tabletki na libido

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
karunia222
Jestem tu nowa :)

tabletki na libido

Post autor: karunia222 »

witam, chciałabym się dowiedzieć czy może któraś z was stosowała kiedyś tabletki zwiększające libido? :) Mam na myśli takie sumplementy jak np stimea czy Erotic dla kobiet Preparat Erotic. Może brałyście jakieś inne? Podzielcie się wrażeniami ponieważ zastanawiam się nad kupieniem takiego `specyfiku` :)
Awatar użytkownika
lokowka
Fajna Kobietka

Re: tabletki na libido

Post autor: lokowka »

Brałam acecurellę przez miesiąc, ale czy to działało? Może bardziej na psychikę, bo libido w dużej mierze zależy od poziomu hormonów, a w tych tabletkach tego nie ma.
karunia222

Post autor: karunia222 »

Z tego co wiem, te tabletki przyjmuje się razem z antykoncepcyjnymi. Ja nie stosuję żadnej antykoncepcji (poza prezerwatywami.
nina19

Post autor: nina19 »

Nigdy nie stosowałam, ale myślałam nad tym, jednak z tego co słyszałam, to nie działają ; / .
nunkaa

Post autor: nunkaa »

Dziewczyny a słyszałyście może o Veniconie? Na: http://samit.pl można o tych tabletkach poczytac. Musze jakieś kupić bo moje libido strasznie spadło. Własciwie nie mam w ogóle ochoty na seks;/
nesca

Post autor: nesca »

odstaw tabletki antykoncepcyjne to nie będziesz musiała łykać tabletek na libido.
http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztu ... 39904.html

no chyba że ciebie ten facet nie rusza - to wtedy jasny sygnał od biologii, zeby zmienic partnera
Awatar użytkownika
piper
Miła Kobietka

Post autor: piper »

W końcu coś sensownego a nie tylko tabletki, tabletki.
ODPOWIEDZ