Sklep z ciuchami
Sklep z ciuchami
Hej, otworzyłam nieduży sklep z ubraniami w Warszawie. Patrząc z zewnątrz, to taki butik, ale ceny są atrakcyjne. Mimo tego jak dziennie sprzedam dwie rzeczy, to już jest sukces... Nie mam pojęcia, jak to zmienić, nie znam się na tym, po prostu staję za ladą i sprzedaję ubrania. A może wy macie jakiś pomysł?
Re: Sklep z ciuchami
Najlepszym krokiem będzie reklama: gazety, radio, bilbordy, ulotki, internet
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Reklama to był dobry pomysł - zainwestowałam w ulotki i zaczęło iść dużo lepiej
ale oprócz tego postanowiłam iść też w reklamę internetową. Założyłam stronę internetową, poprosiłam też o pomoc SPAM i dzięki temu teraz się zaczęłam odkuwać
widzę więcej klientek w sklepie i już nie muszę czekać na obniżki cen towarów o 90%, żeby coś sprzedać 
Ostatnio zmieniony ndz kwie 07, 2019 1:54 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Rzeczywiscie teraz stroje dla dzieci robią sporą furorę, gdyż można w ten sposób naprawdę zrobić frajdę w domu, super się bawić. I co najważniejsze jest to zabawa w pełni bezpieczna