twoje zainteresowania
twoje zainteresowania
Mam wiele różnych zainteresowań, prawdopodobnie dlatego, że jestem dość kreatywną osobą, lubię rysować, śpiewać i makijaż. Co lubisz ?
Re: twoje zainteresowania
Moje hobby
wszyscy ludzie mają swoje hobby. Chcę ci powiedzieć o moim. Od dzieciństwa lubię kolekcjonować różne modele, projektantów, puzzle itp. To jest bardzo ekscytujące i sprawia, że mózg działa. Niedawno przyjaciel doradził mi coś interesującego. UGEARS produkuje fajne modele różnego rodzaju zabawek i nie tylko. To nie tylko projektant, ale także dobra dekoracja wnętrza. Przekonaj się)
wszyscy ludzie mają swoje hobby. Chcę ci powiedzieć o moim. Od dzieciństwa lubię kolekcjonować różne modele, projektantów, puzzle itp. To jest bardzo ekscytujące i sprawia, że mózg działa. Niedawno przyjaciel doradził mi coś interesującego. UGEARS produkuje fajne modele różnego rodzaju zabawek i nie tylko. To nie tylko projektant, ale także dobra dekoracja wnętrza. Przekonaj się)
-
marek44454
- Jestem tu nowa :)
ja mam tyle zainteresowań co nawet w kilku zdaniach bym nie zmieścił. Nie było by to po prostu możliwe.
materace dla par producent
Makijaż ja też bardzo lubię, ale oprócz tego kocham książki
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
ksiazki i filmy to cos, co kocham najbardziej
teraz sporo ogladam na VOD bo maz wykupil dostep i nawet ogladalismy razem film Glinskiego ,,Zieja'' , bardzo mi sie podobal, choc gatunek nie do konca moj, to i tak zrobil na mnie mega wrazenie
Ja kocham książki i filmy, często też podróżuje 
Ja uwielbiam czytać
to takie moje hobby numer jeden. A szczególnie wybieram te książki z zakresu duchowości, religii czy nawet psychologii https://inverso.pl/religia-duchowosc-2 Sporo można się z nich dowiedzieć o ludziach
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Ja lubię czytać, oglądać seriale
Ogólnie poznawać popkulturę
-
Milosniczkazakupow
- Fajna Kobietka
Uwielbiam modę - szukam nowych stylizacji, oglądam filmy związane z trendami. Podobnie z makijażem, jestem samoukiem 
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
od jakich twórców internetowych najchętniej czerpiesz inspiracje? Kogo polecasz?Milosniczkazakupow pisze:Uwielbiam modę - szukam nowych stylizacji, oglądam filmy związane z trendami. Podobnie z makijażem, jestem samoukiem
-
kkaassiiaa
- Jestem tu nowa :)
Mnie bardzo interesują inteligentne domy. Możesz o nich poczytać więcej tutaj https://apptento.pl/
Nie mów, że nie chciałbyś takiego mieć!
Nie mów, że nie chciałbyś takiego mieć!
Ja kocham malarstwo akwarelowe i florystykę, bardzo mnie jedno i drugie odpręża, no i daje fajne efekty, którymi mogę się dzielić z rodziną i znajomymi, także to przyjemne i pożyteczne hobby
Mogę wam doradzić dobry sklep plastyczny online - Sklep Plastyczny 24, https://sklepplastyczny24.pl/Promocja-s ... ml?promo=y super tam mają wybór, cenowo jest rozsądnie no i dobrze doradzają, także zapamiętajcie ich sobie.
Ja w wolnym czasie lubię flirtować z chłopakami i wysyłać nudeski
Oczywiście wszystko na portalach randkowych.
Uważam, że moje zainteresowania są bardzo ciekawe i rzadko spotykane w dzisiejszych czasach
do nich należą: czytanie książek oraz słuchanie muzyki klasycznej. Już niejednokrotnie słyszałam, że jestem staroświecka i że jak mogę słuchać tak nudnej muzyki. No ja tak nie uważam. Muzyka klasyczna to najpiękniejsza muzyka jaka tylko może być. Dzięki twórczości Pendereckiego chociażby przenosimy się w całkiem inny, jakże odległy nam świat. Dla mnie to relaks i odprężenie. A projekt, który ostatnio widziałam https://pendereckisgarden.pl/pl, to jak dla mnie mistrzostwo świata. Poznajemy tu dwie pasje artysty: muzykę i jego przepiękny wirtualny ogród, który jest odwzorowaniem jego prawdziwego w Lusławicach:)
moim hobby są kosmetyki mam ich całą masę ale nadal kupuję coś nowego ostatnio zachwycił mnie krem z Bielendy eco sorbet to krem naturalny ładnie pachnie i szybko sie wchłania
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Ja pokochałam podróże, ale jeżdżę tylko z jednym biurem, z Itaką, bo im ufam i wiem, że zawsze wszystko będzie w jak najlepszym porządku.
Ja uwielbiam podróże. Kiedyś bałam się jeździć za granicę, ale odkąd zaczęłam wyjeżdżać z biurem Itaka to pokochałam to, bo wiem, że nie muszę się o nic martwić.
-
dominika10
- Extra Kobietka
Ja kocham podróże. Udaje mi się coraz częściej wyjeżdżać z biurem Itaka na wycieczki Last Minute.
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Ja uwielbiam podróże. Często gdzieś jeżdżę z biurem Itaka, bo mają świetne oferty Last Minute, a do tego od jakiegoś czasu mogę się z nimi wybierać na Workation, bo jestem freelancerem.
Lubię czytać książki i mam ich sporo za sobą. Ostatnio skończyłam czytać "50 twarzy matki dziecka na zawsze" Joanny Omylak https://wydawnictwopoligraf.pl/publikac ... na-zawsze/ bardzo ciekawa i wciągająca. Książka jest o codzienności matek dzieci z niepełnosprawnością – o ich walce, emocjach, samotności i sile, której często nie widać z zewnątrz. To szczere i poruszające spojrzenie na rzeczywistość.