trener personalny
-
elizkaa533
- Jestem tu nowa :)
trener personalny
Czesc dziewczyny,
Ostatnio zastanawiam się nad ćwiczeniami z trenerem personalnym. Czy któras z was ćwiczyła razem z trenerem? Na czym polegają takie ćwiczenia? I jak cenowo ?
Pozdrawiam
Ostatnio zastanawiam się nad ćwiczeniami z trenerem personalnym. Czy któras z was ćwiczyła razem z trenerem? Na czym polegają takie ćwiczenia? I jak cenowo ?
Pozdrawiam
Re: trener personalny
Cześć!
Jeśli nie miałaś zbyt wiele do czynienia z fitnessem, myślę że warto spędzić godzinkę z obytą osobą, która powie Ci co ćwiczyć i jak. Zwróci uwagę na popełniane błędy.
Często w klubach podczas zakupu członkowstwa oferowana jest godzina z trenerem personalnym za darmo- nie ma się nad czym zastanawiać moja droga!
Druga prawda jest taka, że wszystko to możesz dowiedzieć się sama w internecie czy choćby pytając ludzi na siłowni- nie gryzą
Jeśli nie miałaś zbyt wiele do czynienia z fitnessem, myślę że warto spędzić godzinkę z obytą osobą, która powie Ci co ćwiczyć i jak. Zwróci uwagę na popełniane błędy.
Często w klubach podczas zakupu członkowstwa oferowana jest godzina z trenerem personalnym za darmo- nie ma się nad czym zastanawiać moja droga!
Druga prawda jest taka, że wszystko to możesz dowiedzieć się sama w internecie czy choćby pytając ludzi na siłowni- nie gryzą
Trener pokaże Ci jak poprawnie wykonywać ćwiczenia, żeby nie było później żadnych urazów i kontuzji, dlatego też polecam skorzystać z takiej opcji 
Używam tylko kosmetyków naturalnych
Tu znajdziesz wszystkie informacje na temat treningu personalnego i korzystania z usług trenera SPAM
Ostatnio zmieniony czw wrz 25, 2014 3:38 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Cenowo jest bardzo różnie. W Warszawie cena za jeden trening może wynieść nawet 200-300 zł. U tych znanych trenerów. Ci zatrudniani w siłowniach sieciowych biorą zwykle znacznie mniej np. 100 zł. Myślę że warto jeżeli nie orientujesz się w ćwiczeniach i diecie.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
http://www.healthybeauty.pl/blog
http://www.healthybeauty.pl/blog
Polecam Ci LINK jest trenerem personalnym w Warszawie i póki co układa darmowe diety i plany treningowe, więc super 
DZIEKUJEMY ZA LINK
DZIEKUJEMY ZA LINK
dokładnie trener personalny ma za zadanie przede wszystkim dobrać opdowiedni plan treningu dla twojego celu, wagi, stopnia sprawności i nauczyć Cię jak poprawnie wykonywać ćwiczenia aby uniknąć kontuzji a mieć dobre efekty. Powinien też wspomóc Cię w zmianie nawyków żywieniowych na lepsze.
Trening personalny Katowice https://www.trenerpersonalny-katowice.pl- profesjonalne wsparcie doświadczonego trenera personalnego i instruktora jogi.
dorgo i na dłuższą metę się nie opłaca. Lepiej się nauczyć ćwiczyć i robić to samemu.elizkaa533 pisze:Czesc dziewczyny,
Pozdrawiam
Trenerzy personalni są świetną sprawą. kKiedyś korzystałam z takich usług, ale trzeba się liczyć ze sporym wydatkiem. Trener to tylko początek. Dochodzą odżywki, dieta, odpowiedni ubiór, karnety..
jak ktoś jest zupełnym laikiem to warto bo efekty które możesz zrobić w miesiąc przy złym treningu dopiero się pokażą pod wóch więc oszczędzasz czas i daje to o wiele więcej motywacji
-
kilogramzdrowia
- Jestem tu nowa :)
na początku ćwiczyłam z trenerem, było pomocne:)
Na dłuższą metę zbyt drogo :/
Na dłuższą metę zbyt drogo :/
Ja Wam powiem, że na siłowni co trener to inny... Jedni rzeczywiście fajnie, zaangażowani mocno, poświęcają czas i uwagę, poprawiają, motywują, ale dużo też takich, co rzuca ćwiczenie, a sam siada z pudełkiem obok i żre. Jakbym miała ćwiczyć widząc obok trenera, który wcina albo gada przez telefon, to chyba bym zrezygnowała.
Z tym trenerem https://szymonowczarzak.pl/Wsp%C3%B3%C5%82praca+Online możesz zacząć ćwiczyć w domu nawet z planem. On podpowie, jak to wszystko zaplanować. Nie musisz chodzić na siłownię, jeżeli się wstydzisz lub nie chcesz z innych powodów, masz daleko i tak dalej. Trener przeprowadzi instruktaż online, pokaże technikę na życzenie, wszystko do załatwienia swobodnie, bez spięcia i częstego spotykania się. Generalnie okazja do metamorfozy dla introwertyków, którzy nie mogą sobie poradzić z trenerami – nadmiernymi ekstrawertykami.
Trener personalny to dobra sprawa na początek jak nie znasz jeszcze odpowiednich ruchów, oczywiście wszystko zależy od dyscypliny, ale i tak początkującym polecam treningi personalne, przynajmniej dopóki nie ogarniemy podstaw.
Ćwiczyłam przez kilka miesięcy z trenerem personalnym i naprawdę polecam – szczególnie na start albo jeśli potrzebujesz konkretnej motywacji. Trener układa plan treningowy dopasowany do Twojego celu (np. schudnięcie, wzmocnienie mięśni, poprawa postawy) i pokazuje, jak poprawnie wykonywać ćwiczenia. Dzięki temu łatwiej uniknąć kontuzji i masz pewność, że ćwiczysz efektywnie.
Co do ceny – to zależy od miasta i doświadczenia trenera. W większych miastach zwykle jest to ok. 100–150 zł za godzinę, ale można znaleźć pakiety lub zajęcia w parach, które wychodzą taniej. Ja dogadałam się z przyjaciółką i płaciliśmy 50 zł. za osobę. Myślę, że to nie drogo.
Dla mnie największym plusem było to, że ktoś pilnował, żebym się nie poddawała
Co do ceny – to zależy od miasta i doświadczenia trenera. W większych miastach zwykle jest to ok. 100–150 zł za godzinę, ale można znaleźć pakiety lub zajęcia w parach, które wychodzą taniej. Ja dogadałam się z przyjaciółką i płaciliśmy 50 zł. za osobę. Myślę, że to nie drogo.
Dla mnie największym plusem było to, że ktoś pilnował, żebym się nie poddawała