Ulubione sklepy internetowe

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
pirouette
Jestem tu nowa :)

Re: Ulubione sklepy internetowe

Post autor: pirouette »

Ja z ręką na sercu polecam domodi świetne ciuchy tam są! :D
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Jeżeli miałabym wyróżnić jeden ulubiony sklep internetowy,to byłoby naprawdę ciężko,dlatego że często robię tam zakupy i mam kilka sprawdzonych adresów. Zapraszam takze do nas,gdzie znajdziecie ciekawe rzeczy prosto z USA.
www.WszystkozAmeryki.com
marzenkaaa38

Post autor: marzenkaaa38 »

Dobrym i wartym polecenia sklepem jest danvera
Sama kupuje w nim od dawna i nie zawiodłam się :) bardzo duży wybór sukienek i szybka dostawa to ich zalety:)
Ewa42

Post autor: Ewa42 »

ciekawy sklep internetowy znalazłam tutaj :) :
SPAM
Ostatnio zmieniony śr wrz 11, 2013 11:09 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie pisać tego samego postu po raz któryś, jest to niezgodne z regulaminem. Temat nie służy do reklamowania a polecenia czegoś
roksanka

Post autor: roksanka »

Sklepy online są super! Ja kupuję zarówno artykuły spożywcze (Tesco chyba najbardziej mi odpowiada), ubrania i dodatki na allegro lub teraz ostatnio korzystam ze stron, gdzie można wymieniać się z innymi dziewczynami (vinted pl) albo na Facebooku (są różne grupy regionalne).
Kahna

Post autor: Kahna »

Ja bardzo lubię kupować w Tchibo, mają tam fajne rzeczy.
Świetne są te nowoczesne ogrodzenia!:)
jadwinia
Miła Kobietka

Post autor: jadwinia »

Ostatnio zaciekawił mnie sklep onlinowy mojekrawaty.pl - można tam znaleźć sporo ciekawych akcesoriów dla Panów, krawaty, koszule, swetry oraz galanterię skórzaną, m.in paski, które są markowe i eleganckie. Sama chcę kupić swojemu Facetowi taki : Obrazek
Mam nadzieję, że mu się spodoba i długo posłuży.
Ostatnio zmieniony śr wrz 18, 2013 2:26 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę używać opcji img lub załącznika do wklejania zdjęć.
Oraeu2527

Post autor: Oraeu2527 »

Ja nie lubię kupować w internecie, chociaż ostatnio koleżanka pokazała mi fajny sklep z torebkami i butami, chyba ebucik czy jakoś tak
Awatar użytkownika
Hosenka
Miła Kobietka

Post autor: Hosenka »

jadwinia pisze:Ostatnio zaciekawił mnie sklep onlinowy mojekrawaty.pl - można tam znaleźć sporo ciekawych akcesoriów dla Panów, krawaty, koszule, swetry oraz galanterię skórzaną, m.in paski, które są markowe i eleganckie. Sama chcę kupić swojemu Facetowi taki : obraz, mam nadzieję, że mu się spodoba i długo posłuży.
Fajna klamra.
Ja często zamawiam w necie. Ale są rzeczy które jednak muszę kupić w sklepie stacjonarnym, np buty.
Bo w życiu ważne są tylko chwile...
magdaj

Post autor: magdaj »

Oraeu2527 pisze:Ja nie lubię kupować w internecie, chociaż ostatnio koleżanka pokazała mi fajny sklep z torebkami i butami, chyba ebucik czy jakoś tak

Stendi jest dosyć fajne, mają też dział z wyprzedażami. Ja nie mam już oporów przed zamawianiem czegokolwiek z netu, bo prawo jest takie, że można towar zwrócić bez podania przyczyny w ciągnu 10 dni od zakupu (lub tygodnia, nie pamiętam :) )
Ostatnio zmieniony sob wrz 21, 2013 6:11 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
anitak9

Post autor: anitak9 »

Ostatnio moim ulubionym stał się inagine24. Kupowałam tam sukienkę na ślub siostry i muszę przyznać, że zrobiła furorę.
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Ja przez sieć najczęściej zamawiam dodatki i biżuterię. Co do ubrań jakoś nie mam zaufania.
Jeśli chodzi o srebro to tylko srebrnyraj.pl - mają tam zdecydowanie najlepsze ceny w sieci.
Jeśli chcecie mogę dać Wam namiary na kody promocyjne:
kod na 2 miesiące 10% - promo1811
kod stały 5% - rek05
Myślę, że można na nich sporo zaoszczędzić - szczególnie na poważniejszych zakupach.
spokokarlajn

Post autor: spokokarlajn »

Jeśli chodzi o bieliznę damską, polecam sklep "Lori" , zwłaszcza, jeśli ktoś lubi style retro/burlesque / pin-up.
Mydło i powidło najlepiej w bdsklep. :)
Ostatnio zmieniony sob wrz 21, 2013 7:15 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Treść zmieniona z powodu -spam.
Stokrotka1

Post autor: Stokrotka1 »

Mój ulubiony sklep, to sklep z butami: Air-max. Kocham buty <3 Szkoda tylko, że są tak drogie, ale cóż, raz na 3 miesiące mogę sobie jakieś nowe kupić :)
Ostatnio zmieniony sob wrz 21, 2013 7:15 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam
a_gatka

Post autor: a_gatka »

A mnie ostatnio wciągnęły Złote Wyprzedaże i trochę się... rozszalałam :witch Jest na pokładzie jakaś współuzależniona? :>
Awatar użytkownika
Penelopa
Miła Kobietka

Post autor: Penelopa »

Dla mnie ulubionym będzie allegro.
ProIngrid74

Post autor: ProIngrid74 »

Allegro tam ludzie też prowadzą sklepy!
Sklep-Jubilerski
Miła Kobietka

Post autor: Sklep-Jubilerski »

Tak,na portalach aukcyjnych także można spotkać szereg sklepów internetowych,pamiętajmy tylko o tym,aby wcześniej poczytac opinie na ich temat aby potem nie być rozczarowanym.
werrrka615

Post autor: werrrka615 »

Mój ulubiony sklep internetowy to danvera :)
Uwielbiam sukienki a tam mam ich pod dostatkiem ;) W tym sklepie kupuję znacznie
taniej sukienki, no i nigdy nie ma problemu z rozmiarem :)
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Dziewczyny jeżeli szukacie dobrego sklepu internetowego z ciekawym asortymentem,to warto zerknąć na nasza stronę,przygotowaliśmy teraz coś specjalnego:)
www.WszystkozAmeryki.com
Awatar użytkownika
motylka
Miła Kobietka

Post autor: motylka »

Ja ostatnio robiłam zakupy prezentowe w sklepie z wyposażeniem wnętrz - kupiłam kieliszki, kilka ramek na zdjęcia, kubek i jakieś inne duperele :) Wszystko było ok, a teraz widzę że nowi klienci mają zniżki, tak więc polecam: SPAM
Ostatnio zmieniony ndz paź 13, 2013 6:40 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie śmiecić forum
AlinaZP
Miła Kobietka

Post autor: AlinaZP »

Witam wszystkich
Mam na imię Alina i prowadzę sklep internetowy http://stylowy.pl. Zapraszam do zapoznania się z naszą bogatą ofert damskich portfeli, teczek, walizek i wielu innych stylowych produktów. Coś Cię zainteresowało, napisz do mnie na adres [email protected] i powołaj się na forum babskie sprawy. Na pewno dostaniesz korzystny rabat :)
Od dzieciństwa interesuje się modą, dlatego założyłam sklep http://portfelowo.pl, który oferuje portfele, teczki, torebki i galanterię skórzaną. Zapraszam, na pewno będziesz zadowolona z zakupów
gugaro87

Post autor: gugaro87 »

ja dużo kupuje w limango.pl, tylko trzeba sprawdzać ceny w innych sklepach, bo część promocji nia wcale nie jest :angrywife
Logan

Post autor: Logan »

Hej. Ja polecam wam http://london-look.com.pl fajne mają sukienki i widać, że dbają o klienta bo moje zamówienie było w ciągu dwóch dni w domciu :) Teraz mają wyprzedaż wszystko o 50% taniej, więc ceny są w miarę przystępne no i przesyłka kurierem za darmochę :)
eleganckaPani_pl

Post autor: eleganckaPani_pl »

Ja mam kilka ulubionych sklepów,ale z pewnością do tych na których żadna z Was się nie zawiedzie można zaliczyć EleganckaPani.pl w razie pytań służe pomocą na forum.
ODPOWIEDZ