stomatolog przyjazny dzieciom - warszawa

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tinacleo
Miła Kobietka

stomatolog przyjazny dzieciom - warszawa

Post autor: tinacleo »

Witam :) poszukuję gabinetu stomatologicznego w Warszawie, który byłby przyjazny dzieciom, siostrzeniec przerażony jest na samą myśl wizyty, a wiadomo lekarze mają różne podejścia. Może któraś z Pań coś polecić?
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Re: stomatolog przyjazny dzieciom - warszawa

Post autor: Czarna »

Ja chodzę na swoim osiedlu (Ochota). Pani doktor bardzo miła, dzieci po każdej wizycie dostają wybraną zabaweczkę, podczas zabiegu mogą oglądać bajki. Chcesz namiar?
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Czarna obawiam się że nie o Twój gabinet chodzi..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
tinacleo
Miła Kobietka

Post autor: tinacleo »

Czarna pisze:Ja chodzę na swoim osiedlu (Ochota). Pani doktor bardzo miła, dzieci po każdej wizycie dostają wybraną zabaweczkę, podczas zabiegu mogą oglądać bajki. Chcesz namiar?
pewnie :) a jak cenowo? wprawdzie nie ja płacę, tylko siostra ;) ale chciałam jej jakoś pomóc i przedstawić warszawską ofertę w szczegółach :))
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Czarna »

Wysłałam Ci PW.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
lilka86
Jestem tu nowa :)

Post autor: lilka86 »

My z dziećmi chodzimy do stomatologów z Eurodental. Mają super podejście do maluchów.
rogatka
Fajna Kobietka

Post autor: rogatka »

Kilka kilometrów dalej, a dokładniej w podwarszawskich Ząbkach jest klinika Flodental ukierunkowana na leczenie małych pacjentów, w tym leczenie ortodontyczne. Atmosfera bezstresowa, a lekarze genialni w kontaktach z dzieciakami. Tak powinno wszędzie być!
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Gdyby ktoś szukał sprawdzonego stomatologa ale w Gdańsku, serdecznie polecam klinikę https://stomatologia-osowa.pl/uslugi/st ... nsk-osowa/ Mają tutaj świetnych specjalistów, profesjonalny sprzęt i co najważniejsze super podejście do dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci. Leczą tam nowocześnie, więc wizyta dla malucha nie jest bolesna i męcząca. Jest to miejsce do którego dziecko na pewno będzie chętnie przychodzić w razie takiej konieczności.
ODPOWIEDZ