Uporczywy bol zoladka i usciks -ktos wie dlaczego??

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Ankara 25
Miła Kobietka

Uporczywy bol zoladka i usciks -ktos wie dlaczego??

Post autor: Ankara 25 »

hej od pewnego czasu meczy mnie pewien problem a mianowicie z zoladkiem czesto mam zgage ale nie to jest moim problemem czesto lapie mnie w zoladku silny tepu bol czuje taki ciezar i jakby rwalo mnie tam a potem puszcza zdarza sie to w roznych sytuacjach czasem boli tak poprostu a czasem jak np napije sie goracej herbaty albo pije alkohol np piwao .Czasem zwykle jedzenie ktore wpadnie do zoladka powoduje ze lapie ten silny bol ale to zdarza sie zadzniej bol trwa od kilku sekund do pol minuty moze minutki i ustepuje.czy mial ktos podobny problem??jak myslicie co to moze byc??????
Awatar użytkownika
NOEMI
Jestem tu nowa :)

Re: Uporczywy bol zoladka i usciks -ktos wie dlaczego??

Post autor: NOEMI »

hej mysle ze to cos z jelitami albo zoładek? robilas badania ? zrob warto

ja osobiscie nie mam takich probleow raz w zyciu mialam zgage jak zjadlama czipsy zimniaczane cala noc mialam wrazenie ze wypilam olej taki posman cos strasznego chyab czipsy byly jakies feralne bo pozniej jadlam i nie mialam tego juz....

u mnie pieknie sypie snieg :D
Obrazek

Obrazek

Anet i Miniuś :*
Mamy siebie mamy to szczęście.
ODPOWIEDZ