Szorty na wiosnę i lato
- Majeczka090
- Jestem tu nowa :)
Szorty na wiosnę i lato
Rozglądam się już powoli za jakimiś wiosennymi i letnimi ciuchami i chciałabym sobie kupić jakieś fajne, elegantsze szorty. Wrzucajcie swoje propozycje 
Re: Szorty na wiosnę i lato
może jakieś kwieciste? Wiosną i latem fajnie w sumie nosić jakieś jasne i weselsze ciuchy
Do lata jeszcze trochę czasu , skąd ten pośpiech !? Zaraz w wszystkich sklepach będą modele spodenek . Ja sama najchętniej kupuje je w bershce , można tam dostać zarówno eleganckie spodenki jak i bardziej luzackie .
Ciekawy produkt Ventolin
- Majeczka090
Kwieciste jak najbardziej, jasne też, byleby nie były za krótkie bo wolałabym jednak żeby pupa była zakryta 
To ja Ci mogę zaproponować coś takiego z louloustore. Nie za krótkie, fajnie kwieciste. Do tego jakiś biały t-shirt albo koszula będzie to fajnie wyglądać 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bardzo ładne chociaż ja wolę chyba szorty tak do połowy uda, te są dla mnie za krótkie. No ale co kto lubi
- Majeczka090
Jak dla mnie długość ok. Wzór też mi się bardzo podoba. Nie wiem jak będzie na mnie leżeć taka wyższa talia ale chętnie sobie przymierzę 
Wyższa talia pasuje moim zdaniem do każdej figury więc powinno być ok
wyższy stan wysmukla i jets bardzo modny, wiec masz same plusy, jak Ci sie podobają
Jak wolicie coś dłuższego to są jeszcze takie różowe bermudy w kant 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Majeczka090
Bardzo ładne są ale wolałabym chyba coś krótszego. W takiej długości moje nogi nie prezentują się jakoś świetnie ;P
a dla mnie własnie taka długość jest idealna. Nie lubię pokazywać ud i średnio się czuję w czymś mocno powyżej kolana. Nie wiem czy akurat chciałabym takie różowe spodenki ale krój i długość mi bardzo pasuja 
w BonPrix jest duży wybór szortów damskich. Tylko jak się szuka przez Google to wyskakuje więcej modeli niż jak na samej stronie sklepu.

A ja lubię właśnie takie bermudowate spodenki. Moje uda się raczej nie nadają do tego żeby je publicznie pokazywaćWaleriaa pisze:To ja Ci mogę zaproponować coś takiego z louloustore. Nie za krótkie, fajnie kwieciste. Do tego jakiś biały t-shirt albo koszula będzie to fajnie wyglądać
w sumie mam podobnie ale staram się z tym trochę walczyć bo takie krótsze spodenki są jednak czasami wygodniejsze i chyba generalnie lepiej się prezentują w niektórych stylizacjach
Bardzo dobry wybór możecie znaleźć tutaj LINK
sama już zaopatrzyłam się w kilka sztuk i bardzo je sobie chwalę
DZIEKUJEMY ZA LINK
DZIEKUJEMY ZA LINK
długo walczyłam ze soba by kupić pierwsze szorty przez kompleks grubych ud ale odkąd sprawiłam sobie luźne, coś a la jedwabne szorty na lato kompletnie się w nich zakochałam;)
Doniczki kwadratowe - Hemp.pl
Ja mam to samo!
Też zawsze zimą patrze na to co będzie modne wiosną i jesienią
Poprawiam sobie też humor zawsze oglądaniem ubrań online, teraz odkryłam nową stronkę i jak ktoś lubi włoski styl to polecam LINK bo meega ładne rzeczy mają
No i wiadomo, że szorty też są, ja najbardziej chyba lubie jednak te jeansowe, wydaje mi się, że do wszystkiego pasują i są bardzo uniwersalne. Poza tym to na wiosne tez lubie na kurteczki patrzeć takie cieńsze też.
Ostatnio zmieniony ndz lut 18, 2018 11:31 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
-
sandralaska93
Ja na wiosnę i lato postawiłam bardziej na sukienki letnie z LINK szorty odstawiam na ten rok na drugi plan. Bo Już teraz zaopatrzyłam się wcześniej w tanie sukienki z tego sklepu.
Ostatnio zmieniony ndz lut 18, 2018 11:31 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
renatacebs
Ja również nie mogę się doczekać wiosny i lata. Przeważnie na ten okres wybieram krótkie spodenki damskie z LINK. Mają tam duży wybór, i łatwo znaleźć coś dla siebie. Na wiosnę i lato idealnie się sprawdzają ale sukienką również nie poradzę latem. 
Ostatnio zmieniony ndz lut 18, 2018 11:32 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz poszukać propozycji i pomysłów na stylizacje na stronie vossp pl, teraz trochę ciężko będzie coś znaleźć w sklepach, bo asortyment letni pojawi się dopiero za jakiś czas, ale warto już mieć jakiś zamysł 
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
-
renatacebs
Ja dla siebie znalazłam fajne krótkie spodenki w zoio. W tym sklepie można znaleźć ciekawe propozycje na lato.
Hafty bardzo podobają mi się na letnich sukienkach. Jeśli chodzi o spodenki, to wole wersje bardziej sportowe.
pitbull ciuchy
Ja czekam na promocje szortów marki Cross Jeans. Widziałam na answear szorty z podwyższonym stanem. Zapinane na guzik i zamek. Bardzo podoba mi się sposób w jaki ułożone i zszyte są fragmenty materiału na wysokości stanu. Mam już od nich spodnie i jestem zadowolona. Materiał jest miękki i miły w dotyku. Mam nadzieję, że szorty również mnie nie zawiodą.