trener personalny

Wszystko o naszej aktywności fizycznej oraz różnych dziedzinach sportu.
ODPOWIEDZ
elizkaa533
Jestem tu nowa :)

trener personalny

Post autor: elizkaa533 »

Czesc dziewczyny,

Ostatnio zastanawiam się nad ćwiczeniami z trenerem personalnym. Czy któras z was ćwiczyła razem z trenerem? Na czym polegają takie ćwiczenia? I jak cenowo ?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jasminum

Re: trener personalny

Post autor: Jasminum »

Cześć!

Jeśli nie miałaś zbyt wiele do czynienia z fitnessem, myślę że warto spędzić godzinkę z obytą osobą, która powie Ci co ćwiczyć i jak. Zwróci uwagę na popełniane błędy.

Często w klubach podczas zakupu członkowstwa oferowana jest godzina z trenerem personalnym za darmo- nie ma się nad czym zastanawiać moja droga!

Druga prawda jest taka, że wszystko to możesz dowiedzieć się sama w internecie czy choćby pytając ludzi na siłowni- nie gryzą :)
nikola88

Post autor: nikola88 »

Trener pokaże Ci jak poprawnie wykonywać ćwiczenia, żeby nie było później żadnych urazów i kontuzji, dlatego też polecam skorzystać z takiej opcji :)
Używam tylko kosmetyków naturalnych
Ania86

Post autor: Ania86 »

Tu znajdziesz wszystkie informacje na temat treningu personalnego i korzystania z usług trenera SPAM
Ostatnio zmieniony czw wrz 25, 2014 3:38 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Aleksndra
Miła Kobietka

Post autor: Aleksndra »

Cenowo jest bardzo różnie. W Warszawie cena za jeden trening może wynieść nawet 200-300 zł. U tych znanych trenerów. Ci zatrudniani w siłowniach sieciowych biorą zwykle znacznie mniej np. 100 zł. Myślę że warto jeżeli nie orientujesz się w ćwiczeniach i diecie.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
http://www.healthybeauty.pl/blog
Awatar użytkownika
soul

Post autor: soul »

Polecam Ci LINK jest trenerem personalnym w Warszawie i póki co układa darmowe diety i plany treningowe, więc super ;)

DZIEKUJEMY ZA LINK
tosiafit

Post autor: tosiafit »

dokładnie trener personalny ma za zadanie przede wszystkim dobrać opdowiedni plan treningu dla twojego celu, wagi, stopnia sprawności i nauczyć Cię jak poprawnie wykonywać ćwiczenia aby uniknąć kontuzji a mieć dobre efekty. Powinien też wspomóc Cię w zmianie nawyków żywieniowych na lepsze.
Trening personalny Katowice https://www.trenerpersonalny-katowice.pl- profesjonalne wsparcie doświadczonego trenera personalnego i instruktora jogi.
Marzenna

Post autor: Marzenna »

elizkaa533 pisze:Czesc dziewczyny,

Ostatnio zastanawiam się nad ćwiczeniami z trenerem personalnym. Czy któras z was ćwiczyła razem z trenerem? Na czym polegają takie ćwiczenia? I jak cenowo ?

Pozdrawiam
dorgo i na dłuższą metę się nie opłaca. Lepiej się nauczyć ćwiczyć i robić to samemu.
Malinka

Post autor: Malinka »

Trenerzy personalni są świetną sprawą. kKiedyś korzystałam z takich usług, ale trzeba się liczyć ze sporym wydatkiem. Trener to tylko początek. Dochodzą odżywki, dieta, odpowiedni ubiór, karnety..
damari

Post autor: damari »

jak ktoś jest zupełnym laikiem to warto bo efekty które możesz zrobić w miesiąc przy złym treningu dopiero się pokażą pod wóch więc oszczędzasz czas i daje to o wiele więcej motywacji
kilogramzdrowia

Post autor: kilogramzdrowia »

na początku ćwiczyłam z trenerem, było pomocne:)
Na dłuższą metę zbyt drogo :/
sylwiaank

Post autor: sylwiaank »

Ja Wam powiem, że na siłowni co trener to inny... Jedni rzeczywiście fajnie, zaangażowani mocno, poświęcają czas i uwagę, poprawiają, motywują, ale dużo też takich, co rzuca ćwiczenie, a sam siada z pudełkiem obok i żre. Jakbym miała ćwiczyć widząc obok trenera, który wcina albo gada przez telefon, to chyba bym zrezygnowała.
Colorful
Miła Kobietka

Post autor: Colorful »

Z tym trenerem https://szymonowczarzak.pl/Wsp%C3%B3%C5%82praca+Online możesz zacząć ćwiczyć w domu nawet z planem. On podpowie, jak to wszystko zaplanować. Nie musisz chodzić na siłownię, jeżeli się wstydzisz lub nie chcesz z innych powodów, masz daleko i tak dalej. Trener przeprowadzi instruktaż online, pokaże technikę na życzenie, wszystko do załatwienia swobodnie, bez spięcia i częstego spotykania się. Generalnie okazja do metamorfozy dla introwertyków, którzy nie mogą sobie poradzić z trenerami – nadmiernymi ekstrawertykami.
olamurek

Post autor: olamurek »

Trener personalny to dobra sprawa na początek jak nie znasz jeszcze odpowiednich ruchów, oczywiście wszystko zależy od dyscypliny, ale i tak początkującym polecam treningi personalne, przynajmniej dopóki nie ogarniemy podstaw.
dzikaela

Post autor: dzikaela »

Ćwiczyłam przez kilka miesięcy z trenerem personalnym i naprawdę polecam – szczególnie na start albo jeśli potrzebujesz konkretnej motywacji. Trener układa plan treningowy dopasowany do Twojego celu (np. schudnięcie, wzmocnienie mięśni, poprawa postawy) i pokazuje, jak poprawnie wykonywać ćwiczenia. Dzięki temu łatwiej uniknąć kontuzji i masz pewność, że ćwiczysz efektywnie.

Co do ceny – to zależy od miasta i doświadczenia trenera. W większych miastach zwykle jest to ok. 100–150 zł za godzinę, ale można znaleźć pakiety lub zajęcia w parach, które wychodzą taniej. Ja dogadałam się z przyjaciółką i płaciliśmy 50 zł. za osobę. Myślę, że to nie drogo.

Dla mnie największym plusem było to, że ktoś pilnował, żebym się nie poddawała
ODPOWIEDZ