Ulubione seriale

Co warto obejrzeć, przeczytać oraz posłuchać? Co możecie polecić? Czyli rozmowy o lekko kulturalnym zabarwieniu.
ODPOWIEDZ
zuzannadep

Re: Ulubione seriale

Post autor: zuzannadep »

Uwielbiam "Przyjaciół"!!! najlepszy serial ever!
polecam serialeonline.pl i rada dla tych którzy tak jak ja nienawidza komunikatu MEGAVIDEO "you have watched 72 minutes of video today" - wystarczy odłączyc na chwilke internet i po ponownym wlaczeniu mozna ogladac dalej :D
Ania70

Post autor: Ania70 »

Przyjaciół oglądam... nie wiem który to już raz :knitting
milanogirl

Post autor: milanogirl »

ja też uwielbiam Przyjaciół!!! a poza tym cięty dowcip Housa ;) ostatnio właśnie zaczynam oglądać
Ostatnio zmieniony śr cze 05, 2013 2:31 pm przez milanogirl, łącznie zmieniany 1 raz.
bluajsik

Post autor: bluajsik »

Friends to jest to :happy Ten serial ma coś w sobie co przyciąga po raz kolejny do telewizora
malinka

Post autor: malinka »

zdecydowanie KSD na tvn:) szkoda, ze sie skonczyl sezon:(
Barbarella

Post autor: Barbarella »

Ja uwielbiam seriale brytyjskie jak Absolutnie fantastyczne czy Mała Brytania. Normalnie beczka śmiechu :)
magielka

Post autor: magielka »

Ja oglądałam Lost i baaardzo, baaardzo mnie wciągnęło. Tak bardzo, że obejrzałam wszystkie 6 sezonów!
fishi

Post autor: fishi »

Klub Szalonych Dziewic był fajnie zrobiony i wciągał, ale namawiał do złego:) Teraz wkręciłam się w Usta Usta i Siostrę Jackie na Nseriale. Natomiast z ambitniejszych w napięciu oglądam Czas Honoru na TVP2.
siatkareczka

Post autor: siatkareczka »

Ja też śledzę losy bohaterów Usta Usta, głowie ze względu na rolę Mecwaldowskiego (gość jest nie do pobicia) :-D Wciągnął mnie tez serial Tancerze, oglądałam 1 sezon i przyznam ze role Piotra lepiej gra Gabryś z YCD!!!!
asiag

Post autor: asiag »

Ogladam Majke,Usta usta,reszta naszych seriali jakos mnie nie wciaga.
Marble.287

Post autor: Marble.287 »

Z obecnie emitowanych - produkcje Showtime'u - "Weeds", "Dexter" i "Desperate Housewives" :)
koperkowa

Post autor: koperkowa »

ja oglądam dr.House'a.a tak to nie ma ciekawych seriali... lubiłam też Ostry Dyżur,szkoda że nie puszczają w TV.
pompadour.

Post autor: pompadour. »

Dr House, bardzo.
Gossip Girl, też bardzo, prawie na równi z Hałzem.
Ostatnio zaczęłam też oglądać Skins i nawet mnie wciągnęło.
Całej reszty nie tykam.
kamakoma

Post autor: kamakoma »

Swiat według Bundych - wspaniała kreacja Ed'a O'Neila ... uwielbiam
justyna1981

Post autor: justyna1981 »

Z archiwum X, Californication wszystko gdzie gra Duchowny grrrrrrrr....
szmaragdowa dama

Post autor: szmaragdowa dama »

Dr House,Dowody zbrodni,z polskich Brzydula ,Barwy szczęścia,
beata1980

Post autor: beata1980 »

Plebania w TVP1 :)
Dżana

Post autor: Dżana »

ja uwielbiałam oglądać ,,Przyjaciele" , a kochany mój serial to ,,Ostry Dyżur"
kiedyś oglądałam ,,M jak miłość" ale już od dłuższego czasu nie mam weny do tego serialu:P
Matex_in_Latex

Post autor: Matex_in_Latex »

Jak dla mnie nic nie przebije Dr Housa :happy dobry serial jak dla mnie to Pacyfik (emitowany na HBO)<<< wojenny, On ona i dzieciaki <<< komediowy, Oggy and the Cockroaches ( czyli Oggy i karaluchy<<< zajebiściasta Bajeczka produkcji kanadyjskiej oraz z serialowych to jeszcze chyba Oficer ale przyznaje nie widziałem całej serii-żałuje:( ale spoko serial, mam nadzieje że kiedyś oglądne (Kruszon fajnie grany przez Szyca ) no to chyba narazie na tyle ALL polecam pzdr.
babyisback

Post autor: babyisback »

jestem maniaczką Lost :)
Matex_in_Latex

Post autor: Matex_in_Latex »

Ja do zagubionych jakoś się nie przekonałem obecnie oglądam dextera online
siatkareczka

Post autor: siatkareczka »

dziewczyny a oglądacie na Fox-ie serial White Collar, mnie moja przyjaciółka w niego wciągneła i chwała jej za to. Na nserialach tez pojawił sie jakiś nowy serial Sparowani, może któraś z Was go ogląda???
ODPOWIEDZ