Sklep z ciuchami

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
leech
Jestem tu nowa :)

Sklep z ciuchami

Post autor: leech »

Hej, otworzyłam nieduży sklep z ubraniami w Warszawie. Patrząc z zewnątrz, to taki butik, ale ceny są atrakcyjne. Mimo tego jak dziennie sprzedam dwie rzeczy, to już jest sukces... Nie mam pojęcia, jak to zmienić, nie znam się na tym, po prostu staję za ladą i sprzedaję ubrania. A może wy macie jakiś pomysł?
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Sklep z ciuchami

Post autor: Jamelia »

Najlepszym krokiem będzie reklama: gazety, radio, bilbordy, ulotki, internet
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
leech
Jestem tu nowa :)

Post autor: leech »

Reklama to był dobry pomysł - zainwestowałam w ulotki i zaczęło iść dużo lepiej :) ale oprócz tego postanowiłam iść też w reklamę internetową. Założyłam stronę internetową, poprosiłam też o pomoc SPAM i dzięki temu teraz się zaczęłam odkuwać :) widzę więcej klientek w sklepie i już nie muszę czekać na obniżki cen towarów o 90%, żeby coś sprzedać :)
Ostatnio zmieniony ndz kwie 07, 2019 1:54 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
jlammi
Miła Kobietka

Post autor: jlammi »

Rzeczywiscie teraz stroje dla dzieci robią sporą furorę, gdyż można w ten sposób naprawdę zrobić frajdę w domu, super się bawić. I co najważniejsze jest to zabawa w pełni bezpieczna
ODPOWIEDZ