W tej chwili czuję się mało atrakcyjna jako kobieta, i chciałabym jakoś je wyciągnąć. Czy któraś z Was miała bądź ma taki problem i chciałaby mi pomóc?
Sutki, niplette
Sutki, niplette
Witam. Mam problem z wklęsłymi sutkami. Nie są one płaskie tylko schowane do środka. Mogę mieć problem z karmieniem dziecka w przyszłości, ale na razie ten problem mnie nie dotyczy.
W tej chwili czuję się mało atrakcyjna jako kobieta, i chciałabym jakoś je wyciągnąć. Czy któraś z Was miała bądź ma taki problem i chciałaby mi pomóc?
Byłabym wdzięczna! Jest na rynku takie coś jak Niplette, tylko, że jest bardzo drogie. Czy są jakieś inne sposoby? Dodam, że na zimną wodę, podniecenie nie stają mi sutki. A jak już stają to do środka.
Re: Sutki, niplette
Moze idz do lekarza 
Kochać to nie trzymać za rękę, lecz puścić ją by druga osoba nauczyła się chodzić w miłości.
-
Szarotka.Redcart_pl
- Jestem tu nowa :)
Re: Sutki, niplette
Chyba racja,najlepiej byłoby udac się z tym do lekarza,ponieważ z perspektywy forum nikt nie pomoże ani nie doradzi,tutaj na kosmetykach na pewno się nie skończy. Daj znac jak będziesz po wizycie.