Tygrys a jak Twoje hsg?
Starania o dzidziusia ;)
-
G****
Re: Starania o dzidziusia ;)
Ja jeszcze tydz muszę poczekać żeby sie okazało czy coś wyszło 
Tygrys a jak Twoje hsg?
Tygrys a jak Twoje hsg?
daj znac - jak efekty
hsg - ok wyszło (ale oby nigdy więcej). w ogóle jak patrzę na te wszytskie badania co mam to wychodzi, że ok. zobacze co powie w czwartek
Może po prostu sie nie poszczęściło do tej pory...
hsg - ok wyszło (ale oby nigdy więcej). w ogóle jak patrzę na te wszytskie badania co mam to wychodzi, że ok. zobacze co powie w czwartek
Może po prostu sie nie poszczęściło do tej pory...
My staraliśmy sie 3 lata. Odpuściłam, lekarze mówili że wszystko ok. Pracowałam przez ten czas, aż zamknęli moją firmę. stwierdziłam że posiedzę w domku ze 3 miesiące i czegoś poszukam. a tu niespodzianka. zaszłam w ciąże, choć akurat wtedy tego nie chciałam no bo bez pracy byłam. Ale radzimy sobie i bez mojej kasy, waarto było. U nas widocznie praca mnie jakoś blokowała i stres z nią związany. Powodzenia
no i gratulacje, że Wam się udało 
Niby się własnie udaje jak sie odpuści.
Wczoraj czytałam artykuł, że właśnie stres tez jest przyczyna niepłodności czy też niepowodzeń w staraniach w ok. 25 - 30% przypadków. Stres też działa na hormony odpowiedzialne za płodność.
Niby się własnie udaje jak sie odpuści.
Wczoraj czytałam artykuł, że właśnie stres tez jest przyczyna niepłodności czy też niepowodzeń w staraniach w ok. 25 - 30% przypadków. Stres też działa na hormony odpowiedzialne za płodność.
-
ence
Witajcie dziewczyny, my właśnie poczyniliśmy starania o następnego dzidziusia. Z zajściem w pierwszą ciążę było sporo problemów, mam nadzieję, że teraz pójdzie lepiej.
powodzenia 
a długo się poprzednio staraliście?ence pisze:Witajcie dziewczyny, my właśnie poczyniliśmy starania o następnego dzidziusia. Z zajściem w pierwszą ciążę było sporo problemów, mam nadzieję, że teraz pójdzie lepiej.
Ence - a jakies leczenie z powodu tych problemów?
-
ania_inofolic
- Miła Kobietka
W trakcie starań koniecznie pamiętajcie o suplementacji kwasem foliowym. WHO zaleca stosowanie go w dawce 0,4mg/dzień. Tylko dzięki temu możecie być pewne, że zrobiłyście wszystko by uchronić Waszego malca przed wadami cewy nerwowej.
Pozdrawiam.
Ania,
doradca online Inofolic.
Pozdrawiam.
Ania,
doradca online Inofolic.
-
G****
W sumie to może i ja bym zaczęła brać kwas foliowy, jutro powinnam dostać okresu... Jak nie dostanę tam w przeciągu tyg to muszę zrobić badanie PRL i jechać do gina, także w najbliższych dniach wszystko się okaże.
bierz Gusia bierz... będzie na zapas. A jak się uda to będzie akurat.
daj znać jak wyszło
daj znać jak wyszło
-
G****
No i okresu dalej nie ma, ma jeszcze 5 dni do namysłu jak nie to badania i do gina. Chyba pierwszy raz wyczekuję okresu bo jakby był to znaczy że już w miarę wszystko ok.
-
a...
Moje gratulacje.atinka28 pisze:My staraliśmy sie 3 lata. Odpuściłam, lekarze mówili że wszystko ok. Pracowałam przez ten czas, aż zamknęli moją firmę. stwierdziłam że posiedzę w domku ze 3 miesiące i czegoś poszukam. a tu niespodzianka. zaszłam w ciąże, choć akurat wtedy tego nie chciałam no bo bez pracy byłam. Ale radzimy sobie i bez mojej kasy, waarto było. U nas widocznie praca mnie jakoś blokowała i stres z nią związany. Powodzenia
Guska wiesiołek brany do owulacji poprawia śluz. Ja brałam nie z tego powodu, ale faktycznie poprawiał.
Teraz przede mną czekanie - tak ok. tygodnia - i zobaczymy czy się udało tym razem.
Gusia trzymam kciuki dalej.
Gusia trzymam kciuki dalej.
-
ence
Prawie 2 lata.Sieria pisze:a długo się poprzednio staraliście?ence pisze:Witajcie dziewczyny, my właśnie poczyniliśmy starania o następnego dzidziusia. Z zajściem w pierwszą ciążę było sporo problemów, mam nadzieję, że teraz pójdzie lepiej.
Leczenie w kierunku PCOS.Tygrys pisze:Ence - a jakies leczenie z powodu tych problemów?
Bierz, bierz, tego chyba nie można przedawkować.Guśka pisze:W sumie to może i ja bym zaczęła brać kwas foliowy, jutro powinnam dostać okresu... Jak nie dostanę tam w przeciągu tyg to muszę zrobić badanie PRL i jechać do gina, także w najbliższych dniach wszystko się okaże.
-
G****
w środę pewnie na badania a potem umówic się na wizytę. Nie ma okresu czyli nie jest dobrze...
Gusia - ale Ty tak masz przez tą PRL?
zapomniałam dopisać... Tygrys, ale 3 bociany po drodze były
więc musi się udać 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
tylko jakoś nas znaleźć nie mogły...albo uciekały ;P
oj tam
krązyły i krążyły
myślały jak podrzucić 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
słabe celowniki mają ;P
-
G****
Tak mi przynajmniej mówił że przez PRL mam rozregulowane a ja w sumie jeszcze zadnych leków na nią nie miałam to mogła jędza jedna urosnąć...
Te bociany to jakieś parszywe
ostatnio pieliłam i nade mną 4 w kółko latały i nic...
Te bociany to jakieś parszywe
bo te bociany teraz jakies trefne....