Ulubione seriale
-
Caffeine
Re: Ulubione seriale
Oglądam White Collar, głównie przez przystojnego Neal'a
, ale fabuła też całkiem do rzeczy jest. A na HBO od marca ma być prequel serialu Spartacus, co mnie bardzo cieszy, na pewno będę oglądać. O Sparowanych nie słyszałam, muszę się zorientować co to.
-
Matex_in_Latex
Przepraszam mam Pytanko gdzie mógłbym obejrzeć ten serial? Słyszałem że jest dobry lecz mało popularny leci może na jakiejś stacji czy muszę szukać online. Za odp. z góry dzięki.
-
Matex_in_Latex
chodzi mi oczywiście o White Collar Spartakusa po części oglądałem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
siatkareczka
właśnie słyszałam że Spartacus wchodzi z kolejna serią, mój M jest wniebowzięty:) powiem Wam, że ten Serial Sparowani wciągnął mnie na maxa, to coś a`la Przyjaciele, wiec nie wiem dlaczego nie jest tak popularny :/
-
dzo
Ja obecnie oglądam "Gotowe na wszystko" i "Pogodę na miłość"
Z takich innych to jeszcze "House" "Lost"
Z takich innych to jeszcze "House" "Lost"
-
Marzena1
Ja oglądam sporo: Weeds, skończyło się niedawno. Dexter - przerwa aktualnie. Bing Bang Theory, Skins.... hmm co tam jeszcze...House oczywiście..i Visitors ;] Sporo tego...kurcze..z czegoś chyba muszę zrezygnować:D
-
babyisback
Właśnie zabieram się za oglądanie Housa. Uwielbiam Lost, ale tak 3 pierwsze sezony. Kiedyś oglądałam Prison Break, ale szybko mnie znudził. Nie oglądam więcej seriali...
-
Mandragora
Ja się ostatnio zakochałam w serialu "Plotkara" wiem że trochę po nie waczasie ale jednak mnie urzekł i teraz namiętnie nadrabiam zaległości i oglądam
Są jakieś fanki tutaj 
-
Bibok
Polecam kultowe Twin Peaks! Mocno zakręcone i trzymające w napięciu! 
-
xoxo3
Oj dużo tego jest
Gossip girl, pretty little liars, pamiętniki wampirów, Hellcats, Skins, Seks w wielkim mieście, Jak poznałem Waszą matkę, Scrubs 
A jeżeli chodzi o seriale polskie to zdecydowanie Brzydula ;P
A jeżeli chodzi o seriale polskie to zdecydowanie Brzydula ;P
-
malutka11
również oglądam, przypadł mi do gustu
a poza tym gra o tron, pamiętniki wampirów, gossip girl, nikita, CSI: Miami, czasami Kamuflaż ( w n)
a poza tym gra o tron, pamiętniki wampirów, gossip girl, nikita, CSI: Miami, czasami Kamuflaż ( w n)
Gotowe na wszystko. Wlasnie sledze najnowsze odcinki i nie moge sie doczekac kolejnego 
-
Anita
Jak dla mnie to Skins. Fajny młodzieżowy serial, pełen życiowych problemów.
-
arcticone
Przyjaciele to mój ukochany serial komediowynikki_ta pisze:cudowne lata, przyjaciele i skins