Studniówka 2013

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
bettti86
Extra Kobietka

Re: Jak ubrac sie modnie na codzien? ;)

Post autor: bettti86 »

oooo tak wiele kobiet niestety przegrało w bitwie o best loook na sukienkę z baskinką :D
apollo

Re: Studniówka 2013

Post autor: apollo »

Jeśli ma być prosto, wygodnie i kobieco to może takie - http://www.merg.pl/product-pol-12607-Ba ... LENKA.html Czerwone szpilki pasują do wielu ciuchów. Sama mam dwie pary i co trochę do nich powracam ;-)
Awatar użytkownika
Ines_Ines
Miła Kobietka

Re: Jak ubrac sie modnie na codzien? ;)

Post autor: Ines_Ines »

To też zależy dokąd chodzisz (szkoła / studia / praca?), ile masz lat i jaką figurę. Może wtedy jakieś konkrety by ktoś podsunął. Ja lubię oglądać blogi z inspiracjami, np. http://styloly.blogspot.de/ albo Kasię Tusk. Nie musisz kopiować wszystkiego, ale jest to źródło pomysłów.
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
Bizuteria-Magia
Jestem tu nowa :)

Re: Studniówka 2013. POMOCY!!

Post autor: Bizuteria-Magia »

Całość stylizacji bardzo mi się podoba,trafia w mój gust. Polecałabym jeszcze eleganckie kolczyki oraz łańcuszek na szyję,takie dodatki na pewno będą się fajnie prezentować.
julita

Post autor: julita »

Według mnie super. Czarna sukienka z baskinką jest i elegancka i modna, do tego w połączeniu z tymi szpilkami i kopertówką co piszesz musi wyglądać bardzo dobrze ;) z dodatków prędzej postawiłabym na jakiejś dużej bransoletce. W e to jest sukienka bez ramiączek? jeśli tak, to mogłabyś postawić na masywny naszyjnik i myślę, że tyle by wystarczyło.
kozik1

Post autor: kozik1 »

Podobno teraz czarne sukienki w modzie są :P
Strony www Łódź
apollo

Obrazek

Ma je Merg poniżej 100 złotych. Buty mają być wygodne, ładne i dosyć zgrabne.
Nie powinny rzucać się w oczy, a raczej po prostu być eleganckie ;-)
Ostatnio zmieniony pn sty 20, 2014 10:54 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Zoofia

Post autor: Zoofia »

ładnie się prezentują na zdjęciu i chyba są praktyczne zawsze czarne buty na obcasie się w życiu kobiety przydają
Awatar użytkownika
Lilia

Post autor: Lilia »

oo czarne buty są super, chociaż wiadomo z otwartym palcem prezentują się super. niemniej jednak nie można zapomnieć, że tego typu obuwie czyli z odkrytym palcem jest mniej praktyczne zimą bo jednak dziwnie wyglądają rajstopy w takich butach. te na zdjęciu prezentują się znakomicie, chociaż na moje oko przydałaby się im mała klamerka na kostkę ;)
apollo

Z otwartymi palcami? Zależy jakie, przy jakim stroju. Jak dla mnie te buciki, które pokazałam będą pasowały do każdej wieczorowej stylizacji, a szczególnie na studniówkę czy inną poważną imprezę.
Awatar użytkownika
katarzyna_serwach

Post autor: katarzyna_serwach »

klaudia6732: Wybrałaś bardzo klasyczną, skromną sukienkę. Postawiła bym w tym zestawie na delikatne, aczkolwiek widoczne dodatki. Różowa jest zbyt odważna. Dobra na imprezę, ale nie na bal studniówkowy.
MyCotton_pl
Miła Kobietka

Post autor: MyCotton_pl »

Myślę,że na bal studniówkowy Twoja kreacja będzie w sam raz i możesz śmiało do czarnego koloru dopasować srebrne dodatki w postaci biżuterii,bo złoto będzie prezentować się dosyć mdło.
apollo

Przykład świetnych butów, w czerwonym kolorze, ale butów estetycznych i pasujących do większości stylizacji. O ile buty się nie błyszczą jak psu jajca, to wszystko jest w najlepszym porządku.

Obrazek
Awatar użytkownika
katarzyna_serwach

Czerwone buty to dobry, mocny akcent do czarnej, klasycznej sukienki. Będą pasowały jak ulał..
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

tylko wg mnie niekoniecznie z koronką ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Haska
Miła Kobietka

Post autor: Haska »

Sądząc po źródle zdjęcia, to są te, tak - SPAM ?
Miałaś je, czy ci się tylko podobają? Obawiałam bym się tak wysokich obcasów przy studniówce.
Zabawa trwa całą noc - jak coś takiego przetrwać?
Ostatnio zmieniony czw sty 23, 2014 9:23 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
apollo

Nie widziałam jaki adres wkleiłaś, ale to buty Merg, mniej niż 100 złotych kosztują.
A czy da radę przetrwać na nich całą noc? To kwestia doświadczenia na obcasach, bo na pewno nie jest to rozwiązanie dla każdej laski, buty rezerwowe są jednak konieczne.
Awatar użytkownika
katarzyna_serwach

Też tak myślę, że czerwone obcasy z koronką to niezbyt dobry pomysł. Ja sugeruje przejrzeć katalog H&M ( SPAM ). Jest tam kilka naprawdę pięknych sukienek. Mi podoba się najbardziej sukienka na stronie 17 - taka mała czarna.
Ostatnio zmieniony pt sty 24, 2014 10:28 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę wklejać zdjecia
apollo

Do odważnych świat należy ;-) 11 cm obcas, ale buty jak dla mnie mega efektowne, z dobrą ceną. Na wejście na imprezę odpowiednie - bo z tańcem może być ciężko ;-)

Obrazek
Haska
Miła Kobietka

Post autor: Haska »

Czy takie efektowne? Jedynie obcas się świeci, bardziej bym powiedziała, że dosyć zachowawcze - ale Merg ma podobne.
Na wejście buty idealne. Na tańce wygibańce już ciężko, nawet dla kogoś kto chodzi w takich butach na co dzień.
apollo

To przecież foto z reklama. A kto powiedział, że ładne buty muszą się od razu świecić jak... Tj. efektowne buty. Jak dla mnie są bardzo ładne, estetyczne i będą pasowały pod klimat imprezy. Kolejna sprawa - w przyszłości będzie można je jeszcze wielokrotnie wykorzystać.

Moderatorka: Rok 2013 przeminął także temat zamykam.
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2015 11:26 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zamykam temat
Zablokowany