Szukam warsztatów
Szukam warsztatów
Szukam warsztatów, które pomogą mi lepiej radzić sobie z napięciem i stresem. Chciałabym nauczyć się metod, które pomogą mi zarówno w pracy, jak i w relacjach. Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie?
Re: Szukam warsztatów
Nie wiem, czy ktoś z Was brał już udział w podobnych warsztatach, ale jeśli szukacie takiego wydarzenia, to 19 maja 2024 roku odbędą się warsztaty redukcji stresu w Fundacji Wsparcia Społecznego "Twoja Przyszłość". Spotkanie prowadzi Agnieszka Tuczyńska-Bieniek, peutka z dużym doświadczeniem w pracy z osobami borykającymi się z traumą i stresem.
Warsztaty będą dotyczyły m.in. technik oddechowych, metody TRE oraz świadomej pracy nad emocjami. Dodatkowo uczestnicy dowiedzą się, jak ograniczające przekonania wpływają na życie i jak je zmieniać, by budować lepsze relacje i większą pewność siebie. Jeśli ktoś chciałby się zapisać, wystarczy napisać na [email protected] lub zadzwonić pod 604-061-042.
Warsztaty będą dotyczyły m.in. technik oddechowych, metody TRE oraz świadomej pracy nad emocjami. Dodatkowo uczestnicy dowiedzą się, jak ograniczające przekonania wpływają na życie i jak je zmieniać, by budować lepsze relacje i większą pewność siebie. Jeśli ktoś chciałby się zapisać, wystarczy napisać na [email protected] lub zadzwonić pod 604-061-042.