Szydełkowanie :)
Szydełkowanie :)
Witajcie dziewczyny
od lat szydełkuje i chciałam sie z Wami podzielić moimi pracami. Bedę tutaj wstawiała moje dzieła
moze Was tym zainteresuje 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Szydełkowanie :)
bardzo ładne;) ja szydełkowaniem zainteresowałam się 3 lata temu i mam troche tego juz w domu;)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
rowniez interesuje mnie szydełkowanie i bardzo chetnie bym chciała moze ktos ma jakies nowosci ozdob na szydełku
Ja również szydełkuję. Bardzo to lubię. Aktualnie na tapecie ozdoby na choinkę gwiazdki i dzwoneczki.
ja szydełkuje piękną serwetke
Ja jakoś nigdy nie mam do tego cierpliwości, a przynajmniej nie wychodzi równo, ale za to z frywolitką nie ma problemu
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja też kiedyś próbowałam, ale niestety, poddałam się 
Pożyczki kredyty chwilówki bez bik Rzeszów
Ja też od czasu do czasu szydełkuję. Głównie dla lalek mojej córki 
A macie może jakiś sprawdzony sklep internetowy? Koleżanka wyszydełkowała piękne pojemniki. Sama chciałabym takie zrobić do pokoju dzieci, ale tworzywo z którego dziergała jest strasznie drogie w sklepie. Może coś poradzicie?
Na fb jest masa grup z hand madem, wiec spokojnie mozna tam poszukać
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ja odkurzyłam szydełko, po roku ...
myślałam, że zapomniałam już jak sie to robi
ale to tak jak z jazdą na rowerze
myślałam, że zapomniałam już jak sie to robi
ale to tak jak z jazdą na rowerze
Kocham szydełkować ! więcej o włóczkach dowiedziałam się od babci niż przez internet . To nazywa się chodzące kompendium wiedzy. Zobacz sobie tu SPAM. Przez tę stronkę dowiedziałam się o istnieniu wełny z alpaki
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2018 4:00 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
ja uczyłem się tego w szkole podstawowej, ale nigdy nie wykorzystałem
https://clinicacosmetologica.pl/zabieg/ ... rogronowy/
Moja babcia zawsze szydełkowała, strasznie mnie to uspokajało
hurtownia zabawek częstochowa
Niestety nie potrafię szydełkować, wiem, że to lekka praca nie jest... ostatnio na fb wyświetlił mi się fanpage z rękodziełem nazywa się Pracownia Sznurka tam są poduszki, koce, dywany. Bardzo ładne, kolorowe włóczki są użyte do ich zrobienia. No nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam sobie 4 do salonu