Ulubione sklepy internetowe

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
jadwinia
Miła Kobietka

Re: Macie ulubiony sklep on line ?

Post autor: jadwinia »

Mam ;) co prawda od nie dawna, ale mam bardzo fajny i niepowtarzalny ;p na wobeline.pl mają bardzo ciekawe i różnorodne akcesoria do domu oraz meble i prezenty. Są w różnych stylach, bo: kolonialne, glamour, rustykalne ale i nowoczesne :)
porannarosa
Jestem tu nowa :)

Re: Internetowe Sklepy?

Post autor: porannarosa »

ostatnio na tablica.pl zaczęłam szperać :D
a tak to zalezy, jesli cos fajnego mi sie uda wyjzec to zamówię :D ObrazekObrazekObrazekObrazek
kamol91

Re: zakupy w sieci

Post autor: kamol91 »

Też często robiłam zakupy ubrań i kosmetyków na Alegro.pl do czasu kiedy dwa razy zostałam oszukana przez niby super sprzedawcę :(. Od tego czasu robię zakupy przez internet ale przez sklepy internetowe. Ostatnio zrobiłam spore zakupy na cudmoda. Jest to strona z super promocjami, duży wybór ubrań dla kobiet od niedawna też ubranka dla dziecka. Sklep cudmoda.pl jest warty polecenia ponieważ posiada oryginalne ubrania, najwyższą jakość usług, dobre ceny i promocje tygodnia.
http://www.partybus.pl/wieczor-panieński
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Ja również bardzo lubię tą formę zakupów. Po pierwsze wybór jest moim zdaniem większy: cała masa różnych produktów w jednym miejscu. Po drugie: jest taniej ;)
Ostatnio na przykład zamówiłam sobie markowy materac na sprężynie. Udało mi się upolować promocję ;)
Jak zadzwoniłam do obsługi sklepu dostałam dodatkowy rabacik. Czasami opłaca się negocjować!

Treść postu zmieniona przez moderatora.
Proszę nie spamować forum.
Ostatnio zmieniony czw sie 22, 2013 2:38 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ulabanaka

Post autor: ulabanaka »

Cześć,
Mogę z pełnym przekonaniem polecić Ci sklep internetowy: .............
Mają tu świetne produkty w naprawdę dobrych cenach ! Możesz ubrać się na każdą okazję a przede wszystkim ubrania wykonane są z dobrego materiału, więc nie musisz się martwić że po pierwszym praniu sukienka czy bluzka będą nadawały się na ścierki ;) Co więcej gdy zakupiona rzecz będzie za duża bądź za mała możesz ją wymienić lub po prostu zwrócić w ciągu 10 dni od daty zakupu.
Polecam serdecznie! :) I pozdrawiam wszystkie dziewczyny które nie boją się zakupów internetowych bo to duża wygoda :)

Treść wymoderowano
Proszę nie spamować
Awatar użytkownika
butynaobcasach_pl

Post autor: butynaobcasach_pl »

No niestety, żeby być zadowolonym z zakupów internetowych trzeba czasem się przejechać na kilku nieudanych zakupach. Ja często zamawiałam rzeczy na allegro, ale jak jest to możliwe to staram się dotrzeć do strony - często jest tak, że rzeczy wystawione przez dany sklep na allegro są droższe niż wystawione przez stronę.
Awatar użytkownika
sloneccko

Post autor: sloneccko »

Ja często robię zakupy online w Mosquito http://www.mosquito-sklep.pl/ :) W moim mieście nie ma tego sklepu, a strasznie lubię ich kolekcje, zwłaszcza sukienki mają takie kobiece i z pazurem :)
Primrose36

Re: Jaki sklep z bielizną?

Post autor: Primrose36 »

Ja także polecam sklep internetowy z bielizną Kontri, ze względu na bardzo duży wybór dobrej i polskiej bielizny (Ava, Gaia, Kostar - to moje ulubione marki) no i przede wszystkim bardzo duże przeceny. Teraz mają też ładne kostiumy kąpielowe w promocji. Co najważniejsze, jeśli coś by nie pasowało,można zwrócic za darmo przez paczkomat In Post.
AllRED

Post autor: AllRED »

Polecam naprawdę fajny sklep - nieco inny niż wszystkie - CAŁY CZERWONY.
Mają w ofercie tylko produkty w tym kolorze - buty, torebki, sukienki, biżuterię.
Świetny pomysł, gdy szukacie konkretnych dodatków do kreacji :D

Ania

Modernizacja postu:
Proszę nie spamować forum.
Jeżeli chcesz coś polecić, zareklamować to są od tego odpowiednie działy.
Ostatnio zmieniony czw sie 22, 2013 2:40 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Może i sklep fajny, ale post napisany czerwonym kolorem już nie.....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
majkaa

Post autor: majkaa »

triumph... choć mają drogo to i tak lubię tą bieliznę:)
majkaa

Post autor: majkaa »

Kayira pisze:Może i sklep fajny, ale post napisany czerwonym kolorem już nie.....
popieram...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Majkaa, ale mają dobrą gatunkową ;) w ich bieliźnie, chodzi się latami ;)
blondzia

Post autor: blondzia »

też z reguły allegro, ale raczej z dodatkami, bo ubrania wolę kupować "na żywo" :) . Fajnie jest sobie przymierzyć i czasem jak Ci bark kasy to nawet sobie obrzydzić ;), ale w internetowych sklepach można czasem wynaleźć fajne buty, biżuterię czy torebkę. Jest taka stronka, często tam zaglądam mają całkiem dobre ceny i ładne rzeczy, ostatnio skusiłam się na torebkę, sama zobacz czy warto, to jest sklep.torebki.bielsko.pl, mnie się podoba :)
Awatar użytkownika
Klarina

Post autor: Klarina »

Jest taki sklep w internecie (niedawno w sumie założyli stronkę, bo wczesniej była sprzedaż na fb) i mają tam genialne wszystko i w mega przystępnych cenach. Np. sukienka z bazaru jakaś taka np. koronkowa z kołnierzykiem - 25 zł, a nie 60 :D to jest rożnica
VOEL sie nazywał czy jakos tak :)
O dietach, zdrowym jedzeniu i odchudzaniu:
www.dbajoswojalinie.pl
Awatar użytkownika
majowy84
Miła Kobietka

Post autor: majowy84 »

Podzielam opinię ;) Chociaż ostatnio troszkę się posypali z opinii klientek wiem.
Obrazek
Sklep z bielizną polskich producentów
www.sklep-datura.pl
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ale z tego co też wiem, kilka firm działa na ich licencji że tak powiem ;)
czy tam są polecane. Nazw teraz nie pamiętam, ale tez zawsze można spróbować ;)
Awatar użytkownika
majowy84
Miła Kobietka

Re: W jakich sklepach robicie zakupy?

Ja ostatnio jeansy w LEVIS i buty w LASOCKI ;)
Obrazek
www.sklep-datura.pl
Clementina90

Re: W jakich sklepach robicie zakupy?

Post autor: Clementina90 »

Ostatnio przekonałam się do zakupów on-line i kupuję na http://www.cudmoda.pl
Jak do tej pory kupiłam sweter (zimą) oraz legginsy i tunikę. Byłam bardzo zadowolona, bo mają dobre tabele rozmiarów (nie boję się, że przyjdzie do mnie nieodpowiedni rozmiar), a i wysyłka jest szybka :)
Awatar użytkownika
majowy84
Miła Kobietka

Re: Macie ulubiony sklep on line ?

Ogólnie to allegro :) największy "sklep" w Polsce ;)
Obrazek
www.sklep-datura.pl
kamol91

Post autor: kamol91 »

a mi się czerwony post podoba :)

Wczoraj mój mąż z okazji rocznicy ślubu kupił mi pierścionek na stronie:SPAM
jest to świetne miejsce w internecie gdzie jest wielki wybór pierścionków i kolczyków. Można też kupić bony podarunkowe co moim zdaniem jest świetną sprawą.

mój ukochany kupił mi w tym sklepie delikatny, pełen wdzięku pierścionek zdobiony piętnastoma brylantami. Wykonany z białego złota. Jest skromny a zarazem elegancki.Jest prześliczny, koleżanki w pracy mi zazdroszczą :P
Obrazek
Ostatnio zmieniony wt maja 14, 2013 9:29 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.partybus.pl/wieczor-panieński
kinga81
Fajna Kobietka

Post autor: kinga81 »

e-lady.pl i intymna.pl tu kupuję koszulki, piżamy i ewentualnie szlafroczki. Biustonosz muszę zawsze przymierzyć, choć już "wypatrzyłam" 2 producentów, których rozmiarówka mi pasuje więc może z czasem i to będę zamawiać przez internet ;)
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

kamol91 pisze:a mi się czerwony post podoba :)

Wczoraj mój mąż z okazji rocznicy ślubu kupił mi pierścionek na stronie: SPAM
jest to świetne miejsce w internecie gdzie jest wielki wybór pierścionków i kolczyków. Można też kupić bony podarunkowe co moim zdaniem jest świetną sprawą.

mój ukochany kupił mi w tym sklepie delikatny, pełen wdzięku pierścionek zdobiony piętnastoma brylantami. Wykonany z białego złota. Jest skromny a zarazem elegancki.Jest prześliczny, koleżanki w pracy mi zazdroszczą :P
SPAM
To się nazywa reklama ;) hehe
gris

Post autor: gris »

Polecam stronę internetową na której można zamówić bransoletki robione na wymiar i w kolorach jakich tylko chcecie:)

https://www.facebook.com/pages/Gris/443 ... 291?ref=hl
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

ja kupuję często na serwisach ogłoszeniowych typu sprzedajemy.pl lub tablica to trochę tak jakbym poszła do second-handu, ale w necie każdy ciuch ładnie widać z osobna ;)
ODPOWIEDZ