sklepy internetowe - sprzęt AGD i RTV
Re: sklepy internetowe - sprzęt AGD i RTV
Też lubię Electroluxa, mam od nich zmywarkę, która mi dzielnie służy już jakiś czas, mam model MaxiFlex świetna dla dużej rodziny 
-
Księżyciwa
- Miła Kobietka
Ja dużo rzeczy kupuję przez internet, ale faktycznie sprzęt Electroluxa jak porządny, rodzice mają zmywarkę ComfortLift i jest idealna.
Ostatnio kupiłam sobie nową zmywarkę właśnie z electroluxa, ComfortLift z takim podnoszonym koszem, świetna sprawa, nie trzeba dźwigać i się schylać.
To prawda, moja mama ma tą zmywarkę i jest bardzo zadowolona, poza tym ładnie myje naczynia, mieści naprawdę sporo.
Dziewczyny a to ComfortLift ma funkcję reallife, że jak nie włożysz naczyń to wszystko się uda umyć?
A widziałyście tą nową zmywarkę MaxiFlex w wersji Slim, zastanawiam się czy nie kupić dla rodziców bo mają małą kuchnię, ale czy ta zmywarka jest pojemna?
wydaje mi się, że są slimy, jak szukalam zmywarki to widziałam, ze electrolux ma też takie modele, sprawdź sobie, na pewno jeśli się zdecydujesz na zakup to bedziesz zadowolona
- alexander.murray
- Jestem tu nowa :)
Przeglądanie dostępnych modeli lodówek w sklepie internetowym ma sporą zaletę, pozwala bowiem zapoznać się z opiniami innych użytkowników konkretnego modelu lodówki. W niektórych przypadkach przeczytanie takich opinii może okazać się rozstrzygające lub powstrzymać Cię przed dokonaniem złego wyboru.
Czym się kierować przy zakupie lodówki?