skąd bierzecie informacje o dawkowaniu kannabinoidó
skąd bierzecie informacje o dawkowaniu kannabinoidó
Cześć, skąd bierzecie informacje o dawkowaniu kannabinoidów, szczególnie chodzi mi o olej CBD na problemy z nadciśnieniem i bezsennością. Mimo tego, że biorę podstawowe leki to i tak cierpię, a chociaż olej CBD trochę pomaga, ale przydałaby mi się bardziej szczegółowa pomoc, właśnie pod mój problem, pod kątem dawkowania.
Re: skąd bierzecie informacje o dawkowaniu kannabinoidó
Też weź pod uwagę, że jakość olejków CBD jest na rynku bardzo, a to bardzo różna, więc lepiej kogoś dopytać, czy masz w ogóle dobry towar w łapie i to najlepiej się na grupie kontaktować z ludźmi, jeszcze przed poważniejszymi zakupami supli.
Re: skąd bierzecie informacje o dawkowaniu kannabinoidó
Jak nie do końca wiesz, w jaki sposób dawkować olej CBD do poproś o pomoc adminów grupy wsparcia Olej CBD, THC na FB. To ich główny mail – [email protected], a tutaj jeszcze masz namiary na grupę bezpośrednio w social mediach – https://www.facebook.com/groups/2073520546292917. Z tematyki konopnej to chyba wszystkie wątki poruszają, jakie można sobie tylko wyobrazić, no i są prawdziwe relacje i realna pomoc i asysta podczas własnej kuracji.