Trójkącik ... Co o tym sądzicie??

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Karolina1994
Jestem tu nowa :)

Trójkącik ... Co o tym sądzicie??

Post autor: Karolina1994 »

Witam :) Jestem z chłopakiem prawie 2 lata. I chyba wkradło sie troche rutyny... Mój chłopak stwierdził że powinniśmy jakby troche wyluzować i poeksperymentować. I wpadł na pomysł - trójkącik.. Ale on chce abym to ja robiła różne rzeczy z inną dziewczyną a on chciałby popatrzeć. Nie wiem czy chodzi mu po głowie dołączenie potem ale mówi mi cały czas że miałby ochote popatrzeć na dwie dziewczyny. Co sądzicie?? Bo ja nie wiem czy byłabym w stanie sie przełamac i zrobić coś takiego. Ktoś miał jakieś takie przygody??
Awatar użytkownika
Rycheza

Re: Trójkącik ... Co o tym sądzicie??

Post autor: Rycheza »

Seks to dla mnie sprawa intymna, obecność osoby trzeciej może zabić uczucie.
Awatar użytkownika
szkapa
Miła Kobietka

Post autor: szkapa »

Jeśli macie na to ochotę oboje to czemu nie. Ale jeśli partner Cię do tego namawia, a Ty tego nie chcesz to nie rób tego tylko dlatego, bo on chce. I żeby się potem nie okazało, że jemu się coś w głowie ubzdura, że Tobie się to bardziej podobało niż sex z nim i jeszcze gotowy się obrazić, za coś do czego sam Cię namawiał.
http://off-topic-mojegozycia.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Szkapa obrze prawi :) czego sama chcesz??
Jeżeli masz sie zmusić do tego, to tylko sobie obrzydzisz seks i swojego faceta...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Karolina1994

Post autor: Karolina1994 »

No właśnie nie bardzo jestem za tym pomysłem... Ale on mi tłumaczy że fajnie byłoby spróbować a on by chciał popatrzeć i że nie będzie tak źle.. Sama nie wiem co myśleć. Nigdy nie mialam styczności z kobietą i chyba bym sie spaliła ze wstydu ..
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

To Ty masz sie dobrze czuć...
wg mnie powinnaś z nim porozmawiać i powiedzieć że nie jesteś gotowa...
Patrząc na rocznik, masz do tego prawo...
Poza tym.. szybko sie Wam rutyna do związku wkradła...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
MarianAna
Fajna Kobietka

Post autor: MarianAna »

Jak już ktoś tutaj wspomniał. Trójkąt to nie jest normalna sprawa. Może świadczyć o znudzeniu drugą osobą. Jaka to rutyna po dwóch latach, jak docelowo jest się całe życie z jedną osobą? W innych materiał szukajcie "urozmaicenia", a nie przez zapraszanie do sypialni trzeciej osoby.
dzoana_de

Post autor: dzoana_de »

Zgadzam się z przedmówczyniami. Trójkąt nie jest sprawą normalną. A fakt, że po 2 latach się sobie nudzicie jest rzeczywiście kiepskim omenem na przyszłość. Musisz to wszystko dobrze przemyśleć...
Awatar użytkownika
aii
Gadatliwa Kobietka

Post autor: aii »

Skąd przekonanie, że trójkąt to coś, co nie jest normalne?? Oczywiście, że normalne, naturalne.
marakesz

Post autor: marakesz »

Dokładnie, seks to sprawa intymna i nikt nie powinien nam wchodzić do łóżka...
Pozdrawiam, Marakesz!
http://prawojazdy.uk.net
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

zgadzam się z przedmówczynią jak dla mnie to sprawa intymna
Awatar użytkownika
kusicielka
Extra Kobietka

Post autor: kusicielka »

Ale intymności nie trzeba przeżywać w samotności ;)
Awatar użytkownika
agape84
Miła Kobietka

Post autor: agape84 »

Kiedys uslyszalam takie stwierdzenie, ze mozna w seksie robic wszystko dopoki obie osoby Maja na to ochote... Wiec jesli Ty bys tego pragnela, jest to ok. Wasza sprawa. Jesli masz opory nie Rob tego.... W seksie eksperymenty sa super, ale byc moze bardziej dla Singli... Nie blokuja ich Sfery uczuciowe, Moga robic Co chca. Ale jesli chodzi o zwiazek to troche inna sprawa... Latwo Kogos zranic. Chociaz oczywiscie jesli obie osoby sa b wyluzowane i bez oporow to Moga sie bawic Jak chca i inni niech nie oceniaja tego;-)
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
promyk82se
Miła Kobietka

Post autor: promyk82se »

Trójkącik..miałam chłopaka ktory wspomniał o trojkąciku.Okazało się póżniej że wcale nic do mnie nie czuł,ot,lubił kobiety,nadal lubi,jest kierowcą tira.Nadal żadna go nie zadowala.Dla niego bycie z kimś to seks.A osoby z taką psychiką szybko się nudzą.Jeśli cierpi na rutyne to ja na twoim miejscu uważniej bym się przyjrzała w jaki sposób spędza czas który nie spedza z tobą...
Ostatnio zmieniony śr lis 06, 2013 12:22 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: ortografia
karolinq12
Miła Kobietka

Post autor: karolinq12 »

jesli chcecie tego obije to czemu nie :) ale powiedz ze ty chciałabys aby to bylo 2 mezczyzn :)
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Jak chce spróbować czegoś innego to poszukajcie jakiejś nowej ciekawej pozycji, a może jakieś zabawki kupcie... Po co zaraz trzecią osobę zapraszać.
A jak się będzie upierał to spytaj czemu to ma być kobieta? Może Ty byś chciała drugiego faceta... zobaczysz, zaraz zmieni zdanie :)
No ale faktycznie jak po 2 latach już rutyna to co powiecie za 20 lat? Wcale seksu nie będzie?
L...

Post autor: L... »

ja jestem na NIE.
ODPOWIEDZ