srebro koloidalne

Na przestrogę dla potomnych. Tutaj trafiają tematy i posty które na forum nie powinny się znaleźć. :>
ODPOWIEDZ
martaokil
Jestem tu nowa :)

srebro koloidalne

Post autor: martaokil »

Czy srebro koloidalne wam pomogło na problemy z trądzikiem, ogólnie pod problemy cery wrażliwej? Dużo czytałam, ale nie wiem, czy jestem do końca przekonana. Czy to nie jest przypadkiem jakaś kolejna ściema?
elacara

Re: srebro koloidalne

Post autor: elacara »

Miałam tendencję do łapania grzybicy paznokci. Kiedyś sporo czytałam o właściwościach srebra koloidalnego i postanowiłam na próbę zainwestować w https://proaktiv.pl/s/2-28-0-NIEJONOWE- ... 00-ml.html. Opłaciło się, bo stan skóry się poprawił. Zaczęłam początkowo na paznokcie używać, a później rozszerzyłam na całe ciało, w tym na twarz. Kremy nie mają nawet startu.
edytaszczyrk

Post autor: edytaszczyrk »

Polecam wszystkim zajrzeć do oferty przygotowanej przez proaktiv.pl i sięgnąć po ich kosmetyki – bardzo dobra jakość kremów, dzięki którym rzeczywiście możliwe będzie opóźnienie procesów starzenia się skóry. Ja stosuje 2 miesiąc i efekty są widoczne.
Magret

Post autor: Magret »

Srebro koloidalne ma właściwości przeciwbakteryjne, więc może pomóc z trądzikiem.
producent dzianin
ODPOWIEDZ