stomatolog przyjazny dzieciom - warszawa
stomatolog przyjazny dzieciom - warszawa
Witam
poszukuję gabinetu stomatologicznego w Warszawie, który byłby przyjazny dzieciom, siostrzeniec przerażony jest na samą myśl wizyty, a wiadomo lekarze mają różne podejścia. Może któraś z Pań coś polecić?
Re: stomatolog przyjazny dzieciom - warszawa
Ja chodzę na swoim osiedlu (Ochota). Pani doktor bardzo miła, dzieci po każdej wizycie dostają wybraną zabaweczkę, podczas zabiegu mogą oglądać bajki. Chcesz namiar?
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Czarna obawiam się że nie o Twój gabinet chodzi..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
pewnieCzarna pisze:Ja chodzę na swoim osiedlu (Ochota). Pani doktor bardzo miła, dzieci po każdej wizycie dostają wybraną zabaweczkę, podczas zabiegu mogą oglądać bajki. Chcesz namiar?
Wysłałam Ci PW.
I see a red door and I want it painted black
My z dziećmi chodzimy do stomatologów z Eurodental. Mają super podejście do maluchów.
Kilka kilometrów dalej, a dokładniej w podwarszawskich Ząbkach jest klinika Flodental ukierunkowana na leczenie małych pacjentów, w tym leczenie ortodontyczne. Atmosfera bezstresowa, a lekarze genialni w kontaktach z dzieciakami. Tak powinno wszędzie być!
Gdyby ktoś szukał sprawdzonego stomatologa ale w Gdańsku, serdecznie polecam klinikę https://stomatologia-osowa.pl/uslugi/st ... nsk-osowa/ Mają tutaj świetnych specjalistów, profesjonalny sprzęt i co najważniejsze super podejście do dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci. Leczą tam nowocześnie, więc wizyta dla malucha nie jest bolesna i męcząca. Jest to miejsce do którego dziecko na pewno będzie chętnie przychodzić w razie takiej konieczności.