tania apteka
tania apteka
w których aptekach kupujecie?? Macie swoje ulubione które możecie śmiało polecić i będą też przystępne dla kieszeni?
-
surykatka2
- Miła Kobietka
Re: tania apteka
Kupuję w dozie, mam pod samym nosem, a na dodatek ceny mają naprawdę świetne
A ja DOZ nawet nie mam pod domem, ale specjalnie idę tam, bo mają zdecydowanie najlepsze ceny.
Ja sobie porównałam ceny i w dozie wychodzi mi najtaniej, inne apteki nie miały aż tak dobrych cen
DOZ ma super ceny, w moim mieście to najtańsza apteka, kupuje u nich regularnie.
Tak to prawda, kupuję już tylko u nich, nie lubię przepłacać.
-
surykatka2
- Miła Kobietka
Ja nadal kupuję w dozie. Mają najlepsze ceny. Ostatnio mąż wszedł po coś do innej apteki, jak zobaczyłam paragon się za głowę złapałam 
Trzeba przyznać, że apteki stacjonarne DOZ mają ostatnio naprawdę dobre ceny jeśli chodzi o leki. Wydaje mi się, że te produkty wręcz tanieją w tych aptekach. Tak samo jeśli chodzi o leki refundowane.
Ja kupuję w DOZ regularnie,cały czas mają dobre ceny, a porównuję już naprawdę często różne apteki.
Zdecydowanie DOZ stacjonarnie mają super ceny, duży wybór suplementów, zawsze jest to czego potrzebuję.