Targi Innova Beauty&Pharm!

Sprzedajesz kosmetyki? Robisz paznokcie? Chcesz zareklamować coś co może Nas zainteresować? Takie tematy akceptowane są TYLKO w tym dziale.
ODPOWIEDZ
AdaAdrianna
Jestem tu nowa :)

Targi Innova Beauty&Pharm!

Post autor: AdaAdrianna »

Cześć dziewczyny :)
Jeżeli interesujecie się nowościami z branży kosmetycznej, kosmetologicznej, dermatologicznej, medycyny estetycznej, farmaceutycznej albo...po prostu lubicie nowinki kosmetyczne (nie zabraknie ich u wystawców podczas targów, będzie można zrobić zakupy) :D to zapraszam Was na event, który odbędzie się w Warszawie w dniach 28.10-30.10.

Na hasło ''beauty'' podane podczas rejestracji w polu ''kod rabatowy'' obowiązuje CAŁKOWICIE BEZPŁATNY WSTĘP PRZEZ CAŁE 3 DNI!

Zapraszam do zajrzenia na strony powiązane z wydarzeniem:
IBF GROUP , zakładka ''targi''- wszelkie informacje o wydarzeniu wraz z programem
@IBFGroupPolska - fanpage organizatora (do wygrania wiele ciekawych nagród. także bacznie śledźcie posty :))

Do zobaczenia w Warszawie!
Awatar użytkownika
Marysia87
Jestem tu nowa :)

Re: Targi Innova Beauty&Pharm!

Post autor: Marysia87 »

Fajna sprawa :) interesuje mnie kosmetyka i nowe trandy, więc sięwybiore. mam nadziej, ze hasło zadziała ;) pozdrawiam
ODPOWIEDZ