Ona się lepiej poczuje i Ty
Powodzenia
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Wiesz moim zdaniem liczy sie to co czlowiek posiada w srodku to jest wartosciowe po tym ceni sie ludzi . Wyglad zewnetrzny to tylko dodatek . uroda przemija z czasem ale wartosci serca zostaja to sie niezmienia
Ja osobiście też się sobie nie podobam i pewnie większość na tym forum tak ma. Ostatecznie jednak w związku nie chodzi o wygląd tylko o przedłużenie gatunkuCóż, możecie uważać jak chcecie. Ja chciałem tylko usłyszeć opinie osób które nie są ze mną związane czy spokrewnione w żaden sposób, ja osobiście się sobie nie podobam. Wiem że mam problemy jak nie jedna nastolatka ale nie daje mi to po prostu spokoju, ogółem mój wygląd. :/ Nie pisze tu żeby się dowartościować, albo żeby pokazać moje ego. Nie chcę też być narcyzem, ale po prostu źle się czuję z tym jak wyglądam. Nie wiem czemu tak już po prostu mam.