Strialys - co myślicie o tym produkcie?
- casablanca_89
- Jestem tu nowa :)
Strialys - co myślicie o tym produkcie?
Dzień dobry! Pojawiam się tutaj ze swoim problem a dokładnie z rozstępami przy braniu hormonów. Możliwe, że był juz taki wątek, ale znalazłam jeden krem na właśnie rozstępy, ale nie wiem czy na pewno jest taki dobry, jak krążą o nim opinie. Prosiłabym jeżeli któraś z Was miała go kiedyś o opinie czy warto go kupić i czy nie uczula? Własnie to uczulenie to też ważna rzecz, bo jestem bardzo wrażliwa na jakąś chemię w kosmetykach i staram się szukać wszystkiego bardzo delikatnego i silnego jednocześnie
Czy jest ktoś w stanie mi pomóc?
Pozdrawiam Was wszystkie kobitki i licze, że będziecie mi tutaj podpowiadać 
„Człowiek nigdy nie ogląda się na to, co zrobione, ale na to patrzy, co ma przed sobą do zrobienia” – Maria Skłodowska-Curie.
Re: Strialys - co myślicie o tym produkcie?
Co jak co, ale nie zauważyłam by mnie jakoś uczulał..
Ja smaruje miejsca z rozstępami i cellulitem jakoś 2 razy dziennie. Do tego jeszcze ćwiczę, robie peelingi kawowe, maseczki, olejowanie, masaże, bańki
Cały zestaw, ale teraz widzę efekty. Mąż tez mówi,. że jest już na prawdę lepiej z tygodnia na tydzień (razem chodzimy na siłownie, więc jest to jakaś motywacja
). Ogólnie bardzo polecam, bo widzę, że własnie z nim jest już o wiele lepiej wygląda. No i też patrz na dietę, bo jak będziesz jadła smutne jedzenie typu fast foody to nic się nie zmieni. Polecam też mniej solić, bo sól strasznie zatrzymuje wodę w organizmie :p
- casablanca_89
Nie no wiadomo, ze dietę trzeba trzymać i zważać na to co się je, bo co to za jakieś próby "zrobienia" sobie nóg przy jednoczesnym rozwalaniu siebie od wnętrza.
Jeżeli chodzi o ten krem to powiem Ci, ze chyba jestem zdecydowana
A co do nakładania kremu i innych rzeczy na cellulit to możesz jeszcze coś polecić?
Będę bardzo wdzięczna 
„Człowiek nigdy nie ogląda się na to, co zrobione, ale na to patrzy, co ma przed sobą do zrobienia” – Maria Skłodowska-Curie.
może jeszcze jakiś kolagen w sumie można kupić na rozstępy
myślę, ze jak połączysz to z masażami i własnie strialys to wszystło ładnie powinno pójść.Ważne by zacząć szybko.
- casablanca_89
Nie no ja już własnie tak prędzej masaże sobie robiłam, ale na pewno jeszcze coś pomyślę na ten temat. tak czy inaczej wielkie dzięki, bo chyba na wszystko odpisałaś co bym chciała wiedzieć
Nie pozostaje mi nic innego jak kupic ten krem. Z tego co widzę to można zamówić go przez internet, także już raczej dzisiaj nie przyjdzie (wiadomo
) ale mam nadzieję, ze w poniedziałek albo wtorek będzie
Zobaczę jakie będą po nim efekty. Tak czy inaczej jeszcze raz dziękuję