Ubezpieczenie

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Ona1988
Miła Kobietka

Ubezpieczenie

Post autor: Ona1988 »

Wyjeżdżając poza granice Polski wykupujecie jakieś ubezpieczenie??
Gdzie szukacie ofert ubezpieczenia??
http://www.kuzniawsiodelku.pl podróże po śląsku i nie tylko pokazujące piękno tych terenów
lexyy
Miła Kobietka

Re: Ubezpieczenie

Post autor: lexyy »

A gdzie jedziesz? chyba na sam ekuz nie ma co liczyć, bo niestety wielu rzeczy nie obejmuje i jak się coś poważnego przytrafi to niestety jesteś sama z problemem i płacisz z własnej kieszeni. Na pewno są jakies porównywarki ubezpieczeń, to sobie coś znajdziesz i przez neta nawet zamówisz.
aguska33
Jestem tu nowa :)

Post autor: aguska33 »

Jeśli chcesz wyjechać z rodziną i cieszyć się urlopem, to moim zdaniem warto o tym pomyśleć i się zabezpieczyć. Nie jest to wielki koszt, a zabezpieczenie dodatkowe masz na wszystko co potrzebujesz. Możesz skorzystać z wyszukiwarek ubezpieczeń. Ja korzystałem ostatnio z KioskuPolis i byłam zadowolona.
lexyy
Miła Kobietka

Post autor: lexyy »

aguska33 pisze:Jeśli chcesz wyjechać z rodziną i cieszyć się urlopem, to moim zdaniem warto o tym pomyśleć i się zabezpieczyć. Nie jest to wielki koszt, a zabezpieczenie dodatkowe masz na wszystko co potrzebujesz. Możesz skorzystać z wyszukiwarek ubezpieczeń. Ja korzystałem ostatnio z KioskuPolis i byłam zadowolona.
A którego ubezpieczyciela wybrałaś?? Dużo firm tam można od razu porównać?
aguska33

Post autor: aguska33 »

Ja wybrałam z wyszukiwarki KioskPolis ubezpieczenie z Generali. Jak wpisałam kod PLICE to dostałam 10% znizki, łatwo wszystko on line załatwisz.
Awatar użytkownika
Marlen
Miła Kobietka

Post autor: Marlen »

Przy takich wyjazdach konieczne jest kompletne ubezpieczenie samochodu z assistance, zapewnia szybką pomoc w wielu trudnych sytuacjach, które mogą Cię spotkać na drodze, jak awaria, wypadek itp. Nie kosztuje to wiele ale po co przepłacać jak można zapłacić taniej korzystając z kalkulatora ubezpieczeń samochodu https://kalkulator-ac-oc.pl/ i wybierając najtańsze ubezpieczenie.
ShinyGirl
Miła Kobietka

Post autor: ShinyGirl »

Najlepiej wykupić jakieś czasowe, bo sam EKUZ daje niewiele.
klaea21

Post autor: klaea21 »

No na samym EKUZIE nie warto polegać.
https://ctu.pl/ubezpieczenie-na-zycie/ranking/
miro4443r

Post autor: miro4443r »

Ja mam rewelacyjne ubezpieczenie. Z tego ubezpieczenia jestem bardzo zadowolony.
tworzenie aplikacji webowych
ODPOWIEDZ