Solarium przed ślubem

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
JoannaStybelska
Jestem tu nowa :)

Re: Solarium przed ślubem

Post autor: JoannaStybelska »

Jeśli masz jeszcze czas do ślubu, czyli np po wakacjach to opal się naturalnie w słoneczku niż iść na solarium tak według mnie oczywiście ale zrobisz jak będziesz chciała :)
salon kosmetyczny
Finael12

Post autor: Finael12 »

Też jestem za balsamem! W moim salonie kosmetycznym chyba nawet nie mają solarium (mówię o Dermique w Krakowie), i słusznie, bo jest niezdrowe. Przed ślubem postawiłabym raczej na jakiś fajny zabieg na ciało - np. kąpiel w kozim mleku <3
:in love:
steff

Post autor: steff »

jesli o mnie chodzi to bylam 3 razy przed slubem - najpierw 1,5mies przed, potem miesiac, a potem 2 tygodnie :) w takich odstepach wszystko ladnie zdazylo zbrazowiec i nie wygladalam jak "solara" :) efekt byl naprawde swietny :)
Agnieszka79

Post autor: Agnieszka79 »

Proponuję pójść do jakiegoś poleconego salonu, tam zapytać o radę co do długości i intensywności opalania i o ew. kosmetyki ;)
http://www.cezaryhalat.pl/
rosiehw
Fajna Kobietka

Post autor: rosiehw »

ja polecam. zawsze lepiej sie wyglada jak cialo jest lekko musniete sloncem. z naciskiem na LEKKO. nie ebdziesz wygladac ladnie jesli spalisz sie na pomarancz. do bialej sukni troche moze razic. aczkolwiek uwazam, ze szczegolnie po zimie dobrze jest lekko odswiezyc koloryt skory i zahartowac na lato ;)
sosia
Miła Kobietka

Post autor: sosia »

Koleżanka poszła na natryskowe, bo na zwykłe to trzeba sporo wcześniej chodzić a wiadomo,. że nie zawsze jest czas, poszła jakieś trzy dni wcześniej, więc jak sie wymyła to po trzech dniach jej się wyrównało i na prawde fajnie wyglądała, delikatnie, nie blado i równo.
1mpresja
Fajna Kobietka

Post autor: 1mpresja »

Ja bym się chyba nie odważyła, za duże ryzyko, że może coś pójść nie tak...
misiapysia
Miła Kobietka

Post autor: misiapysia »

rozumiem, ze pewnie nie chcesz miec mocnej opalenizny, raczej chodzi Ci o efekt zdrowiej promiennej lekko sniadej cery :) moze zacznij jakos miesiac przed? najpierw na jakies 6 minut, zobacz jak zareaguje skóra, jesli nie bedzie pdorazniona, zaczerwieniiona idz po paru dniach na kolejne minuty. potem mozesz chodzic tylko dla utrzymania efektu. ale nie zapominaj o nawilzaniu skory! ja mam maslo do ciala apetizing body z bielendy i super mnie nawilzalo po opalaniu
Rzesy-Sklep_pl
Miła Kobietka

Post autor: Rzesy-Sklep_pl »

Faktycznie ryzyko jest spore i szczerze mówiąc to ja także nie odważyłabym się na coś takiego,uważam ze przed samym ślubem lepiej dmuchać na zimne i lepiej zapobiegać:)
Iryska

Post autor: Iryska »

3 razy wystarczy. Ja używam kremów do solarium, więc jestem praktycznie od razu brązowa a nie czerwona. Mam naturalnie dosyć bladą cerę. Najpierw idę 6 min, potem 8 i na koniec 10, co około 4 dni. Z tych kosmetyków co znam to dla początkujących najlepszy jest bronzer Los Angeles z Onyx. Ja już jestem trochę 'weteranką' więc korzystam z Orlando, który jest intensywniejszy...
ODPOWIEDZ