tabletki odchudzajace

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
foksla
Jestem tu nowa :)

Re: Skuteczność tabletek odchudzających

Post autor: foksla »

Muszę się pochwalić wam dziewczyny, że schudłam 13 kg :) Jestem z siebie baardzo dumna i dzielę się tym gdzie tylko się da :D Trochę zmieniłam sposób odzywiania, ale całkiem nie zrezygnowałam z przyjemności, bo dieta jest dobra na dwa tygodnie, a nie na całe życie. Straram się cwiczyć 3-4 razy w tygodniu, mam opracowany sposób jedzenia i wspieram się suplementami herbalife. Lubię natruralne produkty, nie toleruję chemii, a SPAM nie sprzedaje byle czego. Teraz chcę utrzymać dotychczasową wagę i cieszyć się ze zdrowego wyglądu :)
Ostatnio zmieniony ndz mar 09, 2014 9:42 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
apollo

Post autor: apollo »

Widzę, że coraz więcej wpadów na jeden wpis. Chyba realnie jestem jedyną osobą, która faktycznie chudła na tabletkach. Jeśli macie pytania odnośnie zasad diety i odchudzania to śmiało do mnie piszcie - chętnie pomogę. Nie wrócił mi po kuracji ani jeden kg.
Awatar użytkownika
Stella82

Post autor: Stella82 »

Nie no, nie jedyną ;) Oczywiście nie tylko na tabletkach, a nawet nie przede wszystkim na tabletkach ale mnie bardzo pomogła w odchudzaniu Morwa, a dokładniej Morwa Biała Plus. Poleciła mi ją znajoma pani doktor - i totalnie bez przekonania włączyłam do diety. Jeśli chodzi o mnie to największym problemem było wyeliminowanie węglowodanów - i w tym chyba głównie pomógł suplement.
lissa

Re: tabletki odchudzajace

Post autor: lissa »

podobnie jak koleżanka w tabletki odchudzające nie wierze, może te niby wspomagające oedchudzanie pomagają... ale ufam bardziej naturalnym środkom ( zreszta połowa z nich jest wlasnie na nich oparta) jak zioła i przyprawy
apollo

No może, dla mnie największym problemem były słodycze, i nawet po zakończeniu kuracji do tego nie wróciłam. Staram się cały czas rozsądnie odżywiać, eliminuję wszystko co szkodliwe, tylko ruch, ruch, ruch ;-) Bieganie jest teraz dla mnie nałogiem - gdyby wszyscy mieli takie nałogi to świat nie byłby aż tak wypełniony chorobami :(
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

połączyłam oba tematy dotyczące tabletek odchudzających..
nie ma sensu rozpisywać się w obu
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
joasia007
Miła Kobietka

Post autor: joasia007 »

chemia to chemia, najlepiej własną, ciężką, mozolną pracą, bo w życiu nie ma nic za darmo :D trzeba się na siłowni namęczyć ;) i diecieeeee.... ^^
Jinka
Fajna Kobietka

Post autor: Jinka »

Ja właśnie nie lubię być na dietach (do tej pory mało skutkowały) i nie lubię się głodzić. Dobry suplement w połączeniu z ćwiczeniami na prawdę przynosi efekty.
supełek

Post autor: supełek »

Każdy szuka dla siebie najlepszego sposobu, ale jakoś metodą prób i błędów można dać sobie radę , trzeba tylko być konsekwentnym jak już się zaczęło.
Jinka
Fajna Kobietka

Post autor: Jinka »

Jeśli są efekty i czujemy się dobrze, to super :) Jednym pomaga to a innym tamto, najlepiej przekonać się po sobie. W każdym razie ja ze swoim tabletek odchudzających jestem bardzo zadowolona, bo w końcu widzę efekty.
apollo

Większość nie rozumie tego, że suplement sam nas nie odchodzi. Żeby faktycznie schudnąć najpierw trzeba się ruszać, z czegoś ta przemiana musi wynikać, zmiany w diecie również. Tabletki pomagają, nie wykonują całej pracy za nas.
lissa

Post autor: lissa »

bo nie które babki są zbyt leniwe zeby ruszyc tylek z krzesła i jedzą tylko tabletki, które rozbijają wątrobe i inne organy, życze powodzenia :) tak jak napisała apollo- ruch to podstawa
apollo

Jeśli ktoś jest leniwy to nawet nie powinien się zabierać za odchudzanie bo niczego dobrego to nie przyniesie, poza efektem jojo, który może być nawet gorszy, niż stałe bycie osobą otyłą. Tak więc rozsądek - pamiętajcie, że otyłość to poważna choroba.
allison
Fajna Kobietka

Post autor: allison »

Ja mam największy problem z odstawieniem słodyczy, więc przestałam z tym walczyć. Pozwalam sobie na kawałek czekolady, czy inną słodką przekąskę i dzięki temu nie myślę cały czas o jedzeniu. Warto sobie pozwolić na małe odstępstwa, wtedy jest łatwiej wytrwać.
apollo

To jest Główny Inspektorat Sanitarny - SPAM
Jeśli tabletek tam nie ma, to oznacza, że są w Polsce sprzedawane nielegalnie.
Wnioski? Kupując to można sobie narobić krzywdy.
Ostatnio zmieniony pn mar 31, 2014 9:58 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Mariolkaboz
Fajna Kobietka

Post autor: Mariolkaboz »

Ale teraz każdy produkt suplementowy ma potwierdzenie od GIS-u. To nie jest jakieś wow w tych czasach.
apollo

Ty wiesz o czym piszesz? 90% tego co jest reklamowane w sieci jest sprzedawane w 100% na lewo. Moderacja - po co usuwacie link do organizacji rządowej? Jaki spam? Litości.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

wybacz ale dla mnie osoba, która spamuje jedną nazwą leku, jest spamerem, i obojętnie co będzie wklejać
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Ja chciałabym zakupić Linea20+ no i hydrominum na cellulit :roll:
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ja ich używam, ale nie regularnie. I jakoś super różnicy z nimi czy bez nei widziałąm...
ale wracam do łykania ich i do wody z cytryną przed śniadaniem
apollo

Co ty bredzisz? To może lepiej pisać o 10 o których nie ma się pojęcia co?
Nie ogarniam po co kasować odnośnik do strony rządowej, ale rób co chcesz to Twoje forum.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

błagam Cię od kąd jestem spamujesz forum
Ok przestałaś linkami, ale za to robisz to nazwą
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Had ale mówisz o Linea20+ czy Hydrominum? A w ogóle jakie Ty ćwiczenia robisz? :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

o Linea 20+
a ćwiczenia, orbitrek, wzmacniające kręgosłup i dużo spacerów
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

I dużo Ci spadło z wagi?
ODPOWIEDZ