Matowe są superAnastazja099 pisze:Ja się w matowych zakochałam
Trendy paznokciowe
- vvivvienne
- Miła Kobietka
Re: Trendy paznokciowe
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Matowe są nie tylko bardzo fajne jeżeli chodzi o wygląd,ale także i wytrzymałość. Błyszczące czy brokatowe wg mnie wyszły już z mody,jakoś ich nie preferuje:)
www.WszystkozAmeryki.com
- MelonowaAga
- Miła Kobietka
A ja lubie błyszczące, brokatowe
A ostatnio znalazłam złote matowe drobinki
Taki top
Super sprawa
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
chodziło mi o takie sally hansen włóczkowe, bo tam mi wymoderowała!!! grrr
co sądzicie? używałyście takie?
co sądzicie? używałyście takie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
Nie próbowałam ale wyglądają zachęcająco..
Choć nie na każdych pazurkach ładnie się prezentują..
Choć nie na każdych pazurkach ładnie się prezentują..
Ostatnio zmieniony wt cze 03, 2014 10:11 pm przez Madlen, łącznie zmieniany 1 raz.
dziewczyna_szamana i będę moderować za każdym razem kiedy pojawi się link i będziesz pisać posta pod postem.. Ja i pozostałe moderatorki
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
świetnie wygladaja te sally hansen włóczkowe :O ile takie cudo kosztuje i gdzie moge dostac? bo w rossmanie u mnie nie widzialam a bylam wczoraj obczajac nowinki paznokciowe!
widziałam na Allegro.. ceny od 19 zł do 30, musisz sprawdzić dokładnie, bo ja tylko tak okiem rzuciłam
- vvivvienne
- Miła Kobietka
Okropnie wyglądają te lakiery włóczkowe O.o
Aksamitne przy nich są super 
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
znalazłam fajną inspirację do użycia brokatowego sally hansen, który mam ...w zasadzie to dziwie się czemu nie pomyślałam wcześniej o takim połączeniu *.* okrutnie mi się podoba <3
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
Zdaję mi się, że matowe i te o fakturze kawioru są teraz szczególnie modne.
Mat- w porządku, ale ten efekt kawioru... Kompletnie mnie nie przekonuje.
Mat- w porządku, ale ten efekt kawioru... Kompletnie mnie nie przekonuje.
Nie możemy kochać domu, który nie ma swego oblicza i w którym kroki są pozbawione sensu.
-Antoine de Saint-Exupery
http://powiat-kepinski.bloog.pl/
-Antoine de Saint-Exupery
http://powiat-kepinski.bloog.pl/
- vvivvienne
- Miła Kobietka
Te o fakturze kawioru to te, które wyglądają, jakby się palec zanurzyło w cukiereczkach takich małych koralikowych? Jeżeli o te chodzi, to ja bym się bała, że mi się zaraz rozsypią po podłodze. Nie wygląda to na jakoś specjalnie trwałe.
i rzeczywiście jak się zrobi samemu to trwałe nie jest, przynajmniej w moim przypadku nie było, ale pewnie kosmetyczka zrobi trwale i profesjonalnievvivvienne pisze:Te o fakturze kawioru to te, które wyglądają, jakby się palec zanurzyło w cukiereczkach takich małych koralikowych? Jeżeli o te chodzi, to ja bym się bała, że mi się zaraz rozsypią po podłodze. Nie wygląda to na jakoś specjalnie trwałe.
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
też próbowałam kawiorowe, ale są fajne tylko przez jeden wieczór.. nie mam pojęcia na co to przykleić żeby trzymało się dłużej? na kroplekę? 
co do matowych paznokci to fajny efekt, bardzo lubię, kupiłam top matujący i w ten sposó każdy lakier mogę zamienić na matowy, fajny patent
dziś rano nie wytrzymałam,bo nowa promocja w naturze i zakupiłam rimmel rita ora dont by shy, sliczny kolor, niezbyt błyszczący, teraz mam akurat ochotę na taki, pogoda słaba :/
co do matowych paznokci to fajny efekt, bardzo lubię, kupiłam top matujący i w ten sposó każdy lakier mogę zamienić na matowy, fajny patent
dziś rano nie wytrzymałam,bo nowa promocja w naturze i zakupiłam rimmel rita ora dont by shy, sliczny kolor, niezbyt błyszczący, teraz mam akurat ochotę na taki, pogoda słaba :/
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
BOŻUUUU śliczne to połączenie Sally hansen ze złotem, wygląda boskoo :O a złoto skad bierzecie? ja chce złoty lakier!
dziewczyna_szamana wow!! mega mi się podobają !!
i ja też bym takie wolała zrobić u kosmetyczki bo mi by to pewnie średnio wyszło
i ja też bym takie wolała zrobić u kosmetyczki bo mi by to pewnie średnio wyszło
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia...
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
ja spróbowałam sama zrobić i wyszło tak, wiem że nie mam ładnego kształtu paznokci,ale przynajmniej wyprobowałam technikę! da się? DA! sally hansen rockstar pink na was czeka 
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
Śliczne! Kurcze, teraz mnie zainspirowałaś, ale chyba odwróće kolory, czyli różowe paznokcie z Manhattan i złoty topper brokatowy na to z Golden rose, lece malować
)
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
dzięki za komplement
myślę,że w wielu kombinacjach taki toper jak z sally hansen się sprawdzi, w sumie to na każdym kolorze można spróbować, następnym razem zrobię na nude.
jak na razie paznokcie mam w tragicznym stanie, może przed okrem, ale mimo,że są krótkie to i tak się rozwarstwiły :s
jak na razie paznokcie mam w tragicznym stanie, może przed okrem, ale mimo,że są krótkie to i tak się rozwarstwiły :s
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
Ja też mam zawsze ten problem, rozwarstwiają się na potęgę, od zmywania i prac domowych generalnie. Mi działa na to po prostu malowanie, obcinam troche i maluję na to jakimś lakierem (teraz miss sporty <3) i po prostu nie widać ze sa rozdwojone 
- vvivvienne
- Miła Kobietka
Ja już kiedyś stosowałam tę technikę ;p Na nude paznokciach, złoty top 
Bardzo ładne
Ja jedynie maluję na czerwony. Od zawsze na zawsze. Jakoś tak nie chce mi się bawić...
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
dowiedziałam się ostatnio fajnej rzeczy,że kupując lakiery sally hansen w promocjach letnich po -25% możemy wspierać fundację DKMS, bo dodatkowo 1% ze sprzedaży idzie na ich cele
więc można malować i pomagać
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
Nie wierzę w ten 1% podatku ;pdziewczyna_szamana pisze:dowiedziałam się ostatnio fajnej rzeczy,że kupując lakiery sally hansen w promocjach letnich po -25% możemy wspierać fundację DKMS, bo dodatkowo 1% ze sprzedaży idzie na ich celewięc można malować i pomagać