Skierowanie do szpitala

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
kasiunqa
Jestem tu nowa :)

Skierowanie do szpitala

Post autor: kasiunqa »

Witam
Dostałam od lekarza skierowanie do szpitala. Mam położyć się jak najszybciej, najlepiej w poniedziałek. I tu nasuwa sie pytanie czy muszę się zarejestrować w szpitalu wcześniej czy jeśli zajdę z samego rana to mnie przyjmą i już sami mnie zarejestrują. Jeśli mam iść z samego rana to o której. Nie mam pojęcia, nie mam z kim nawet o tym porozmawiać straciłam ciąże, teraz muszą mi wykonać łyżeczkowanie, nie chce pytać o nic najbliższych aby ich nie stresować.
Bardzo proszę o szybko odpowiedź.
Pozdrawiam
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Re: Skierowanie do szpitala

Post autor: mycha25 »

Hej! Bardzo mi przykro że straciłaś ciąże :( . Pewnie Ci ciężko. Radzisz sobie jakoś z tym? Co do Twojego pytania to po prostu zadzwoń do szpitala i powiedz o co chodzi. Podejrzewam że powinni Cię przyjąć od razu w takiej sytuacji. Powodzenia i pozdrawiam
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Nala

Post autor: Nala »

Ja też tak naprawdę nie wiem jak to wygląda z tym skierowaniem do szpitala. Ale racja, zgadzam się, zadzwoń i wszystko Ci wyjaśnią.
A tak swoją drogą, zastanów się jeszcze raz czy nie chcesz nic nikomu mówić. Rozumiem, że mogą się martwić, ale na pewno lepiej jest, gdy ma się wsparcie i kogoś bliskiego obok. Może wydaje CI się, że samej będzie dobrze, że dasz sobie radę. Ale to wszystko wychodzi "w praniu".
Trzymaj się ciepło :)
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

Najlepiej idź ze skierowaniem i ubezpieczeniem na izbę przyjęć. Tam Ci wszystko powiedza. Lepiej poinformuj najbliższych, bo łyżeczkowanie nie jest przyjemną sprawą.
WeselneZaplecze

Post autor: WeselneZaplecze »

kasiunqa pisze:nie mam z kim nawet o tym porozmawiać straciłam ciąże, teraz muszą mi wykonać łyżeczkowanie, nie chce pytać o nic najbliższych aby ich nie stresować.
Przede wszystkim nie powinnaś być sama w takiej chwili!Ktoś powinien Cię teraz wspierać i dodawać otuchy, nie zamykaj się w sobie ze swoimi problemami.
martulinna
Jestem tu nowa :)

Post autor: martulinna »

Baśka1971 pisze:Najlepiej idź ze skierowaniem i ubezpieczeniem na izbę przyjęć. Tam Ci wszystko powiedza. Lepiej poinformuj najbliższych, bo łyżeczkowanie nie jest przyjemną sprawą.
-tu racja

Współczuję! Trzymaj się ! :kwiatek
ODPOWIEDZ