taniec na rurze na odchudzanie

Wszystko o naszej aktywności fizycznej oraz różnych dziedzinach sportu.
ODPOWIEDZ
mal_wa
Jestem tu nowa :)

taniec na rurze na odchudzanie

Post autor: mal_wa »

Witam!!!

W zwiazku z tematyką tego forum postanowiłam zabrac głos w sprawie świetnego sposobu na zgubienie paru kilogramów i ukształtowanie idealnej sylwetki. Mianowicie jest to taniec na rurze, oczywiście fitnesowy. Osobiście polecam nowootwartą Szkołę Pole Dance w Kielcach przy ulicy Prostej. Sama posiadam karnet na zajęcia pole dance i jest naprawdę świetnie - najważniejsze, że prowadzi je profesjonalny instruktor. Naprawdę polecam.Warto spróbować.
tiya

Re: taniec na rurze na odchudzanie

Post autor: tiya »

jak dla mnie to trochę śmieszne, chociaż jeśli ktoś lubi ekstrema... nie wiem. Wydaje mi się, że już lepiej tańczyć latino albo balet
kukilka
Fajna Kobietka

Post autor: kukilka »

A ja bym chętnie spróbowała, ale niestety zajęcia w Poznaniu są zbyt drogie :( Może kiedyś...
brainiac36

Post autor: brainiac36 »

próbowałam, zajęcia są świetne. Fakt - drogie i nie można trenować w domu jeżeli się nie ma odpowiedniej rury, ale jest efekt. Ciało jest napięte, wysmuklone.
melinda
Miła Kobietka

Post autor: melinda »

Pomysł może być niezły, choć ja bym chyba nie dała rady z regularnością :) chyba wolę już normalne sposoby na zrzucanie kilogramów, czyli dietka albo ruch. No, ale tańczyć na rurze dla sportu czemu nie ;)
Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn.
ola.bieda

Post autor: ola.bieda »

Ciekawa sprawa z tym tańcem. Fajnie to zapromowali w tym serialu na TVN ;p
dieta 13 dniowa
brainiac36

Post autor: brainiac36 »

w jakim serialu?
Barbara Karol
Miła Kobietka

Post autor: Barbara Karol »

mal_wa pisze:Witam!!!

W zwiazku z tematyką tego forum postanowiłam zabrac głos w sprawie świetnego sposobu na zgubienie paru kilogramów i ukształtowanie idealnej sylwetki. Mianowicie jest to taniec na rurze, oczywiście fitnesowy. Osobiście polecam nowootwartą Szkołę Pole Dance w Kielcach przy ulicy Prostej. Sama posiadam karnet na zajęcia pole dance i jest naprawdę świetnie - najważniejsze, że prowadzi je profesjonalny instruktor. Naprawdę polecam.Warto spróbować.
Taniec to świetna sprawa,jeśli chodzi o utratę zbędnych kilogramów. Taniec na rurze w szczególności. Sama chodziłam na zajęcia. Jak mnie bolały mięśnie, to nawet sobie nie wyobrażacie...
Natalia Sabała
Miła Kobietka

Post autor: Natalia Sabała »

Barbara Karol pisze:
mal_wa pisze:Witam!!!

Taniec to świetna sprawa,jeśli chodzi o utratę zbędnych kilogramów. Taniec na rurze w szczególności. Sama chodziłam na zajęcia. Jak mnie bolały mięśnie, to nawet sobie nie wyobrażacie...

Mi taniec na rurze kojarzy się z kobietami nierządnymi. Ja do takich się nie zaliczam, dlatego nigdy nie będę tańczyć na rurze. Spotkałam się z opiniami dziewczyn które tańczą, że to nie jest taniec na rurze a na drążku. Dla mnie rura to rura.
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
kukilka
Fajna Kobietka

Post autor: kukilka »

Natalia - kiepskie skojarzenie. Jakbyś obejrzała na youtube kilka filmów jak wygląda taki aerobik na rurze to zobaczyłabyś, że nie ma to nic wspólnego z widowiskiem z nocnych klubów. To na prawdę ciężkie i wymagające ćwiczenia.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

faktycznie trzeba być nieźle umięśnionym, aby uprawiać taki taniec, dlatego mam wątpliwości, ze to dobry sposób na schudnięcie, bo chyba aby w ogóle za ten taniec się zabrać to trzeba być właśnie chudym i w dodatku umięśnionym ;)
Cecylia Sztabowska

Post autor: Cecylia Sztabowska »

Prowadzi je instruktor ? a ja myślałam że tylko kobiety tańczą na rurze ;/
Do 12 Kilogramów W Miesiąc --> foreverslim.pl
MajaMaj

Post autor: MajaMaj »

No co Ty, ja znam kilku facetów, którzy tańczą na rurze. Nie obrażając ich (bo są naprawdę dobrzy) stwierdzam jednak, że kobieta wygląda w tym sporcie bardziej estetycznie i delikatnie.
buty damskie mają tyle odmian, że sama się w tym wszystkim już gubię
ODPOWIEDZ