Stud Pills sklep gdzie kupic

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
jacek356
Jestem tu nowa :)

Stud Pills sklep gdzie kupic

Post autor: jacek356 »

Hej. Możecie polecić jakiś sprawdzony sklep gdzie sprzedają oryginalne tabletki Stud Pills w Polsce ?. Poznałem wystrzałową kobietę z top klasy - wyższej półki i potrzebuję czegoś na przedwczesny wytrysk żeby nie wystrzelić po paru minutach. Mówię wam kobieta rewelacja. Mądra i piękna - ok 65 kg wagi, wzrost 177 cm ładny pełny biust i zgrabne pośladki. Dawno już nie miałem takiej strzały. Musze dobrze wypaść w łóżku. Słyszałem od kumpla że ten stud pills rewelacyjnie przedłuża stosunek ale nie mogę znaleźć w internecie sklepu w Polsce. Napiszcie jak ktoś wie gdzie to kupić ?. Stawiam piwo
Ostatnio zmieniony śr sty 14, 2026 12:10 pm przez jacek356, łącznie zmieniany 1 raz.
ksiazegnom

Re: Stud Pills sklep gdzie kupic

Post autor: ksiazegnom »

Niepotrzebnie się starasz i tak cie zdradzi jak jesteś cienki bolek w łóżku. A po ilu minutach kończysz że musisz takie wspomagacze brać. Ja na przykład jak kobieta jest odpowiednio nawilżona to mogę ponad godzinę non stop jechać. Jak jest sucha to 40 minut spokojnie. Nie potrzebuję żadnych sztucznych przedłużaczy stosunku. Nawet mężatki do mnie przychodzą jak potrzebują porządnego ........ faceci są do niczego tacy jak ty właśnie.
maciekpiatek

Post autor: maciekpiatek »

tutaj masz kolego: stud-pills.pl (adres skopiuj do przeglądarki).
marcinpodlaski

Post autor: marcinpodlaski »

Przyznam się że biorę te proszki przed seksem z kobietami głównie z Tindera zapoznaje. Laski są pod wrażeniem jak twierdzą jeszcze nie miały takiego ogiera w łóżku :))))
ODPOWIEDZ