Tablet - w co gracie?

Zabawy na forum, gry słowne. Życie na wesoło i dowcipy
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lulumiranda
Fajna Kobietka

Tablet - w co gracie?

Post autor: lulumiranda »

Hej,
Nie ma chyba jeszcze takiego wątku... W co warto pograć na tablet? Mam od jakiegoś czasu iPad mini. Fajny sprzęt - ale zupełnie nie mogę odnaleźć się na iOS :(
Awatar użytkownika
kajametrowska
Miła Kobietka

Re: Tablet - w co gracie?

Post autor: kajametrowska »

Spotkałam się kiedyż z taką opinią, że iOS można kochać lub nienawidzić :) Zaliczam się oczywiście do tej pierwszej grupy. Na początku też był to dla mnie ogromny znak zapytania - ale spokojnie - nie od razu Kraków zbudowali :)
Jedną z moich ulubionych gier jest Angry Birds - jest to cała seria gier. Dobrze zrealizowana i gdy poznasz zasady to z pewnością ją polubisz. Na początek dobrą grą jest strategia Park Jurajski, lub jak kto woli Jurassic Park. Fabuła jest bardzo podobna do filmu o tym samym tytule. Koniecznie zainstaluj sobie także Ace Attorney: Phoenix Wright - jedna z lepszych gier o tematyce przygodowo-kryminalnej. W dużym skrócie chodzi o to, że musisz wskazać przestępcę na podstawie szczątkowych informacji. Taka łamigłówka. Odwiedź też tą witrynę SPAM - ponad 2k recenzji gier i apek na smartfony i tablety.
Ostatnio zmieniony wt mar 04, 2014 8:44 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
jolaniebieska
Jestem tu nowa :)

Post autor: jolaniebieska »

Mój brat nałogowo gra w real racing - ja też się skusiłam i nie powiem, wciagnęło nawet mnie :)
Uwaga TOPPrzeprowadzki będzie show
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Ja grałam kiedyś w Pou non stop na tablecie, ale mi przeszło, wolę laptopa.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
ODPOWIEDZ