sklepy internetowe - sprzęt AGD i RTV

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
Idźka89
Fajna Kobietka

Re: sklepy internetowe - sprzęt AGD i RTV

Post autor: Idźka89 »

Też lubię Electroluxa, mam od nich zmywarkę, która mi dzielnie służy już jakiś czas, mam model MaxiFlex świetna dla dużej rodziny :)
Księżyciwa
Miła Kobietka

Post autor: Księżyciwa »

Ja dużo rzeczy kupuję przez internet, ale faktycznie sprzęt Electroluxa jak porządny, rodzice mają zmywarkę ComfortLift i jest idealna.
Martuśka
Miła Kobietka

Post autor: Martuśka »

Ostatnio kupiłam sobie nową zmywarkę właśnie z electroluxa, ComfortLift z takim podnoszonym koszem, świetna sprawa, nie trzeba dźwigać i się schylać.
Wika29
Jestem tu nowa :)

Post autor: Wika29 »

To prawda, moja mama ma tą zmywarkę i jest bardzo zadowolona, poza tym ładnie myje naczynia, mieści naprawdę sporo.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Dziewczyny a to ComfortLift ma funkcję reallife, że jak nie włożysz naczyń to wszystko się uda umyć?
Kamelka52

Post autor: Kamelka52 »

A widziałyście tą nową zmywarkę MaxiFlex w wersji Slim, zastanawiam się czy nie kupić dla rodziców bo mają małą kuchnię, ale czy ta zmywarka jest pojemna?
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

wydaje mi się, że są slimy, jak szukalam zmywarki to widziałam, ze electrolux ma też takie modele, sprawdź sobie, na pewno jeśli się zdecydujesz na zakup to bedziesz zadowolona
Awatar użytkownika
alexander.murray

Post autor: alexander.murray »

Przeglądanie dostępnych modeli lodówek w sklepie internetowym ma sporą zaletę, pozwala bowiem zapoznać się z opiniami innych użytkowników konkretnego modelu lodówki. W niektórych przypadkach przeczytanie takich opinii może okazać się rozstrzygające lub powstrzymać Cię przed dokonaniem złego wyboru.
Czym się kierować przy zakupie lodówki?
ODPOWIEDZ