sprzęty do domowej siłowni
sprzęty do domowej siłowni
W końcu mogę wrócić do ćwiczeń, tylko przyszło mi na myśl, aby zrobić mini siłownię w domu. Trochę miejsca mam, kasy też, tylko gdzie i w co zainwestować? Myślicie, że dobrym rozwiązaniem są sprzęty, gdzie można wykonywać kilka różnych ćwiczeń?
Re: sprzęty do domowej siłowni
Sam kiedyś byłem w tym samym miejscu co Ty i zacząłem powoli kompletować sprzęt u K-SPORTA. Początkowo zainwestowałem w składaną ławeczkę k-sport. com. pl/product-pol-218-Lawka-do-cwiczen-brzuszkow-skosna-regulowana-skladana-KSSL024.html (teraz masz na mega promce) i stopniowo dokupowałem kolejne rzeczy. Powiem Ci, że po kilku miesiącach użytkowania jestem pod wrażeniem wytrzymałości i jakości i nie żałuję ani jeden złotówki zainwestowanej u nich.
Re: sprzęty do domowej siłowni
Popatrz sobie na zestawy od K-SPORTA. Wiele jest kompatybilnych, więc cały trening idzie machnąć na jednym, max dwóch sprzętach. Ten k-sport . com.pl/product-pol-258-ZESTAW-DO-CWICZEN-DRAZEK-PORECZ-DRABINKA-KSSL097.html wygląda super i nie zajmuje praktycznie miejsca.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.