stelaz + materac,czy kanapa ?

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Sylwia12345678
Jestem tu nowa :)

stelaz + materac,czy kanapa ?

Post autor: Sylwia12345678 »

szukam z dziewczyna łozka. nie wiemy na co sie zdecydowac. czy stelaz + materac,czy kanapa . co sadzicie? na co uwazac? na co zwracac dodatkowa uwage ? :fallinlove
Ostatnio zmieniony pn cze 17, 2013 12:02 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować.
posterka
Miła Kobietka

Re: stelaz + materac,czy kanapa ?

Post autor: posterka »

Moim zdaniem lepszym wyborem jest zdecydowanie łóżko ! Kanapa nie daje takiego komfortu jak dobry materac.
Ja w ostatnim czasie kupiłam sobie nowy materac do swojej sypialni:
Obrazek
Na sprężynie kieszeniowej i jestem z niego bardzo zadowolona. Świetnie dopasowuje się do kształtu ciała, podpiera kręgosłup dlatego wstaję o wiele bardziej wypoczęta niż gdy z mężem spaliśmy jeszcze na niewygodnej kanapie w malutkiej kawalerce ;D TO były czasy ...
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 12:04 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę używać opcji img
mario4

Post autor: mario4 »

Razem z małżonką szukaliśmy łóżka. Znaleźliśmy najciekawszą ofertę. Po kilku dniach już wygodnie śniliśmy na drewnianym łóżku. W gruncie rzeczy polecam ten sklep, gdzie obsługa jest na najwyższym poziomie, a Drewniane łóżka do sypialni to ideał. Na witrynie internetowej Drossen każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź, a z pewnością nie pożałujesz. Serdecznie zapraszam!
Ostatnio zmieniony ndz sie 18, 2013 8:12 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
http://www.drossen.pl/
Mobaj461

Post autor: Mobaj461 »

My mamy materac na paletach drewnianych, które fajnie pomalowaliśmy. Coś innego niż wszyscy :) i łatwego do zrobienia
ODPOWIEDZ