Starania o dzidziusia ;)
-
G****
Re: Starania o dzidziusia ;)
masz rację nie dziękuj
a kiedy będzie wiadomo coś więcej?
za tydzień idę do gina, zobaczymy co powie... 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Hadassa to ruszacie pełną parą widzę 
Hadassa i jak idą starania ?
Jutro ide do gina z wynikami, zobaczymy co powie
Spokojnie to dopiero pierwszy cykl po odstawieniu. Daj czas organizmowi na dojście do siebie.
Wiem
bardziej martwi mnie to ze bolesne miesiaczki wracaja
Niestety - tak to bywa bez tabletek. Mi tez wróciły
-
G****
Had zazwyczaj trzeba poczekać 2-3 miesiące po odstawieniu tabletek, żeby były jakieś szanse na zajście. A co do bolesności to niestety bez tabletek wracają 
A wiecie ja nawet przy tabletkach mialam bóle, czasem mocniejsze, czasem słabsze a czasem w ogole.
ale ja to mam rozpiepszony system hormonalny, u mnie codziennie inne hormony rządzą
ale ja to mam rozpiepszony system hormonalny, u mnie codziennie inne hormony rządzą
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Guska, no wlasnie coraz czesciej sptykam sie z opinia, ze najlepiej zajsc z odbicia, w pierszym miesiacu po odstawieniu....
Jam jak lykalam to mialam zero problemow... A co lykalas?
Jam jak lykalam to mialam zero problemow... A co lykalas?
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
U mnie też bolesne miesiączki wróciły po odstawieniu pigułek niestety
Had, to chyba sprawa indywidualna jedna zajdzie zaraz po odstawieniu a druga bedzie czekała i czekała
Ostatnio Vibin, wcześniej Yasminelle
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Jam, ale to dziwne, bo z tego co czytam opinie o Vibinie na forach, to dziewczyny sobie chwalą.
I chyba ani jedna nie pisała by miała skutki uboczne
-
Tusia
Wszystko zależy od organizmu - reguły niestety nie ma. Jak widać potwierdza to nawet podejście producenta do tematu. Niedawno zorientowałam się, że jedna firma produkuje rózne tabletki, zarówno z ilością 4 jak i 7 tabletek placebo oraz jeszcze inne tabletki - pierwszorazowe. Jak widać reguły na dopasowanie tabletek nie ma.Hadassa pisze:Jam, ale to dziwne, bo z tego co czytam opinie o Vibinie na forach, to dziewczyny sobie chwalą.
Ile kobiet, tyle indywidualnych organizmów, a tabletka antykoncepcyjna to nie guma do żucia, musi być dobrze dopasowana. Co do zajścia w ciążę po odstawieniu to gdzieś czytałam, że płodność wraca od kilku dni do kilku miesięcy nawet po odstawieniu tabletek, wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji.
Hej ślicznotki,jak ja za wami tęskniłam
U mnie dużo zmian... właśnie zaczęliśmy starania o nasze maleństwo czekam z niecierpliwością na @
U mnie dużo zmian... właśnie zaczęliśmy starania o nasze maleństwo czekam z niecierpliwością na @
Paolcia, my się dalej staramy 
kiedy masz nie dostać ?
kiedy masz nie dostać ?
około 13 listopada przypada...zobaczymy
-
Sharlot
kochane, a stosowalyscie jakies witaminy w czasie starania sie o dzidziusia?
ponoc kwas foliowy trzeba łykać w czasie starania o dziecko, ale teraz chyba w niektórych witaminach jest tego całkiem spora ilość. Najlepiej do lekarza sie przejśc, cos zapisze na pewno