Sprawy techniczne
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
Sprawy techniczne
Witajcie, w ostatnich dniach forum nie działało poprawnie, ale już jest OK. Forum zostało zaktualizowane, nie powinny już też pojawiać się śmieciowe tematy zakładane przez roboty

-
dzo
Re: Sprawy techniczne
nie będę zakładać nowego wątku żeby nie śmiecić więc spytam tutaj
Czy jest możliwość wgrania większej ilości "Stylów forum" w "Panelu Użytkownika" ?? Te dwa które są obecnie są mało przyswajalne dla oka
Byłabym wdzięczna
Czy jest możliwość wgrania większej ilości "Stylów forum" w "Panelu Użytkownika" ?? Te dwa które są obecnie są mało przyswajalne dla oka
Byłabym wdzięczna
-
dzo
Kilka razy zdarzyło mi się że przy wchodzeniu na stronę forum wyskoczył mi błąd serwera
Coś takiego:

Czy to coś poważanego ?
Coś takiego:

Czy to coś poważanego ?
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
bywa, jak za często będzie bywać to zmienimy serwer 
-
dzo
Adminie czy mogłabym prosić o utworzenie działu Archiwum ??
Wrzucałabym tam wątki, na które nikt nie odpowiadał już ponad rok. Mam na myśli przede wszytskim tematy z działu "Partnerstwo" gdzie jest ich mnóstwo (8str.) a większość są to tematy typu; "Pomóżcie mi , co mam zrobić" i w chwili obecnej pewnie już dawno nie aktualne.
Wrzucałabym tam wątki, na które nikt nie odpowiadał już ponad rok. Mam na myśli przede wszytskim tematy z działu "Partnerstwo" gdzie jest ich mnóstwo (8str.) a większość są to tematy typu; "Pomóżcie mi , co mam zrobić" i w chwili obecnej pewnie już dawno nie aktualne.
-
sensual
jestem tutaj nowa. I nie wiem dlaczego się tak dzieje, że mimo zalogowania się nie mogę odpowadać na posty ponieważ gdy biorę opcję wyslij znów musze się zalogować i tak w kółko bez rezultatu. Prosze o odp. Pozrawiam!
-
dzo
a może to wina tego, że przeglądarka internetowa nie zapamiętuje Ci logowania ??
ja się z czymś takim nigdy nie spotkałam
ja się z czymś takim nigdy nie spotkałam
-
she336
Witam!
Jestem tu nowa. Chciałam zapytać w jaki sposób można tutaj usunąć konto? Mam nadzieję, że będę długo korzystać z tego forum, ale wolę zapytać... :]
-
dzo
administrator ma tylko takie uprawnieniashe336 pisze:Witam!Jestem tu nowa. Chciałam zapytać w jaki sposób można tutaj usunąć konto? Mam nadzieję, że będę długo korzystać z tego forum, ale wolę zapytać... :]
-
she336
Rozumiem. Tak chyba jest na prawie każdym forum nie? Czyli, jeżeli będę chciała usunąć konto, to jak dokładnie mam się zwrócić do Administratora? Długo trwa taka odpowiedź?dzo pisze:administrator ma tylko takie uprawnieniashe336 pisze:Witam!Jestem tu nowa. Chciałam zapytać w jaki sposób można tutaj usunąć konto? Mam nadzieję, że będę długo korzystać z tego forum, ale wolę zapytać... :]
![]()
-
dzo
wystarczy do niego napisać PW 
a to ile to potrwa to zależy już od Admina
a co Ty tak już na samym początku myślisz o usuwaniu ??
a to ile to potrwa to zależy już od Admina
-
she336
dzo pisze:wystarczy do niego napisać PW
a to ile to potrwa to zależy już od Admina![]()
![]()
Tak po prostu, bo nie widziałam opcji - Usuń konto i byłam ciekawa. Podoba mi się tu coraz bardziej, więc na pewno szybko nie zrezygnuję...