szybka sprzedaż auta

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
marianna k.
Miła Kobietka

szybka sprzedaż auta

Post autor: marianna k. »

macie jakiś pomysł, jak szybko spieniężyć auto? kasa naprawdę jest mi potrzebna, a to pierwsza rzecz, jaką mogę sprzedać
cynober

Re: szybka sprzedaż auta

Post autor: cynober »

ja nie mam głowy do takich rzeczy, nie znam się na autach ich stanie technicznym, a co dopiero mówić tu o wycenie i sprzedaży, więc doszłam do wniosku, że każdy potencjalny klient pewnie by mnie oszukał i zdecydowałam się na sprzedaż auta w skupie, firma nazywa się Selcar selcar.pl, skupem zajmują się od 20lat, więc wiedziałam, że są profesjonalistami i na pewno mnie nie oszukają :) przyjechali, wycenili, załatwili wszystkie formalności a ja dostałam natychmiast pieniądze za swoje auto - następnym razem też im sprzedam auto :D
marianna k.
Miła Kobietka

ooo, muszę tam zadzwonić
wielkie dzięki, dlatgeo lubię to forum :D
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

jedyne co mi przychodzi na myśl, to komis samochody, ale jak wystawisz za dobrą cenę na allegro to tez może szybko pójdzie, może ktoś będzie potrzebował np. części na szybko i kupi twoje auto ;)
Zorka

Post autor: Zorka »

Ja sprzedawałam samochód tylko przez ogłoszenia, tzn. dodałam ogłoszenie w różnych serwisach, ale z pominięciem allegro - zawsze to taniej. Udało mi się sprzedać przez ogłoszenia sprzedajemy.pl - i chyba najwiecej zapytań miałam właśnie stamtąd.
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Witam serdecznie.

Auto możesz sprzedać w expresowym tempie właśnie w komisach czy też w skupach. Jest to bardzo szybki sposób, ale jest tu taka jedna wada: nie dostaniesz za autko zbyt wiele.
Tak jak tutaj koleżanki wyżej wspomniały o ogłoszeniach (internetowe, w gazetach, itp.).
Możesz także wywiesić kartkę na szybie auta typu "SPRZEDAM" lub "PILNIE SPRZEDAM".
Jeżeli już się zdecydujesz na ogłoszenie warto by było napisać w nim:
Jaki to model, rok produkcji, ile ma przejechane, jakie naprawy przeszedł (nowe tylne bądź przednie zawieszenie, wymieniony rozrząd gdy miał tyle a tyle km przejechane itd.)

Pozdrawiam.
PS. Opcjonalnie możesz podać cenę ale może ona odstraszyć potencjalnego nabywce.
Adrian
:P
marqiza
Jestem tu nowa :)

Post autor: marqiza »

był ktoś w tym warszawskim skupie Selcar? jak wygląda wycena pojazdu? zaniżają cenę czy nie? czy firma z takim doświadczeniem na rynku oszukałaby kobietę?
Awatar użytkownika
majowy84
Miła Kobietka

Post autor: majowy84 »

marqiza pisze:był ktoś w tym warszawskim skupie Selcar? jak wygląda wycena pojazdu? zaniżają cenę czy nie? czy firma z takim doświadczeniem na rynku oszukałaby kobietę?
Nieważne jak długo na rynku znajduje się firma, zawsze będzie chciała oskrobać klienta bez względu na płeć :D

Spróbuj sama wystawić auto np. na GUMTREE ;)
Obrazek
Sklep z bielizną polskich producentów
www.sklep-datura.pl
Awatar użytkownika
ceglofka2
Miła Kobietka

Post autor: ceglofka2 »

Na szybko to do komisu. Ale sporo możesz stracić.
milenka-buziaczek
Miła Kobietka

Post autor: milenka-buziaczek »

W komisach się w ogóle nie opłaca.
babyblue
Miła Kobietka

Post autor: babyblue »

Fajne są grupy facebookowe kupię - sprzedam ;)
Awatar użytkownika
Asiaa
Fajna Kobietka

Post autor: Asiaa »

Kurczę my nie możemy już długo sprzedać auta...Niby nam się nie spieszy ale w wszystko mam pod nosem i samochód więcej stoi niż jeździ...
hyccu

Post autor: hyccu »

Ja szybko sprzedałem samochód po prostu na skup. SPAM Mają dobre ceny i wszystko jest załatwiane z niewiarygodną łatwością. Pieniążki dostałem bardzo szybko a wycene samochodu wstępną przeprowadziłem przez email, który preferuje oczywiście można jeszcze do nich zadzwonić. Do tego pieniążki za samochód bardzo szybko dostałem. Dlatego polecam
Ostatnio zmieniony sob paź 25, 2014 10:07 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
loretka_1994

Post autor: loretka_1994 »

Ja bardzo polecam SPAM. Płacą gotówką od razu, mają świetne oferty i biorą samochody w każdym stanie. :)
Ostatnio zmieniony pt lis 07, 2014 11:08 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
marianna k.
Miła Kobietka

ja może opiszę moje doświadczenia, sprzedałam auto do skupu - po śmierci teściowej zostaliśmy z autem, nie bardzo wiedzieliśmy co zrobic, a trzeba było szybko spłacić rodzinę i kredyt, który ona wzięła. dzwoniłam do tego selcara, cena nie była aż tak dramatycznie różna od rynkowej. Postanowiliśmy dać autku szansę - sprzeda się w miesiąc przez ogłoszenia/automoto itp - dobrze, nei sprzeda się - idzie do skupu. Ludzie dzwonili, umawiali się, ale poza stratą czasu - nic nie ugraliśmy. Więc poszło do skupu.
dmal

Post autor: dmal »

Akurat auta nie warto sprzedawać szybko, bo można sporo stracić. Najlepiej byłoby mieć na to co najmniej miesiąc.
Printex.pl - drukarki laserowe
ODPOWIEDZ