skuteczny krem pod oczy
skuteczny krem pod oczy
dziewczyny znacie jakiś skuteczny krem pod oczy, który niweluje oznaki zmęczenia, chodzi mi zwłaszcza o cienie pod oczami ? 
Re: skuteczny krem pod oczy
Hej, ja niestety już poszukuję dobrego przeciw zmarszczkom
a na cienie podobno dobre są te z Flos-leku 
A o jakies cenie mowimy? Z wyzszej polki clarins ma bardzo fajne kremy po oczy przeciwko opuchliznie, ale niestety sa bardzo drogie :/ mozesz sprobowac tez z vichy, z tego co wiem maja taki specialny chlodzacy sztyft po oczy
-
poziomkaa
O, to temat dla mnie, bo też ostatnio walczę z podkówkami...
A ten krem z Vichy to jaką ma nazwę i ile kosztuje?
-
pomcia
Oprócz żelu ze świetlikiem spróbuj sobie krem pod oczy, też z floslek ale do cery wrażliwej. Mocno nawilża i pomaga pozbyć się worków. A zmęczona jesteś? Czy to tak już "od dawna"?
też mam cienie pod oczami i worki jak zarwę noc.
Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale ja 35+,używam kremiku pod oczy Dermiki koktajl młodości pod oczy i na powieki z serii Gold 24k. Właśnie głównym zadaniem tego kremu,jest redukcja zmarszczek, woreczków i cieni pod oczami. Ma składniki , które poprawiają drenaż limfatyczny. Ma też kwas hialuronowy, więc działa przeciwzmarszczkowo. Nie nadaje się do młodej cery, ale dla dojrzałej idealnie. 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Olej kokosowy dziala nawilżająco, można go również stosować pod oczy.
Ale po oleju kokosowym dość długo trzeba czekać aż sie wchłonie, żeby móc np. zrobić makijaż. Mi się zazwyczaj czekać nie chce, wiec wolę stosować kremy. Ostatnio trafiłam na fajny krem polskiej marki Phenome. Najpierw wypróbowałam go w sklepie, gdzie dostałam jeszcze próbkę do domu, a po jakimś czasie kupiłam, bo sprawdził się rewelacyjnie, zdecydowanie lepiej niż inne kremy, których do tej pory próbowałam
Jeśli chodzi o działanie to wchłania się szybko, można po chwili już oko malować, a efekty są naprawdę dobre - cienie rozjaśnione, oznak zmęczenia nie widać, a zmarszczki mniej widoczne.
hmm yves rocher jest dobry taki w brazowej tubce jednakze nie pamietam nazwy jak mi sieprzypomni to pewnie dam znac 
Znam ten kremik Dermiki ze zdjęcia powyżej
Znam go bardzo dobrze, powiedziałabym, że jesteśmy bardzo blisko. Mogę napisać o nim same superlatywy
Działa nawilżająco, przeciwzmarszczkowo, skóra pod oczami jest bardzo elastyczna i rzeczywiście cienie pod oczami mam zdecydowanie mniejsze. bardzo dobry kremik , bardzo 
Kremy pod oczy kremami pod oczy, ale jest taka maseczka - dermika maseczka piękności "ENERGIA", która świetnie kryje oznaki zmęczenia skóry, także w okolicy oczu. Stosuje się ją na noc, na cała skórę twarzy i rano wygląda się naprawdę o niebo lepiej. Widocznie ta maseczka daje cerze niezłego kopa, podczas kiedy my smacznie sobie śpimy 
-
zosiasamosia
- Jestem tu nowa :)
Też mam problem z cieniami pod oczami. Na mnie świetnie działa krem pod oczy z water balance z Bielendy. Skóra po nim jest odświeżona, nawilżona i rozświetlona. Może wypróbuj?