Ulubione sklepy internetowe

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
roska
Jestem tu nowa :)

Re: Ulubione sklepy internetowe

Post autor: roska »

Moim ulubionym sklepem internetowym jest ciucholand odkupuj. fajne markowe ubrania i dodatki w niskich cenach, podział na rożne kategorie, możliwość zaproponowania swojej ceny za towar, ogólnie rzecz biorąc same plusy:)
Awatar użytkownika
mikus

Post autor: mikus »

a w ogóle często kupujecie przez Internet? Ja od czasu do czasu coś kupię, ale ogólnie chyba wolę przymierzyć w zwykłym sklepie.
większość rzeczy w życiu układa się sama :)
apollo

Post autor: apollo »

Mój ulubiony to Merg przynajmniej jeśli chodzi o buty - zawsze dobieram coś fajnego za normalne pieniądze. A w zasadzie pod każdy temat mam jakiś sklep, który ma sensowną ofertę. I to jest efekt wielu zakupów ;-)
esme

Post autor: esme »

Ja coraz częściej sprawdzam porównuje i kupuje w necie. Nie mam ulubionych sklepów. No może poza tematyką turystyczną, tu często zaglądam do dwóch, trzech sklepów.
Zuza123

Post autor: Zuza123 »

Hej, ja polecam zapoznać się z ofertą naszych polskich sklepów. Można znaleźć sporo ciekawych rzeczy. Sama zamawiam ubrania ze strony cosmosmoda. Jakość ubrań jest zdecydowanie lepsza niż tych z 'sieciówek'. Dodatkowym atutem są przyzwoite ceny i bezproblemowa transakcja :)
Dariade

Post autor: Dariade »

Nie mam jakiś ulubionych sklepów internetowych a zakupy jakoś tak się przyzwyczaiłam że robię zazwyczaj na allegro.
pranie wykładzin Gdynia
Awatar użytkownika
lulumiranda
Fajna Kobietka

Post autor: lulumiranda »

Ja na allegro rzadko kupuję.Raz się nacięłam i niestety ale przestałam Z kolei mam kilka swoich ulubionych sklepów internetowych, w których kupuję dość często. Zalando, Anwear.
Bizuterię ostatnio zamawiałam sobie w sklepie Lavivre- mają tam chyba najładniejsza biżuterię srebrną jaką widziałam w sieci. Ceny rowniez korzystne poniewaz o wiele niższe niż w wielkich sklepach takich jak na przykład Kruk czy Apart. Dzięki temu można sporo zaoszczędzić.
Awatar użytkownika
shilla

Post autor: shilla »

Ja bardzo lubię sklep Zaps, ale najczęściej oczywiście kupuję na allegro, bo mogę sobie tam porównywać cenę i ciuchy, zaufanie itd.
nancy_83

Post autor: nancy_83 »

jak na mnie wolczanka- zwłaszcza dla męża tam często kupuje
Fabrik_com_pl
Miła Kobietka

Post autor: Fabrik_com_pl »

Ja sugeruję się najpierw jakością wykonania,materiałami,a dopiero w drugiej kolejności zwracam uwagę na firmę,cena też jest pewnym wyznacznikiem,nie da się zaprzeczyć.
aladore

Post autor: aladore »

ja czasem tylko z bonprixu kupuję
http://www.gryo.pl/
Mircia

Post autor: Mircia »

Nie mam ulubionych nieraz ktoś mi podrzuci jakiś adres z ciekawą promocją ale zazwyczaj kupuję na allegro.
ranking produktów
mirrandda33

Post autor: mirrandda33 »

Ja tam lubię Zalando i Asos, na Allegro też czasem zdarza mi się kupować.
Najlepsze biuro tłumaczeń z szeroką ofertą usługową - http://www.netlinguist.pl.
majakro

Post autor: majakro »

A ja ostatnio odkryłam, że ruszył sklep online H&M. Mam nadzieje, że będa się tam pojawiać także przeceny takie jak w sklepie :D
Zapraszam na http://rothtia.pl/
malinkaminka

Post autor: malinkaminka »

Dosyć często zakupy robię przez internet i polecić mogę mój sprawdzony sklep danvera.
kotek
Fajna Kobietka

Post autor: kotek »

każdy chyba ma swój i ja również :) ja gustuję w zagranicznych, ciekawszy wybór i nie martwię się, że sąsiadka tez sobie kupi :)
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
Awatar użytkownika
AnnaG

Post autor: AnnaG »

Nie jestem fanką kupowania ubrań i butów online. Ale 2 razy dałam się skusić ofertą Fasardi i z 3 rzeczy 2 były naprawdę Ok. Także mogę polecić. Ceny tam są kuszące.
pozdrawiam Ania G.

check my blog http://london-lavender.com
Spoonerism

Post autor: Spoonerism »

Moim ulubionym sklepem internetowym jest Diverse. Mają świetną oferte oraz strasznie dużo promocji :) Wręcz uwielbiam u nich kupować :)
Focus Zagęszczanie Włosów od firmy Luciano
Awatar użytkownika
ruti
Miła Kobietka

Post autor: ruti »

moim ulubionym sklepem jest ten, gdzie jest taniej, albo aktualnie jest jakąś promocja:) raczej nie mam swojego ulubieńca, po prostu jest kilka dużych sklepów internetowych, które mają podobne produkty, tam gdzie jest taniej, szybciej, tam zamawiam:)
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

A ja jak do tej pory jeszcze się nie zawiodłam zarówno kupując odzież jak i buty online,zawsze trafiam z rozmiarem,a w razie problemów nigdy nie było kłopotu z wymianą na inny model:) Do tego wszystko oczywiście taniej niż w sklepach stacjonarnych.
www.WszystkozAmeryki.com
Awatar użytkownika
ruti
Miła Kobietka

Post autor: ruti »

ja też nie miałam jeszcze takiej sytuacji, aby mieć problem z jakimkolwiek sklepem internetowym, dlatego najczęściej zamawiam właśnie przez internet:)
martabielec

Post autor: martabielec »

Ja lubię zamawiać nawet rzeczy z sieciówek przez net- można łatwo oddać w sklepie to co się nam nie spodoba, a nie trzeba się przeciskać przez tłumy ludzi
Jeśli potrzebujesz pomocy przy regulacji fotela, rozrusznika, sprzęgła czy tachografu zajrzyj na http://www.linor.pl/
ocilie

Post autor: ocilie »

Ja teraz kupuję tylko w internecie. jest duuużo wygodniej, przywożą Ci właściwie pod nos wszystko i nie musisz stać w kolejkach :-D A co do ulubionych to ostatnio mam straszną fazę na SiBySi. Cały czas kupuję sobie, ale nawet kupiłam tam sukienkę na urodziny siostrze i po prostu dałam jej dane do wysyłki (bo mieszkam 400 km od niej i nie moglam przyjechac). :-) Wiecie jak się cieszyła? To też jest jeden z powodów dla których też zrezygnowałam ze sklepów stacjonarnych i teraz tylko internetowo.
Samiamidi

Post autor: Samiamidi »

Sklep internetowy homeandpassion. Masz w nim znaleźć naprawdę ciekawe rzeczy do domu. Można zaopatrzyć się tam w piękne i wartościowe przedmioty. Jeśli brakuje nam pomysłu na prezent dla bliskiej osoby też można tam skoczyć :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony czw cze 18, 2015 12:19 am przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Reklama/spam. Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
buziak

Post autor: buziak »

ja uwielbiam mohito:)
http://lubiedewocje.net.pl/
ODPOWIEDZ