stare auto

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
cesja
Jestem tu nowa :)

stare auto

Post autor: cesja »

Witam, zastanawiam się co zrobić ze starym autem czy oddać je na skup, na złom czy sprzedać na części
Magret

Re: stare auto

Post autor: Magret »

Poszperaj w internecie jak wygląda z częściami do twojego auta. Jeśli bez problemu, to pozostaje opcja ze złomem. Jeśli trudno, to na częściach można nawet nieźle zarobić.
producent dzianin
kaja12321
Miła Kobietka

Post autor: kaja12321 »

Ja z moim starym autem miałam straszne problemy, ale stwierdziłam, że spróbuje jednak powalczyć, żeby nie kupować nowego i na szczęście po prostu udało mi się wymienić akumulator. Znalazłam odpowiedni na stronie internetowej SPAM co bardzo ułatwiło mi sprawę, bo bardzo się bałam, że szukanie zajmie mi wieki, a poszło szybko. Udało się też z ceną, bo była bardzo korzystna. Jednym słowem polecam jak tylko się da to korzystać z takich rozwiązań.
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2018 9:09 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Krzysianowski

Post autor: Krzysianowski »

Trudno jednoznacznie powiedzieć, ile dostaniesz na skupie, każdy ma nieco inne ceny. Najlepiej będzie, jak zadzwonisz w parę miejsc i zapytasz. Ja tak robiłem, gdy szukałem auto szrotu w okolic Świdnicy. Ostatecznie trafiłem na firmę Adaxs (https://adaxs.pl/szrot-swiebodzice-zlomowanie-aut)i to u nich złomowałem pojazd. Zaoferowali najwięcej spośród 5 skupów, do których dzwoniłem. Uznałem, że cena jest ok i sprzedałem auto bez większego smutku. Nie ma co trzymać starych samochodów, które się rozlatują, chyba że ktoś lubi co chwila płacić za mechanika
ODPOWIEDZ