skuteczny krem pod oczy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
anulaa
Jestem tu nowa :)

skuteczny krem pod oczy

Post autor: anulaa »

dziewczyny znacie jakiś skuteczny krem pod oczy, który niweluje oznaki zmęczenia, chodzi mi zwłaszcza o cienie pod oczami ? :)
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Re: skuteczny krem pod oczy

Post autor: Masjaa »

Hej, ja niestety już poszukuję dobrego przeciw zmarszczkom ;) a na cienie podobno dobre są te z Flos-leku :)
Luisa

Post autor: Luisa »

A o jakies cenie mowimy? Z wyzszej polki clarins ma bardzo fajne kremy po oczy przeciwko opuchliznie, ale niestety sa bardzo drogie :/ mozesz sprobowac tez z vichy, z tego co wiem maja taki specialny chlodzacy sztyft po oczy
poziomkaa

Post autor: poziomkaa »

O, to temat dla mnie, bo też ostatnio walczę z podkówkami... :( A ten krem z Vichy to jaką ma nazwę i ile kosztuje?
pomcia

Post autor: pomcia »

Oprócz żelu ze świetlikiem spróbuj sobie krem pod oczy, też z floslek ale do cery wrażliwej. Mocno nawilża i pomaga pozbyć się worków. A zmęczona jesteś? Czy to tak już "od dawna"?
Awatar użytkownika
gama01
Miła Kobietka

Post autor: gama01 »

też mam cienie pod oczami i worki jak zarwę noc.
Filona39

Post autor: Filona39 »

Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale ja 35+,używam kremiku pod oczy Dermiki koktajl młodości pod oczy i na powieki z serii Gold 24k. Właśnie głównym zadaniem tego kremu,jest redukcja zmarszczek, woreczków i cieni pod oczami. Ma składniki , które poprawiają drenaż limfatyczny. Ma też kwas hialuronowy, więc działa przeciwzmarszczkowo. Nie nadaje się do młodej cery, ale dla dojrzałej idealnie. :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

Olej kokosowy dziala nawilżająco, można go również stosować pod oczy.
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Ale po oleju kokosowym dość długo trzeba czekać aż sie wchłonie, żeby móc np. zrobić makijaż. Mi się zazwyczaj czekać nie chce, wiec wolę stosować kremy. Ostatnio trafiłam na fajny krem polskiej marki Phenome. Najpierw wypróbowałam go w sklepie, gdzie dostałam jeszcze próbkę do domu, a po jakimś czasie kupiłam, bo sprawdził się rewelacyjnie, zdecydowanie lepiej niż inne kremy, których do tej pory próbowałam ;) Jeśli chodzi o działanie to wchłania się szybko, można po chwili już oko malować, a efekty są naprawdę dobre - cienie rozjaśnione, oznak zmęczenia nie widać, a zmarszczki mniej widoczne.
Awatar użytkownika
LenaWie
Miła Kobietka

Post autor: LenaWie »

hmm yves rocher jest dobry taki w brazowej tubce jednakze nie pamietam nazwy jak mi sieprzypomni to pewnie dam znac ;)
Mirka222

Post autor: Mirka222 »

Znam ten kremik Dermiki ze zdjęcia powyżej :) Znam go bardzo dobrze, powiedziałabym, że jesteśmy bardzo blisko. Mogę napisać o nim same superlatywy :) Działa nawilżająco, przeciwzmarszczkowo, skóra pod oczami jest bardzo elastyczna i rzeczywiście cienie pod oczami mam zdecydowanie mniejsze. bardzo dobry kremik , bardzo :)
jingijang

Post autor: jingijang »

Kremy pod oczy kremami pod oczy, ale jest taka maseczka - dermika maseczka piękności "ENERGIA", która świetnie kryje oznaki zmęczenia skóry, także w okolicy oczu. Stosuje się ją na noc, na cała skórę twarzy i rano wygląda się naprawdę o niebo lepiej. Widocznie ta maseczka daje cerze niezłego kopa, podczas kiedy my smacznie sobie śpimy :)
zosiasamosia

Post autor: zosiasamosia »

Też mam problem z cieniami pod oczami. Na mnie świetnie działa krem pod oczy z water balance z Bielendy. Skóra po nim jest odświeżona, nawilżona i rozświetlona. Może wypróbuj? :)
dosta

Post autor: dosta »

Serum shot z kofeiną z Eveline - ono jest stricte deddykowane pod oczy. Rozświetla, nawilża i niweluje opuchnięcia. Można też zauważyć efekt ujędrnienia. Ja to serum używam też czasem na całą twarz :D

Obrazek
ODPOWIEDZ