Siema
Re: Siema
Siema dołączam się.
Macie okropną rejestrację.
Musiałem zakładać drugiego maila ponieważ za pierwszym razem nie przyszedł mail potwierdzający rejestrację i próba zalogowania zakończyła się fiaskiem.
Nie pomogło przypomnienie hasła i w dalszym ciągu nie mam żadnego maila.
Zagadka roku
Postanowiłem zrobić drugie podejście i dać temu forum szansę.
Nawet nie wiecie ile czasu zmarnowałem na założeniu maila, bo mój spalony i na kolejnej rejestracji.
Mało
Amm ale wystarczająco żeby się zirytować. W dodatku mój nick powinien nosić nazwę bez cyferek. Niestety nazwę zająłem sam.
Ponarzekał, ponarzekał to teraz do sedna.
Cześć nazywam się.... aaa chcięli byście
Innym razem albo jak się bliżej poznamy.
Moja ksywa to ogólnie Fenek. I w życiu codziennym i cybernetycznym.
Przyplątałem się z innego forum. Jeśli was ciekawi z jakiego to powiem, że też z babskiego
Oby nam się przyjemnie pisało. Bez podtekstów.
Macie okropną rejestrację.
Musiałem zakładać drugiego maila ponieważ za pierwszym razem nie przyszedł mail potwierdzający rejestrację i próba zalogowania zakończyła się fiaskiem.
Nie pomogło przypomnienie hasła i w dalszym ciągu nie mam żadnego maila.
Zagadka roku
Postanowiłem zrobić drugie podejście i dać temu forum szansę.
Nawet nie wiecie ile czasu zmarnowałem na założeniu maila, bo mój spalony i na kolejnej rejestracji.
Mało
Ponarzekał, ponarzekał to teraz do sedna.
Cześć nazywam się.... aaa chcięli byście
Moja ksywa to ogólnie Fenek. I w życiu codziennym i cybernetycznym.
Przyplątałem się z innego forum. Jeśli was ciekawi z jakiego to powiem, że też z babskiego
Oby nam się przyjemnie pisało. Bez podtekstów.
Cześć Fenek. A jesteś pewien, że dobrze maila wpisałeś? Może wkradła się jakaś literówka i przez to mail nie doszedł? Albo jest w spamie 
Babskie fora... lubisz chyba nas babeczki
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Konto już założone. Z tamtym pal licho.Hadassa pisze:Witaj na forum Fenku. Cóż ciekawe co piszesz z tą rejestracją... ale to by trza admina pomęczyć.
Mam nadzieję że Ci się spodoba,mimo trudnego począku...
Zobaczymy czy mi się spodoba. Tematy ciekawe, ruch jest, są emocje. Może będzie git.
Jestem w 101% pewien.Jaśmin pisze:Cześć Fenek. A jesteś pewien, że dobrze maila wpisałeś? Może wkradła się jakaś literówka i przez to mail nie doszedł? Albo jest w spamie
Spam przetrzepany. Mówi się trudno.
Czy was lubię.. Lubię mądre kobiety, z którymi jest o czym porozmawiać nawet jeśli ta rozmowa jest o niczym to jest ona na poziomie.
Dlatego lubię forum głównie dla kobiet, bo zawsze coś się na nich dzieje i wiem, że na każdym takim znajdzie się garstka przedstawicieli płci tej odrobinę brzydszej.
Męskie fora też odwiedzam ale towarzystwa nie ma co porównywać. Głównie same przychlasty.
Zdecydowanie nie kręcą mnie płytkie rozmowy.
Zapraszamy wiec na tematy i do pogadanek 
babskiesprawy.pl/viewtopic.php?t=14660" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/viewtopic.php?t=14660
babskiesprawy.pl/viewtopic.php?t=14660" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/viewtopic.php?t=14660
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Witam Cię i ja.
Wejdź w panel użytkownika. Wybierz zakładkę Grupy poczym przejdź do "Członkostwa" i zmień opcje na Samiec.
Samcu.
Zachęcam do wypełnienia Kwestionariuszu znajdującego się w dziale Powitań.
I pamiętaj, że moderacja widzi wszystko. Nawet to, że się ukrywasz.
Miłego czasu na forum.
Wejdź w panel użytkownika. Wybierz zakładkę Grupy poczym przejdź do "Członkostwa" i zmień opcje na Samiec.
Samcu.
Zachęcam do wypełnienia Kwestionariuszu znajdującego się w dziale Powitań.
I pamiętaj, że moderacja widzi wszystko. Nawet to, że się ukrywasz.
Miłego czasu na forum.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Są normalne dyskusje tak jak tutaj różne działy, wiadomo. Większość dyskusji jest po prostu dla mnie nudna i na jedno kopyto. Płytka. Kobieta nie składa się tylko z dolnej części ciała i cycków.
No dobra, biusty są fajne, każdy wie.
Może jestem jakiś inny, nie wiem ale zdecydowanie nie kręcą mnie rozmowy o setkach innych wagin gdy mam piękną dla mnie, wartościową kobietę w domu.
No dobra, biusty są fajne, każdy wie.
Może jestem jakiś inny, nie wiem ale zdecydowanie nie kręcą mnie rozmowy o setkach innych wagin gdy mam piękną dla mnie, wartościową kobietę w domu.
Ale zaplusowałeś!Fenek86 pisze:Są normalne dyskusje tak jak tutaj różne działy, wiadomo. Większość dyskusji jest po prostu dla mnie nudna i na jedno kopyto. Płytka. Kobieta nie składa się tylko z dolnej części ciała i cycków.
No dobra, biusty są fajne, każdy wie.![]()
Mój narzeczony siedzi na męskim forum i szczerze mówiąc to nieraz wejdę poczytać bo są zabawni, ale fakt, że większość komentarzy na jakikolwiek temat to "cycki", "tyłek", "wyruchałbym"
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo