Nie wiem laseczki, czy słyszałyście o tej akcji, ale serdecznie polecam! Im więcej nas, tym większe uśmiechy na buziach potrzebujących. Chciałabym nadmienić, iż wybierając jakąś rodzinę, zawsze możemy zwrócić się z prośbą do swoich najbliższych, być może oni również ofiarowaliby coś na rzecz potrzebujących. Polecajcie to znajomym.
Więcej informacji tu Szlachetna paczka.
Proponuję tu w tym temacie opisać wybraną przez siebie rodzinę, ewentualnie może któraś z nas miałaby coś zbytecznego, co mogła by ofiarować do takiej paczki, którejś z nas.
Szlachetna paczka.
Re: Szlachetna paczka.
A czemu temat został przeniesiony do działu ZDROWIE? 0.o
Nie mam pojęcia kto go przeniósł...
i tak się właśnie zastanawiałam gdzie go dać..
Gdzie wg Ciebie powinien być ??
w życiu czy w hyde parku ??
i tak się właśnie zastanawiałam gdzie go dać..
Gdzie wg Ciebie powinien być ??
w życiu czy w hyde parku ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Mogłby być w życiu , ale mysle ze najlepszym mniejscem jest hedy park . Bo do zdrowia to niebardzo to się ma już nawet lepsze by było pod dzieci . sama się zastanawiałam dlaczego tu
Według mnie w dziale ŻYCIE, tam gdzie zamieściłam wcześniej. W końcu to życiowe tematy.
Moje koleżanki od dawna się tym zajmują, a ja pisałam pracę rok temu na zaliczenie jakiś zajęć właśnie o organizacji Szlachetnej Paczki i faktycznie bardzo to zacna inicjatywa, trudno nie wierzyć w to dobre co czyni.